Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem měl Opel Vectra, byly v německém TP uvedeny 2 alternativy rozměru pneumatik. Do českého TP se to mohlo dostat až po odsouhlasení dovozce. Ten byl ochoten to udělat za určitý poplatek ( ne úplatek). Peugeot ČR odmítá o tom vůbec komunikovat.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Já mám dovoz Fr a nemám problém. Dva rozměry v TP mám zapsány.

Kdybys měl slabší motor, mohlo by to být jinak. Nechci s 1.8 předstírat, že mám \"dělo\", to byla volba prvního majitele. Mě nezbylo nic jiného, než přezout na 16\", protože mě na podzim čeká STK. Nechcete někdo 17\" Alessia? jsou jako navý:

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Radess

jo jinak dědu na STK jsem překecal a on kola přehlédl:)

A to jsi byl jako s tím na technický a pak za nějakej čas na evidenčce? Jestli jo, tak jsi to měl jít přehlásit po TK a byl klid, když evidenčka byla součástí...

Zkus hledání, kola se tu řešej furt...

To je auto od jarajardy, jel jsem jen na evidenčku:(

Odesláno

Původně zaslal: Marcel505

jo jinak dědu na STK jsem překecal a on kola přehlédl:)

A to jsi byl jako s tím na technický a pak za nějakej čas na evidenčce? Jestli jo, tak jsi to měl jít přehlásit po TK a byl klid, když evidenčka byla součástí...

Zkus hledání, kola se tu řešej furt...

To je auto od jarajardy, jel jsem jen na evidenčku:(

Kdybych to jen tusil, evidencku bych ti udelal, tady se kontroluji identifikatory voyu, ostatnim se nikdo na evidencni kontrole nezaobira. Navic kdyz me s tim kolikrat staveli policajti, nikdo nerekl ani pul slova na kola, kola jsou original, nevylezaji a neni na nich zadny brutalni rozmer pneu. Kdzbz tam bzlz 17 palcove disky, asi by to uy oko draydilo a mozna ze by to nekdo resil...

Pardon za to Z a Y, neni tu ceska klavesnice a nece se mi to vsecko opravovat.... :D

[upravil dne 31/8/08 jarajarda]

Odesláno

Zítra jedu s autem na evidenčku, tak jsem taky zvědavý, protože na 405 jsou fyzicky 185/65 a v techničáku 175/70 :myslim U nás všechno docela dost hrotí, tak snad nebudu muset přezouvat na zimáky. Jinak na štítku dveří je napsáno 185/65, ale to asi nikoho nezajímá.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já zase souhlasím s tím, aby na silnici jezdily jen auta, která 100% odpovídají tomu, jak je výrobce vymyslel a otypoval - pokud máš auto zrezlé a nebrzdící pak prostě na silnici nemáš co dělat zrovna tak, jako když máš na autě namontované neschválený rozměr kol či jiné doplňky.

Myslím,že pod tato slova se každý řidič (normální) podepíše....

jenže--zákony psány tak,aby šlo vykličkovat,známý sedí támhle,

švagr onde,korupce nezměrná--mám končit optimisticky ????

jako v televizi ??? :)

Odesláno

mmch - v pokrokové Americe třeba nemají zadní mlhová světla (tady jsou nutná i na vozy, které je v době výroby neměly ani v nadstandardu)

To třeba k těm rozdílům.

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Zítra jedu s autem na evidenčku, tak jsem taky zvědavý, protože na 405 jsou fyzicky 185/65 a v techničáku 175/70 :myslim U nás všechno docela dost hrotí, tak snad nebudu muset přezouvat na zimáky. Jinak na štítku dveří je napsáno 185/65, ale to asi nikoho nezajímá.

To neřeš:), jen mi mrzí že je nemám zapsané v TP, a asi to nechat dopsat nepujde. Kola jsou nádherný, ale v případě nehody bych byl mínusovej já, takže tam nechám dát ty předepsaný:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...