Flyboy Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Zdravím, vlastním P406 coupe 2.0L 16V Rok 2000 a mám problém s Kolísáním otáček při volnoběhu. Když nastartuju je to v pohodě ale po chvilce jak se sníží otáčky tak se ručička otáčkoměru začně cukat a je to cítit i na vibracích automobilu. Zkoušel jsem měnit Lamba sondu a svíčky, ale moc to nepomohlo. A vzduchovým filtrem to taky nebude, pač když sem ho oddělal, cukalo to stále. A nevím, jestli to s tím souvisí, ale po nastartování se mi zdá, že má auto vyšší výkon, dokud se nezahřeje motor. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? [upravil dne 2.9.2008 Flyboy] Citovat
pavloucha Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Vítej v clubu,použij tady hledání,zadej třeba ,volnoběh, a určitě najdeš nejeden postřeh:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Flyboy Zdravím, vlastním P406 coupe 2.0L 16V Rok 2000 a mám problém s Kolísáním otáček při volnoběhu. Když nastartuju je to v pohodě ale po chvilce jak se sníží otáčky tak se ručička otáčkoměru začně cukat a je to cítit i na vibracích automobilu. Zkoušel jsem měnit Lamba sondu a svíčky, ale moc to nepomohlo. A vzduchovým filtrem to taky nebude, pač když sem ho oddělal, cukalo to stále. A nevím, jestli to s tím souvisí, ale po nastartování se mi zdá, že má auto vyšší výkon, dokud se nezahřeje motor. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? [upravil dne 2.9.2008 Flyboy] Pokud to nejsou svíčky tak bych tipnul zapalovací rampu, bylo by nejlepší pujčit jinou a vyzkoušet to;) Vyšší výkon při studeném motoru by mohla zpusobovat bohatá směs (sytič), asi bych řekl že je to normální, ale motoru moc nesvědčí když za studena podává vysoký výkony [upravil dne 2/9/08 Radek Hurvajz] Citovat
Belmondo1 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Zkus krokac, ale nesjpis dopadnes jako vetsina zde s timto problemem. Podle rad vymenis pulku motoru a pak nad tim, financne zrujnovanej, mavnes rukou Kdybys nahodou prisel na to cim to je, tak dej vedet spousta lidi ti tu bude vdecna Citovat
Kekros Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Flyboy A nevím, jestli to s tím souvisí, ale po nastartování se mi zdá, že má auto vyšší výkon, dokud se nezahřeje motor. To jsem měl kdysi taky, ale při tom vyššim výkonu jsem zase měl otáčky tak kolem 600 i za studena Citovat
Kinyo Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Zkus krokac, ale nesjpis dopadnes jako vetsina zde s timto problemem. Podle rad vymenis pulku motoru a pak nad tim, financne zrujnovanej, mavnes rukou Kdybys nahodou prisel na to cim to je, tak dej vedet spousta lidi ti tu bude vdecna Přesně tak...stále houpá, stále houpá.. Citovat
OK406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 A nebo tady se podivat na závady. Snad něco pomůže: Citovat
Welis Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 no máme v rodině tři peugeot 2x106 a 1x 206 a všechny akorát na 206 ta ne tolik houpou.. [upravil dne 4.9.2008 Welis] Citovat
Pišta Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 To houpání motoru za tepla mi taky trochu dělá. Ale když stojím asi minutu tak se to celkem ustálí. Někde psali v testech ,že tento motor má trochu nekultivovaný volnoběh a to i u nových vozů. Citovat
@re Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Zkoušel jsi MAP senzor, popř.senzor teploty vody v motoru? Zajeď každopádně na diagnostiku. Tam by ty výkyvy měly být viditelné. Rampa, map, nebo ty senzory... U V6 se tohle kazí nejčastěji. Nevím, zda-li je to 2.0i stejné... ale diagnostikou bych začal... pak hlavně napiš, jak jsi dopadl... ostatním by to mohlo v budoucnu pomoct... Jinač vítej mezi kupečkářema Odkud jsi? Citovat
Flyboy Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Díky všem za rady. Jeden kamoš - automechanik se mi v tom včera projel a tipl to na ucpaný palivový filtr. Ale každopádně půjdu na tu diagnostiku, než začnu něco dalšího měnit. Pak dám vědět. Pro Hurvajz: jinou zapalovací rampu jsem zkoušel, ale je to stejné a svíčky sem měnil. Pro @re: Jsem z Veselí nad Moravou kdybyste dělali někdy coupe sraz dej vědět. Citovat
hribe Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 ja mam 8mi ventil z let 92-96 a taky houpa, zrejme stejne jako tobe tzn. kdyz je motor ohraty, neni to jenom zalezitost volnobehu, ale kdyz se motor ohreje ma i jinou odezvvu na pridavani plynu, po pridani otacky ihned velmi rychle padaji dolu az spadnou na caa 500 ot. motor jako prichcipne a pak se z toho sbira, pak se volnobeh ustali na cca 800 ot. nekdy pri tom brbla, nekdy ne ... Motor prichcipiva tim vic, cim vetsi je elektrickej odber a zatez motoru (klima, vyhrivani oken, dalkovy svetla, vetrak do kabiny ...) coz ale muze byt pricina, jenze taky jen dusledek toho, ze to proste prichcipava a tim padem defakto mizi dobijeni, je to tezky ... uz sem toho zkousel dost - komplet sem cistil vsechno kolem skrtici klapky - vymena cidla, ktery je hnedle za klapkou (ta mala pecka) - jinej krokac - zkousel sem zcela odpojit a jezdit bez lambdy (resetoval sen pri tom i jednotku) - novej stredni i konocvej dil vejfuku - promeroval sem potenciometr na klapce - dobrej - svicky, daval sem novy, origo predepsany *nic s uvedenyho nepomohlo, v soucany dobe premejslim o : - baterce, na zkusku tam zkusim dat nakou jinou, barterka je celkem dostupna vec ... - svody vyfuku, resp. tesneni u svodu (uz se na ne koukalo par vejfukaru), ja sem na ne taky mnohokrat koukal, nicmene mozna ne uplne dukladne ... - ridici jednotka resp. jeji softawre ... - katalyzator hribe [upravil dne 10/9/08 hribe] [upravil dne 10/9/08 hribe] [upravil dne 10/9/08 hribe] Citovat
Yantschi Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 ja sa chystam v tychto dnoch na diagnostiku, lebo uz fakt tiez neviem, co to je. PRe zmenu, mne to chcipa pri studenem startu, resp., ked je motor studeny, zrejme cidlo teploty dava zle info o bohatosti zmesi za studena a zdochne to. Dalej je mozne, ze bude blbnut soft v BSI. Uvidime, dam vediet. Btw aku je ok, krokac je ok, filtre su ok, altik ok, rozvody ok. Citovat
Flyboy Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 Tak sem byl na té diagnostice u jednoho známého, (čili žádný značkový servis) a bylo mi řečeno že to hlásí chudou směs. Pač sem lamba sondu měnil, bude to asi fakt ten palivový filtr. Příští týden se chystám měnit olej, tak to zrovna vyměním všechno. Nevíte náhodou, kde se ten palivový filtr nachází? Citovat
OK406 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 U 406 se nachází palivový fitr před zadním pravým kolem: [upravil dne 11/9/08 OK406] Citovat
hribe Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 tak sem zkusil odpojit lamdu, komplet, pak sem odpojil na chvili i baterku a uz asi tejden jezdim bez lambdy - no a hle, motor se naklidnil a chova se jinak, nerikam, ze uplne idealne, zas vykazuje jiny vlastnosti , ale rozhodne jinak, takze je dost mozny, ze mam divnou lamdu ... nicmene osobne mam podezdreni na KAT, a jestli ten je spatnej, tak to muze bejt lambda ze zlata a stejne ji to nepomuze ... o vikendu si taky od Taty zkusim pucit na chvili jeste baterku, abych pak moh vyloucit dalsi vec, kterou to neni ... hribe Citovat
OK406 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Pokud by to bylo katalyzátorem a nebo lambda sondou, tak obojí lze nahradit univerzálem. Hodně se o tom psalo zde na f´oru, tak zkus hledání. I ceny jsou o dost nižší než originál. Nejen já mám oboje univerzál a STK projdu v pohodě Citovat
Flyboy Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 Díky za to umístění filtru. Nevím, jak bych to sám našel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.