Zdenda-406 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Ahoj tedka řeším problem že mi něco děsně vrže na zadní nápravě.Konkrétně pravé zadní kolo.Je to slyšet i na rovné silnici jak to vrže.A dost to je taky slyšet když se opřu o kufr a zhoupnu to sám tak to vrže šíleně!!!Že by nějakej silenblok odešel:myslimDíky za rady. Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 nejspis vyreznuty cep na rameni, ktery drzi tehlici - na obrazku cislo 7 [upravil dne 5/9/08 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 a nebo pak taky muze byt rozpadle pouzdro, ktere drzi stabilizator na karoserii - na obrazku cislo 3 Citovat
Zdenda-406 Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Dík,takže si je blbost něco promazat???Tak že asi bud ten čep nebo to pouzdro a to je asi zralé na výměnu co???A jak pak je to asi složity si to vyměni sám???A co je k tomu dyžtak potřeba??? Citovat
vendelinek Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Ferry nejspis vyreznuty cep na rameni, ktery drzi tehlici - na obrazku cislo 7 [upravil dne 5/9/08 Ferry] Původně zaslal: Ferry a nebo pak taky muze byt rozpadle pouzdro, ktere drzi stabilizator na karoserii - na obrazku cislo 3 Já bych se přikláněl na ten čep,kdyby to bylo to pouzdro,tak by to občas i bouchlo:myslim Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 pouzdra se vymenit daji, na prave strane je treba demontovat nalevaci hrdlo nadrze, takze je to treba delat nejlepe se skoro prazdnou nadrzi, vymena cepu v tehlici vyzaduje nejaky pripravek na vylisovani toho cepu ven a na zalisovani noveho zpatky ( je treba si neco vyrobit doma ze zavitove tyce dostatecneho prumeru apod ) Promazani vetsinou moc nepomuze, nastrikani napr. WD40 to vetsinou jeste vice zhorsi, pac WDcko to spise jeste vice uvolni a vyplavi, neni na mazani moc vhodne. mozna by na nejaky cas pomohla vazelina ve spreji, ktera by narozdil od WD a podobnych spreju uvnitr ztuhla na pevnejsi mazivo, ovsem vymena je stejne vetsinou nutna Citovat
urdemala Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 mě takle vrzaly siletbloky na z. nápravě. taky mě napadla ta největší hloupost, a to nastříkat je olejem. servisákovi jsem radši řekl, že to udělal známej montér, protože vyváděl jako když do něj střelí :-D Citovat
OK406 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Řešilo se to tady. Jsou tam příspěvky i s fotkami. Snad ti to pomůže. Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Hele a víš co tam vrzalo mě? Jak jsou lanovody od ručky, tak jsou na ramenou zachycený v takových ohlých úchytech. No a jak to drhlo o sebe, tak to vrzalo. Ale jako fakt hrozně. Zalehnu jsem pod auto, vzal tunu vazelíny. Naplácal to tam a je po vrzání :aut [upravil dne 5.9.08 MJSytic] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Hele a víš co tam vrzalo mě? Jak jsou lanovody od ručky, tak jsou na ramenou zachycený v takových ohlých úchytech. No a jak to drhlo o sebe, tak to vrzalo. Ale jako fakt hrozně. Zalehnu jsem pod auto, vzal tunu vazelíny. Naplácal to tam a je po vrzání :aut [upravil dne 5.9.08 MJSytic] No a ty lanovody od ručky ti vrzaly jak při nerovnostech tak i při hýbání kufru směrem nahoru a dolu??? Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 No a ty lanovody od ručky ti vrzaly jak při nerovnostech tak i při hýbání kufru směrem nahoru a dolu??? Nejvíc to bylo slyšet, když jsem otevřel víko kufru a dřepnul si celou vahou na ten okraj. To bylo jako když zavíraš vrata od stodoly:D [upravil dne 5.9.08 MJSytic] Citovat
kovi Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 mě se už podruhý na zadní nápravě vybouchali oka uchycení tlumičů a pak to v těch pouzdrech hrozně vrzalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.