Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem graver

Dá se někde najít popis jednotlivých typových označení (GR/GRi, SR/SRi, GRDT, GTI, GLX, XLD, Mi16, BFLMPSVZ....)?

teda...nechtel bych mit oznaceni auta peugeot 605 BFLMPSVZ ...to bych si to ani nepamatoval :cool::cool: No staci vedet, ze S je lepsi nez G, V je lepsi nez R a to je lepsi nez L, a pokud je tam i, tim lepe, pokud je tam D tak diesel :D s T turbo..coz je urcite ta nejlepsi kombinace :))) Jinak to X sem fakt nikdy nepochopil..asi nejaka eXtra vybava :)))

Odesláno

Jestli je X speciální výbava to nevím, u mě by to muselo značit že jako speciální výbavu má moje auto namontovaný motor, jinak já mám XND a měl by to značit diesel a základní výbavu :-( XRD by snad měla být lepší výbava, něco jako L a LS u škodovky. No a XRDT je snad jasný...

Odesláno

Ja bych rek ze je to takhle:

posledni pismenko je k motoru (D,i,DT, ...)

potom je stupen vybavy a pak je jeste podstupen vybavy ...

ze XR je lepsi GR ale horsi nez XS ...

ale hledej system ve francouzech ;)

upozornuju ze tohle jsem jenom odpozoroval ... :papa

Odesláno

No právě - já mám na autě (405 nový model) GR a v papírech SRi, tak jsem chtěl vědět, v čem jezdím :-)). Motorově je to jednobod, standardní centrál bez DO, el. přední okna, sedadla nejsou výškové polohovatelná, nemá to přední mlhovky a boční blinkry ani regulaci osvětlení palubky.

Odesláno

Pismenka byla prvni co jsem z 306-ky serval :) Nastesti u 406-ky uz tam nebyla :D

Nema cenu zjistovat co znamenaji, nebot jak pise Petr 605 - stejne tam je uplne neco jineho - mam sve zkusenosti :D

Odesláno

hm fakto nemá cenu, těch označení je moc a na starším překopaným autě už může být všechno jinak

to vix: LS mělo oproti L tvarovaný sedačky, vzadu dělený, jiný polstrování na dveřích (takový luxusnější :D), mělo to otáčkoměr místo hodin, hodiny byli digitální nad zpětným zrcátkem, koberec po celým kufru a motor se lišil podle toho jestli to byla 135 nebo 136. Ale tohle platilo u těch starších Fáček, později to označovali LX a GLX a začali dělat různý akční modely a tam už to mohlo být jinak.

Odesláno

Tak tomu francouzskymu clanku se da \"jakztakz\" rozumet (sice jsem z Fr mel na maturu za 3 :) ) ale da se to..

Ale nic to nemeni na tom, ze to co tam pisou se neda brat vazne.. proste to nesedi... XR je tam jako stredni vybava a ta moje 309 XR ma tak volant, motor a 4kola... (ale 3dver souhlasi :-))

Jak jsem mel moznost poznat francouze... bordel a chaos maji opravdu kde se da :D

Odesláno

Zdary pánové, asi ideální je koupit v prodejně s těmahle plastovejma věcičkama všechny co uvidíte a pak podle postupnejch změn na autě tam jednotlivý ty pí.ovinky dolepovat. Pro příklad zhruba tak jak to vozej někteří škodovkáři ... auto je Š105, skoro bezkoňák a maník má vzadu nalepený snad všechny označení co existujou, včetně turba, díslu, 3.0 motoru ... atd. To se pak vyplatí za ním chvilku jet a kochat se a bavit se. Zdary

Odesláno
Napsán autorem Jarda Muller

Já mám 205 XE a mám petidveřový model, a standartni výbavu ( elektrická okna, centrál).......Tezko se v tom vyzáte.

Elekticka okna a central nebyla standardni vybava, jestli se nepletu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...