Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Nechtej videt uamkovku u nas doma zkus to wapkou a nejakym abrazivem. Citovat
omegaalfa Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 já to dělám křídou.... je to zdlohavý ale nic jinýho mi nepomohlo, nafta jde umejt ale olej težko..... Citovat
paya Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 JAkej je postup tou křídou? prostě barvím a barvím? Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 olej jde tezko, nakonec jsem to vyresil pretesnenim motoru facka a vymenou 5 zaolejovovanych zamkovek :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 wapka s rotační hlavičkou rozebere i tu betonovou kostku, že by ji zastavil nějakej olej, o tom pochybuju Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Jo ja sem to rozflakol taktiez po zamkovej dlazbe Staci troska jarovej vody a drotena kefa... Popripade vrtacka s drotenim kotoucem. S ni to vybrousis, po zaschnuti budou videt ty vybrousene casti (ale ovela menej ako tie skvrny od oleja) a cca za taky mesic se to zaspini tak jak zvysok dlazby, a nic neni poznat Uz sem to robil 3 krat A funguje to stoprocentne Citovat
Ajdamek Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Mě radili aceton, docela to tim šlo, ale bohužel máme zámkovku vroubkovanou, tak tam něco zůstalo. ps: ted na to koukám a po 2 letech, už neni nic vidět A to to byl flek metr na metr. Citovat
urdemala Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 lubko: počuvaj, ty hovoríš po československy ako moja stara mama Citovat
P607Olda Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: urdemala lubko: počuvaj, ty hovoríš po československy ako moja stara mama sa nečudujem ja som tiež vyrástol na hranici... na ulici po slovensky, doma česky... Citovat
urdemala Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 ja tiež na hraniciach, ale česko-východo/západo nemeckých Citovat
Buro Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 K tej dlažbe: poliať benzínom a zasypať cementom, s kefou vyšúchať, pozametať. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Urdemala ano Ale mozem povedat ze je to deformacia s tohoto fora Nikde inde tak nehovorim ani nepisem. Len tu. Pretoze ako citam same prispevky v cestine tak potom to nejak ide samo. I ked sa priznavam ze cestina sa mi paci ovela viac ako slovencina Je to krajsi jazyk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.