Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, protoze uz po druhe vymenuji remenici na klikovce, zajimalo by mne kolik ma mit vlastne prumer, to auto jezdilo 18 mesicu v pohode a ted se to nejak sere, ale jenom ta remenice, ted to menili pred mesicem a uz to zase bouchalo, tak jsem to sundal a nejak se to vysoustruzilo o 4 mm a vyrvalo to klinek, tak to solidne opravim a jdu do 807, ma nekdo napad?Myslim na opravu:super

Odesláno

tak to vypada , ze pricina, nebo spis dusledek zpackane vymeny rozvodu a nasledne kompletace a nedotazeni remenice bude to, ze bude muset klika ven a nechat ji prebrousit, protoze nic jineho nemuze vyfrzovat remenici , než to, ze klika hazi, protoze klinek neznicil jenom remenici, ale i pocuchal klikovku, nema nikdo zkusenost , jesli ven motor, nebo to jde vyndat zespodu? Diky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vyhodil jsi klikovky z 1,9TD? Vždyť po těch je sháňka jak prase...

Vylomený klínek je docela častá věc, na svém autě jsem měl od předchozího majitele opraveno svrtáním v jiném místě a podlepením. Nic moc, ale taky se dá...

Odesláno

Taky mi to rvalo srdce.... Na TD jsem měl jen jednu, na D tři, zbytek různé benzínové, krásně seřazené v regálu. Spousta lidí chce měnit celý motor raději, než si nechat opravit svůj. S převodovkama to samé: hučí jedno ložisko? Tož vyměníme celou almaru! Že do tý almary nevidí, a že tam může hučet ložisek víc už v potaz neberou....

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Cenná je jen TD...

To jo, ale stejně nikdo během několika let neměl zájem. Výměna motoru je rychlejší a za míň peněz, než oprava....

Odesláno

Při cenách těch TD motorů je mnohdy v případě, že si chci auto nechat a vědět, co tedy v motoru mám, ten TD opravit. Když si vezmu, že sám jsem opravdu pěkný TD motor prodal za víc jak 30tis...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Při cenách těch TD motorů je mnohdy v případě, že si chci auto nechat a vědět, co tedy v motoru mám, ten TD opravit. Když si vezmu, že sám jsem opravdu pěkný TD motor prodal za víc jak 30tis...

Moje řeč! Ale prostě se zájemce nenašel. Tak jsem to vzal z jedný vody načisto....

Odesláno

sehnal jsem ze slevarny tekuty kov, thlinu jsme zalili, prebrousili, vynechali klinek, bo na novych motorech taky neni a drzi je jenom jeden stredovy sroub, pouzili specialni plnidlo do zavitu sroubu , utahli a jezdime, stale testujeme, ale vypada to OK, nechci auto prodat, aby nekdo byl nespokojeny, mne slouzilo super, je to dobre auto,jen kdyby mi nejaka ku..a neukradla listu ZL dveri

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...