Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 já to tenkrát riskl a měli a dodnes spokojen:super Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 sedavej panenko v koute, cekej mozna najdou te hele ja kdyz jsem se rozhodl pro PPC, vyrazil jsem jeste ten den v deset rano na obhlidku vrakacu a na tretim v pul dvanacte jsem ho koupil nevahej nebo nic nebude já to tenkrát riskl a měli a dodnes spokojen Kdo si počká, ten se dočká Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 jojo presne tajk:_) diky aspon za ten obrazek:) Citovat
Dave_k Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Jak už psal Kdo. 1.9TD má mechanické čerpadlo tudíž Ti palubák nepojede. Jóó kdyby jsi měl 2.1TD s elektronickým tak to už je jiná. Ale když se tomu chceš věnovat ....... Alespoň třeba někomu tady uděláš radost až ten displej seženeš a prodáš mu ho. Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Dave_k Jak už psal Kdo. 1.9TD má mechanické čerpadlo tudíž Ti palubák nepojede. Jóó kdyby jsi měl 2.1TD s elektronickým tak to už je jiná. Ale když se tomu chceš věnovat ....... Alespoň třeba někomu tady uděláš radost až ten displej seženeš a prodáš mu ho. vcera jsme na to koukali, bude treba rozdelat konektor ridici jednotky ( Bosch ) a podivat se jestli je tam drat 1368, bohuzel na Dzbane jsme to nezvladli, pac zrovna zacalo prset Citovat
Guest servisman Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 koukal jsem do autodat tak u jeho motoru 1,9 dT kde sice je řj drát 1368 jsem nenašel Citovat
Kdo Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Ferry vcera jsme na to koukali, bude treba rozdelat konektor ridici jednotky ( Bosch ) a podivat se jestli je tam drat 1368, bohuzel na Dzbane jsme to nezvladli, pac zrovna zacalo prset Sice nevím, na co jste koukali, ale IMO, pokud tam má mech. čerpadlo, to nemá potřebu žádné ŘJ. Pokud tam nějaká ŘJ je, pak bude nejspíš jen od ABS, nebo EGR. Soudím tak, podle své 605té s Boschem a mám jen tyhle dvě ŘJ. Citovat
Cappry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Jak už psal Kdo. 1.9TD má mechanické čerpadlo tudíž Ti palubák nepojede. Jóó kdyby jsi měl 2.1TD s elektronickým tak to už je jiná. Ale když se tomu chceš věnovat ....... Alespoň třeba někomu tady uděláš radost až ten displej seženeš a prodáš mu ho. vcera jsme na to koukali, bude treba rozdelat konektor ridici jednotky ( Bosch ) a podivat se jestli je tam drat 1368, bohuzel na Dzbane jsme to nezvladli, pac zrovna zacalo prset A co kdyz je v 1,9 TD poloelektrnické vstrikovani? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.