Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vim zese to tu probiralo nekolikrat aurco je o tom vlakno ale chci se optat je tezke do 406 dodelat palubni pc??? Nevim jestli se do toho mam posutett a taky hlavne esli by sel do 1.9 td no

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: čakom

v rom vlakně co tu je je na začátku psaný že na 1,9td to nejde.

Jak rikam nejak sem to tu neprocital no... Ale i tak dekuju:)

No bylo tam psaný že třeba ba sagem to taky nejde a někdo to rozchodil. Tak třeba i na 1,9 ale to nevím.

Guest servisman
Odesláno

No bylo tam psaný že třeba ba sagem to taky nejde a někdo to rozchodil. Tak třeba i na 1,9 ale to nevím.

jj já to byl co se mi podařilo jej rozchodit SAGEM SL 96 zapojil a šlape jako hodinky tak jako ostatním ,ale oni měli BOSCH

Odesláno

No uvidime.)

Druhá věc je sehnat PP. Já už to vzdal.

Nevzdávej to!! Naděje umírá jako poslední!!!

Odesláno
Původně zaslal: OK406

No uvidime.)

Druhá věc je sehnat PP. Já už to vzdal.

Nevzdávej to!! Naděje umírá jako poslední!!!

Tak né že bych to vzdal úplně ale už to nezháním jen čekám až se nějakej objeví.

Guest servisman
Odesláno

Vem to tak kdo jej má tak se už na něj ani neptá pokud jde něco shánět na vrakáč;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Vem to tak kdo jej má tak se už na něj ani neptá pokud jde něco shánět na vrakáč;)

Vrakáče jsem v okolí objel obvolal a nic:nevim

Ale nijak mě to netrápí. Není to věc na které závisí provoz auta. Spotřebu si spočítám během minuty když natankuju;)

[upravil dne 4.9.2008 čakom]

Odesláno

treba ho sezenu no:)

Hlavní problém je v tom, že 1.9 má MECHANICKÉ čerpadlo, takže i když si všechno na PP seženeš, ten nebude mít z čeho brát údaje o tom, co tě asi zajímá nejvíc - o spotřebě, protože nedostane odnikud potřebné údaje k výpočtu.

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

treba ho sezenu no:)

Hmmm to je prada no.... Tak uvidime hold teda budu muset pocitat spotrebu tak jak rikal cakom:) az natankuju plnou zase.)

Hlavní problém je v tom, že 1.9 má MECHANICKÉ čerpadlo, takže i když si všechno na PP seženeš, ten nebude mít z čeho brát údaje o tom, co tě asi zajímá nejvíc - o spotřebě, protože nedostane odnikud potřebné údaje k výpočtu.

Odesláno

čakom: BTW u nas je taky jedno vrakoviste a maj tam dost dilu tak esli chces muzu se ti tam na ten PP pozeptat:)

Jo? Tak počítej s tím, že pokud jich tam budou mít víc, tak je klidně všechny kup, protože pokud sem dáš např. večer inzerát, že ten velkej displej na old 406 máš a prodáš, tak ti tam do rána přilítne 200 odpovědí od zájemců! A já budu mezi prvníma :D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

čakom: BTW u nas je taky jedno vrakoviste a maj tam dost dilu tak esli chces muzu se ti tam na ten PP pozeptat:)

Jo? Tak počítej s tím, že pokud jich tam budou mít víc, tak je klidně všechny kup, protože pokud sem dáš např. večer inzerát, že ten velkej displej na old 406 máš a prodáš, tak ti tam do rána přilítne 200 odpovědí od zájemců! A já budu mezi prvníma :D

Nooo jako ja tam jezdil s 306 tou dost casto a pokazdy tam meli 2-3 406ky ktery rouzebirali.,.... Dílu tam maj fakt mrtě...:) jim tam zavolam a optam se:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...