Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neni dobra na nic, akorat tak na to strhnout ji, ocistit lepidlo lihem nebo technickym benzinem a je to, nove modely uz ji tam nemaji

Odesláno

Jasne je to len stylisticka blbost bez nejakej funkcie.

Ale na druhej strane mne sa to tam paci a keby sa mi to trhalo, čo zatial našatastie nebadam, tak urcite tam dám opäť novú.

No alej to je už o vkuse a o tom tu reč nebola.:papa

Odesláno
Původně zaslal: francesko

Áno,je to len o vkuse.Na P406 -nový model to nelepili,ale ja som si to objednal a nalepil.Mne sa to páči.

no já novej mám a ta páska tam je ale mám jedn zprvních tak tam to možná ještě dávali

[upravil dne 11/9/08 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Pod každou nálepkou je jiný odstín--není vyšisované sluncem

na my cerveny metalize neni po 12ti letech pod samolepkou ani mimo ni zadnej viditelnej rozdil

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

na my cerveny metalize neni po 12ti letech pod samolepkou ani mimo ni zadnej viditelnej rozdil

ja som ho kupoval teraz ako 10 rocne a tiez tam nie je rozdiel v odtiene akurat ze tam nie je doskrabany lak, mohol som trochu skusit ked som to daval dole :D

Odesláno
Původně zaslal: padro

Původně zaslal: Ferry

ja som ho kupoval teraz ako 10 rocne a tiez tam nie je rozdiel v odtiene akurat ze tam nie je doskrabany lak, mohol som trochu skusit ked som to daval dole :D

to ja si to trochu poskrabal kdyz jsem to lepidlo sundaval, dostal se mi do hadru nejakej bordel, asi zrnicko pisku a udelal jsem si tam peknou ryhu, budu to muset zkusit rozlestit

Odesláno

já jsem ty samolepky taky měnil, techničákem ani lihem mi to moc nešlo a tak jsem použil metyletylketon. Tím to zaručeně jde, ale kde ho sehnat nevim... Já ho mam z práce.

Odesláno
Původně zaslal: droig

Ja ich tam zas nemam a chcem ich tam, kde sa daju zohnat?

original cca 150kc za kus, nebo za 200Kc komplet sada 4ks neoriginal ( nekdo mi rikal ze se po roce na slunicku zkrabatila a zacla se odlepovat ) www.mkkosa.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...