Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tedka řeším problem že mi něco děsně vrže na zadní nápravě.Konkrétně pravé zadní kolo.Je to slyšet i na rovné silnici jak to vrže.A dost to je taky slyšet když se opřu o kufr a zhoupnu to sám tak to vrže šíleně!!!Že by nějakej silenblok odešel:myslimDíky za rady.

Odesláno

Dík,takže si je blbost něco promazat???Tak že asi bud ten čep nebo to pouzdro a to je asi zralé na výměnu co???A jak pak je to asi složity si to vyměni sám???A co je k tomu dyžtak potřeba???:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

nejspis vyreznuty cep na rameni, ktery drzi tehlici - na obrazku cislo 7

[upravil dne 5/9/08 Ferry]

Původně zaslal: Ferry

a nebo pak taky muze byt rozpadle pouzdro, ktere drzi stabilizator na karoserii - na obrazku cislo 3

Já bych se přikláněl na ten čep,kdyby to bylo to pouzdro,tak by to občas i bouchlo:myslim

Odesláno

pouzdra se vymenit daji, na prave strane je treba demontovat nalevaci hrdlo nadrze, takze je to treba delat nejlepe se skoro prazdnou nadrzi, vymena cepu v tehlici vyzaduje nejaky pripravek na vylisovani toho cepu ven a na zalisovani noveho zpatky ( je treba si neco vyrobit doma ze zavitove tyce dostatecneho prumeru apod )

Promazani vetsinou moc nepomuze, nastrikani napr. WD40 to vetsinou jeste vice zhorsi, pac WDcko to spise jeste vice uvolni a vyplavi, neni na mazani moc vhodne. mozna by na nejaky cas pomohla vazelina ve spreji, ktera by narozdil od WD a podobnych spreju uvnitr ztuhla na pevnejsi mazivo, ovsem vymena je stejne vetsinou nutna

Odesláno

mě takle vrzaly siletbloky na z. nápravě. taky mě napadla ta největší hloupost, a to nastříkat je olejem. servisákovi jsem radši řekl, že to udělal známej montér, protože vyváděl jako když do něj střelí :-D

Odesláno

Hele a víš co tam vrzalo mě? Jak jsou lanovody od ručky, tak jsou na ramenou zachycený v takových ohlých úchytech. No a jak to drhlo o sebe, tak to vrzalo. Ale jako fakt hrozně. Zalehnu jsem pod auto, vzal tunu vazelíny. Naplácal to tam a je po vrzání :D:aut

[upravil dne 5.9.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Hele a víš co tam vrzalo mě? Jak jsou lanovody od ručky, tak jsou na ramenou zachycený v takových ohlých úchytech. No a jak to drhlo o sebe, tak to vrzalo. Ale jako fakt hrozně. Zalehnu jsem pod auto, vzal tunu vazelíny. Naplácal to tam a je po vrzání :D:aut

No a ty lanovody od ručky ti vrzaly jak při nerovnostech tak i při hýbání kufru směrem nahoru a dolu???

Odesláno

No a ty lanovody od ručky ti vrzaly jak při nerovnostech tak i při hýbání kufru směrem nahoru a dolu???

Nejvíc to bylo slyšet, když jsem otevřel víko kufru a dřepnul si celou vahou na ten okraj. To bylo jako když zavíraš vrata od stodoly:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...