Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

Původně zaslal: čakom

13.1.2004 4805km

31.1.2006 37789 km

20.12.2006 38270 km

13.11.2007 88392 km

ale co a kdy dělali tam není

nemáš to nějak na přeskáčku?

ať koukám jak koukám,nevím co myslíš

a sorry já koukal špatně.

to je v poho,mužeš mi nato prosím kouknout podrobněji?mooc díky...

kouknu ale zítra;)

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Nazdar lidi. Aj ja som vlastnikom 206-ky. Nemam ale posilnovac riadenia a preto sa chcem spytat ci by sa dal namontovat a kolko taka sranda stoji. Dik

určo jde,ale rači bych tu částku investoval do něčeho jiného,třeba kola

Odesláno

No tak na ten motor 1.1 by mi stacili aj kolesa z kocika. Mne len proste vadi ze v roku 2001 som za nove auto dal 371000 Sk. A to nevravim ze 206-ky mali uz v roku 1998 namontovany posilnovac. Inak mal som na to namontovane kolesa 185/60 15\" a stalo ma to 2000 Sk pokutu. Tak som dal prednost klasickym 175/65 14\".

[upravil dne 16.9.2008 Gitarista001]

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Prosím,prosím smutně koukám,taky mi zjištěte něco o mém autíčku.VIN je VF32CRHYE40975653 Žampiónek moc děkuje:papa

u tvýho auta mi to nic nenašlo ale už se mi párkrát stalo že to přestalo fungovat a pak se to zas rozjelo tak ne to kouknu třeba zítra.

Odesláno

no tuším sa to tu pekne rozbehlo:) tak ja mám už overené a vyzerá to tak, že tachometer neklame :potlesk som sa bál, pretože sa mi zdá zvuk motoru taký až príliš rapkavý , mám pocit že sa to stále zhoršuje, vymenil som olej a tuším fakt ešte horšie, ako keď na bicykli točíte pedálmi dozadu :nevim aj keď mechanik mi povedal, že to má dobrý zvuk

Odesláno
Původně zaslal: soso

no tuším sa to tu pekne rozbehlo:) tak ja mám už overené a vyzerá to tak, že tachometer neklame :potlesk som sa bál, pretože sa mi zdá zvuk motoru taký až príliš rapkavý , mám pocit že sa to stále zhoršuje, vymenil som olej a tuším fakt ešte horšie, ako keď na bicykli točíte pedálmi dozadu :nevim aj keď mechanik mi povedal, že to má dobrý zvuk

:xvul sis mel koupit benzina a ne chrochtaka :):blablabla:aut
Odesláno

Původně zaslal: Žampión

Prosím,prosím smutně koukám,taky mi zjištěte něco o mém autíčku.VIN je VF32CRHYE40975653 Žampiónek moc děkuje:papa

u tvýho auta mi to nic nenašlo ale už se mi párkrát stalo že to přestalo fungovat a pak se to zas rozjelo tak ne to kouknu třeba zítra.

tak bohužel nic

Odesláno
Původně zaslal: Pišta

Ahoj. Můžu poprosit taky něco o našem přírustku 206 VIN: VF32CHFZE40805872 Předem dík.

u tvýho auta mě to nic nenašlo

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...