Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to by mě potom zajímalo, jak to dělají v servise, když tam dávají nový svazek. Že by rozebrali půlku auta?:o

No, já s tím nejspíš zajedu za autoelektrikářem a nechám to na něm:aut Už mi totiž nejdou ani el. zrcátka, takže toho bude asi víc:myslim

Odesláno

Taky mě to čeká, u spolujezdcových dveří. Zrcátko nejde do dvou směrů a občas blbne i okýnko. Už se to tu řešilo mnohokrát. Je třeba vyměnit pár kabelů, kdo si rozumí s pájkou, neměl by to být problém. :papa

Odesláno

naidealnejsie riesenie by bolo keby bol ten zvazok otoceny opacne.....

to znamena z dveri, by isiel kabel a sruboval by sa do kasty....

potom by to bolo jednosuche vymenit cele.... :(

hold skoda takto je o nervy...

BTW: mne to robil autolelektrikar cca pred 2 rokmi nesli mi okna....

teraz mi zas nejde repro, central, a vyhrev zrkadla, dany elektrikar mi povedal ze uz to nechce robit vraj to je hrozna robota.... :( takze nevem komu to dat....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Taky mi nesla stahovacka a nejde dodnes,,, po eletricky stance dobre ,ale ted jse mi na stahovacce ulomila ta umela hmota co

je pripevnena na lanku a pak nasazena na okne. stahovacku mi nabizeji celou ke koupi novou a ze ta hmota co drzi okno se ńeda koupit nova je to pravda nebo se to da nekde koupit,,prosim o info. dekuji

[upravil dne 27.11.2008 Romanky]

Odesláno
Původně zaslal: Romanky

Taky mi nesla stahovacka a nejde dodnes,,, po eletricky stance dobre ,ale ted jse mi na stahovacce ulomila ta umela hmota co

je pripevnena na lanku a pak nasazena na okne. stahovacku mi nabizeji celou ke koupi novou a ze ta hmota co drzi okno se ńeda koupit nova je to pravda nebo se to da nekde koupit,,prosim o info. dekuji

[upravil dne 27.11.2008 Romanky]

jako nahradni dil se neprodava, to je pravda. Nejlepsi reseni je sehnat jinou na vrakaci. Napr. v Hodkovicich u Prahy jsem sehnal stahovacku na svoji 406 komplet za 300Kc

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: hakl3624

A je možný, že by to vyřadilo z provozu i okénko spolujezdce? Nefunguje totiž ani tlačítko na spolujezdcových dveřích.

mas stary model alebo novy???:myslim vodicov vypinac je hlavny tak ked odide ten automaticky ti oddide aj spolujazdcov vypinac. pozri sa este na rele ci mas v poriadku ale s najvacsou pravdepodobnostou to budu kable medzi dverami.

Odesláno

Zdravím je to 14 dní zpátky jsem si tahal novou kabeláž pro repro, myslel jsem že si přetáhnu i předek protože mi nehrál pravej přední reproduktor, ale nakonec jsem mám novou jen zádní část, začal jsem teda pátrat kde je problém a jak tady většina lidí píše tak jsem se podíval na konektor mezi kastlí a dveřma samozřejmě že kábl byl zlomenej + nějaký načatý. Je tam strašně špatnej přístup proto museli dveře dolů (odpojit konektor, vyndat omezovač a 4 šrouby na dveřích). Potom jsem se dal do toho pájení a narovinu chce to trpělivost protože ty kabely jdou opravdu špatně spájet ale nakonec se mi to povedlo. Opravdu bych vytknul tuhle konstrukci frantíci to měli udělat jinak a taky ta izolace na kabelech je strašně tvrdá takže se pak není co divit že se to láme, nejhorší případ je když se Vám to zlomí přímo u konektoru jako mě to se musí kabel hledat v konektoru (vyříznul jsem si ho:D). Pro jistotu jsem repas udělal i a řidičově straně. Takže ted chodí všechno tak jak má, ale pokud se objeví nějaká další závada plánuju to dát bez konektoru natvrdo, seženu průchodku ze starejch modelů 306 (tam konektor nebyl). Takže pokud se do toho někdo poušíte tak hodně štěstí a pevný nervy.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...