graver Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 Dá se někde najít popis jednotlivých typových označení (GR/GRi, SR/SRi, GRDT, GTI, GLX, XLD, Mi16, BFLMPSVZ....)? Citovat
Petr605 Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 A ma nejakej smysl to hledat? Stejne asi v 90% pripadu nebude odpovidat oznaceni tomu co je skutecne pod kapotou a ve vybave... Jo, jinak nevim, kde to najit... Citovat
rimmer Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 Napsán autorem graver Dá se někde najít popis jednotlivých typových označení (GR/GRi, SR/SRi, GRDT, GTI, GLX, XLD, Mi16, BFLMPSVZ....)? teda...nechtel bych mit oznaceni auta peugeot 605 BFLMPSVZ ...to bych si to ani nepamatoval :cool: No staci vedet, ze S je lepsi nez G, V je lepsi nez R a to je lepsi nez L, a pokud je tam i, tim lepe, pokud je tam D tak diesel s T turbo..coz je urcite ta nejlepsi kombinace )) Jinak to X sem fakt nikdy nepochopil..asi nejaka eXtra vybava )) Citovat
vix Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 ale nejlepsi jsou.. LOOK, GREEN (casto na bilych autech) apod. A na zbytek, sice francouzsky, ja tomu taky nerozumim... http://www.forum-auto.com/sqlforum/section5/sujet109986.htm Ale je tam toho 11 stranek ... Citovat
Driver Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Jestli je X speciální výbava to nevím, u mě by to muselo značit že jako speciální výbavu má moje auto namontovaný motor, jinak já mám XND a měl by to značit diesel a základní výbavu :-( XRD by snad měla být lepší výbava, něco jako L a LS u škodovky. No a XRDT je snad jasný... Citovat
vix Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Driver: az na to, ze LS mela stejnou vybavu jako L, ale jiny motor Citovat
Petano Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Ja bych rek ze je to takhle: posledni pismenko je k motoru (D,i,DT, ...) potom je stupen vybavy a pak je jeste podstupen vybavy ... ze XR je lepsi GR ale horsi nez XS ... ale hledej system ve francouzech upozornuju ze tohle jsem jenom odpozoroval ... Citovat
gvg Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Písmenko X je, jak jsem vypozoroval, u 3 dvéřových modelů... Citovat
Ráďa Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 já jsem měl 205XRD a mělo to 5.dveří;)i v origo techničáku! Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Vubec nema cenu se o tom nejak vazne bavit :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Jarda Muller Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Já mám 205 XE a mám petidveřový model, a standartni výbavu ( elektrická okna, centrál).......Tezko se v tom vyzáte. Citovat
Petano Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 to bude asi stejny jak s brzdama ... tam hazeli pismenka zrovna jak jim prisla pod ruku Citovat
graver Odesláno 30. březen 2004 Autor Odesláno 30. březen 2004 No právě - já mám na autě (405 nový model) GR a v papírech SRi, tak jsem chtěl vědět, v čem jezdím :-)). Motorově je to jednobod, standardní centrál bez DO, el. přední okna, sedadla nejsou výškové polohovatelná, nemá to přední mlhovky a boční blinkry ani regulaci osvětlení palubky. Citovat
Sepp Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Pismenka byla prvni co jsem z 306-ky serval Nastesti u 406-ky uz tam nebyla Nema cenu zjistovat co znamenaji, nebot jak pise Petr 605 - stejne tam je uplne neco jineho - mam sve zkusenosti Citovat
Driver Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 hm fakto nemá cenu, těch označení je moc a na starším překopaným autě už může být všechno jinak to vix: LS mělo oproti L tvarovaný sedačky, vzadu dělený, jiný polstrování na dveřích (takový luxusnější ), mělo to otáčkoměr místo hodin, hodiny byli digitální nad zpětným zrcátkem, koberec po celým kufru a motor se lišil podle toho jestli to byla 135 nebo 136. Ale tohle platilo u těch starších Fáček, později to označovali LX a GLX a začali dělat různý akční modely a tam už to mohlo být jinak. Citovat
Toman Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Tak tomu francouzskymu clanku se da \"jakztakz\" rozumet (sice jsem z Fr mel na maturu za 3 ) ale da se to.. Ale nic to nemeni na tom, ze to co tam pisou se neda brat vazne.. proste to nesedi... XR je tam jako stredni vybava a ta moje 309 XR ma tak volant, motor a 4kola... (ale 3dver souhlasi :-)) Jak jsem mel moznost poznat francouze... bordel a chaos maji opravdu kde se da Citovat
Pietro Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Zdary pánové, asi ideální je koupit v prodejně s těmahle plastovejma věcičkama všechny co uvidíte a pak podle postupnejch změn na autě tam jednotlivý ty pí.ovinky dolepovat. Pro příklad zhruba tak jak to vozej někteří škodovkáři ... auto je Š105, skoro bezkoňák a maník má vzadu nalepený snad všechny označení co existujou, včetně turba, díslu, 3.0 motoru ... atd. To se pak vyplatí za ním chvilku jet a kochat se a bavit se. Zdary Citovat
Žilnaki Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 GTI to je jasne,ne? Grand Turismo Injection.. :P Citovat
Dydzej Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Napsán autorem Jarda Muller Já mám 205 XE a mám petidveřový model, a standartni výbavu ( elektrická okna, centrál).......Tezko se v tom vyzáte. Elekticka okna a central nebyla standardni vybava, jestli se nepletu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.