Pepito Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Jelikož jsem zjistil,že nemůžu do příspěvku od MirasCC zasahovat,tak to řeším touto cestou Myšlenka s letáčkem se mi líbí a uvítal bych tento nápad od Vvitty: ........na strankach klubu takovy jednoduchy letacek zverejnime v PDF, aby si jej kazdy zajemce mohl vytisknout a obcas treba nekde ponechat. Tim zajistime jednotny vzhled a samozrejme odpovidajici text a provedeni letaku. [upravil dne 16.9.08 Pepito] Citovat
Fusion Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Příklad http://www.mercedes-classic.cz/pic/plakatpelhrimov08.pdf (6mb) Citovat
MirasCC Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Ano, sekce Komunikace s vedením neslouží k diskuzi, ale pouze k přednesení nějakého návrhu vedení. To jej následně probere a případná diskuze probíhá už pouze mezi zadavatelem a vedením. Vvitymu sem již reagoval na U2U. Prosím tedy zatím nediskutujme, uvidíme jak se to vyvine Ale jinak Pepito díky za podporu! Fusion: Pěkný, akorát škoda že text není na světlých plochách onoho objektu v pozadí k přečtení. [upravil dne 16/9/08 MirasCC] Citovat
Béďa Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 take souhlasim s touto myslenkou a klidne to obcas vyuziju.. Citovat
Vvitty Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 letak je peknej, az na ten text, ktery je misty necitelny. bohuzel se obavam, ze vyrobni naklady neceho takoveho budou ponekud vysoke... pokud pujdeme smerem zverejneni letaku na webu, musi to byt neco tisknutelneho na bezne tiskarne. ale to bych predbihal, sam o tom musim jeste trosku popremyslet... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 stačilo by něco jako malá vizitka,která se může dáti za stěrač.Lépe by se nosila než míti u sebe pár letáků,a kdykoliv je možnost dáti někomu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 tak tak, vizitka je ok, ale nazro muj je ten, ze kdo chce, ten si nas najde, staci dat do vyhledavace peugeot club ...... Citovat
Fusion Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Nevím kdo leták dělal ale to je opravdu chyba to bílý písmo v obrázku. Jen vím, že fotka se nechávala fotit profi fotografem. Citovat
Medvěd Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Jako autor \"kampaně\" před jedním z podzimních srazů jsem nechal udělat cca 500 letáků A6, 500 plakátků A5 a 500 plakátů A4, které jsem rozmístil po celé republice (díky mé bývalé práci se plakáty na sraz objevily cca měsíc před srazem za výlohami většiny knihkupectví). Velkou část menších plakátků (A5 i A6) jsem sám rostrkal za stěrače aut v Praze, Plzni a hlavně po celých východních Čechách, kam byl sraz situován - ODEZVA VEŠKERÁ ŽÁDNÁ! Souhlasím se Scratchem - kdo chce, tak si nás najde a kdo nemá zájem (Peugeot je pro něj přemísťovadlo z bodu A do bodu B, zítra ho může nahradit cokoli jiného, pokud bude zajímavá cenovka .....) tak leták zmačká a zahodí. Myšlenka letáku v .pdf formátu stažitelném řádným členům není špatná, ale poipravdě v úspěšnost akce nevěřím. [upravil dne 16/9/2008 Medvěd] Citovat
MirasCC Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Od začátku se snažím zdůraznit, že nechci žádnou mega letákovou akci. Rozhodně nechci letáky vylepovat někde po sloupech veřejnýho osvětlení nebo umisťovat za výlohy. To co ty tu Medvěde uvádíš jako příklad, tedy že si v co nejkratším možným čase rozmístil co největší množství letáků na místa možná i nemožná - tak to je přesně příklad toho, co nechci aby se dělo! Mě jde o to, upozornit na existenci Peugeot-Clubu majitele aut zajímavých a očividně dobře udržovaných. Jestliže vidím parádně udržovaný a naleštěný auto, který mě to donutí se za ním otočit - pak soudím, že majitel se o auto stará, má k němu nějakej vztah a je jistá pravděpodobnost, že by ho existence klubu a lidí podobně postižených mohla zajímat. Mě osobně myslím že by stačilo 10-20 letáčků na rok dopředu. Zveřejním zde i základní body toho, co jsem psal Vvitymu. 1) Rád bych aby to mělo nějakou úroveň. Z toho důvodu příliš nefandím variantě, kdy by si každej leták tisknul doma sám. Kvalita tisku a použitého materiálu by velmi často byla zřejmě pochybná. 2) Fakt to nechci cpát za stěrač každýho auta který potkám. Proto bych rád vedl evidenci rozdaných letáků. 3) Jsem ochoten ujmout se administrativy s tím spojené a případně tisk letáků i finančně podpořit. Prostě to ve vedení v klidu proberte a dejte vědět, jakým způsobem jste ochotni a schopni tuhle akci podporovat. Asi není problém kompletně to realizovat bez větší asistence vedení, ale jestli mám prezentovat existenci Peugeot-Clubu, rozhodně to nebudu dělat vedení za zády. Tedy pokud mi to posvětíte, zkusím zařídit všechno potřebný. To samozřejmě sám nezvládnu, takže se i ukáže jakou to má podporu v členský základně. Když řeknete že si podobný aktivity nepřejete, OK, není co řešit Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Jen pro inspiraci, čistě pro inspiraci ZDE JE NÁŠ LETÁČEK a docela to funguje, alespoń se na ty stránky dotyčnej koukne Citovat
Pepito Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Letáky roznášet nemá smysl nefunguje to,ale tak jak to myslí MirasCC.Znám pár lidiček co mají Peugeotka a když jim \"vrazím\" do ruky třeba vizitku s logem lvíčka a s mailovou adresou,tak mu to nedá a určitě se na tyto stránky podívá Já jsem rád,že jsou takové stránky,kde se můžu poradit a poučit a proto když mám příležitost,tak vytáhnu praporek,ať se o Peugeot Clubu ví [upravil dne 17.9.08 Pepito] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.