Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sedavej panenko v koute, cekej mozna najdou te :D

hele ja kdyz jsem se rozhodl pro PPC, vyrazil jsem jeste ten den v deset rano na obhlidku vrakacu a na tretim v pul dvanacte jsem ho koupil ;) nevahej nebo nic nebude ;)

já to tenkrát riskl a měli a dodnes spokojen

Kdo si počká, ten se dočká :D

Odesláno

Jak už psal Kdo. 1.9TD má mechanické čerpadlo tudíž Ti palubák nepojede. Jóó kdyby jsi měl 2.1TD s elektronickým tak to už je jiná. Ale když se tomu chceš věnovat ....... Alespoň třeba někomu tady uděláš radost až ten displej seženeš a prodáš mu ho. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jak už psal Kdo. 1.9TD má mechanické čerpadlo tudíž Ti palubák nepojede. Jóó kdyby jsi měl 2.1TD s elektronickým tak to už je jiná. Ale když se tomu chceš věnovat ....... Alespoň třeba někomu tady uděláš radost až ten displej seženeš a prodáš mu ho. :papa

vcera jsme na to koukali, bude treba rozdelat konektor ridici jednotky ( Bosch ) a podivat se jestli je tam drat 1368, bohuzel na Dzbane jsme to nezvladli, pac zrovna zacalo prset

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem do autodat tak u jeho motoru 1,9 dT kde sice je řj drát 1368 jsem nenašel

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

vcera jsme na to koukali, bude treba rozdelat konektor ridici jednotky ( Bosch ) a podivat se jestli je tam drat 1368, bohuzel na Dzbane jsme to nezvladli, pac zrovna zacalo prset

Sice nevím, na co jste koukali, ale IMO, pokud tam má mech. čerpadlo, to nemá potřebu žádné ŘJ. Pokud tam nějaká ŘJ je, pak bude nejspíš jen od ABS, nebo EGR. Soudím tak, podle své 605té s Boschem a mám jen tyhle dvě ŘJ. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Dave_k

A co kdyz je v 1,9 TD poloelektrnické vstrikovani?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...