Guest marsal Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 http://www.lexani.cz/kuze/peugeot.htm Citovat
vix Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 ne, ze by to nebylo pekny... Akorat mi to pripada desne schizofrenicky, neustale stridani svetle s tmavou.. Jako by se autor navrhu nemohl rozhodnout jakou barvu, nebo mel malo svetle.. Mozna, kdyby mel vice barev, auto by vypadalo jinak Citovat
destiny Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Zebych si nechal udelat kremovy interier??? Citovat
AKCZ Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 Kdyz tu tak mluvite o calouneni.. shanim kompletni calouneni do dveri na mou 306ku tridverovou u ridice.. nemate nekdo tip? pls Citovat
vícha Odesláno 9. duben 2004 Odesláno 9. duben 2004 Mně se to líbí moc!!!!! akorát nevím, jak by vypadal volant po čtrnácti dnech Citovat
oddie Odesláno 9. duben 2004 Odesláno 9. duben 2004 No, docela by mě zajímalo, na kolik tohle celé vyšlo. Páč mám takové tušení, že právě tenhle čalouník dělal Hicsovi čalounění té TV sluneční clony - a tipněte si za kolik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.