Janča-T Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ahojte všichni, mám jen takovou malinkatou prosbičku. Na jakou vzdálenost či jak to nazvat mi vydrží rezerva? :myslimPeugeot 306 (1997) Je to nafta a vím, že ta by neměla jít až na dno, ale člověk někdy neví. Díky moc. jana:papa Citovat
Blizzard Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 tak mohlo by to být kolem 50-80km lehká noha Citovat
vendelinek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ahoj,vítej mezi námi,než se tady trochu rozkoukáš,tak sem ti něco našel,koukni, a zkoušej hledání,když budeš něco potřebovat,a dej si auto do podpisu,je lepší přehled o jaký auto se jedná Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ahoj Jano, poradím drsně,ale pravdivě---když nemám na naftu,jezdím MHD.,protože čistit potom palivový systém,měnit filtry--to opravdu není to,co bych zrovna miloval. Snaž se--když se rozsvítí hladové oko--natankovat. Určitě to pojede ještě 80--100 km.Za komančů to nešlo,ale teď je pumpa na každém rohu. ahoj [upravil dne 27/8/08 ozzy1956] Citovat
oddie Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Pokud nejezdíš jako prase, tak ti vydrží klidně 100km, ale lepší je samozřejmě natankovat dřív. Ne jako já, co na rezervu najel asi 150km, a došla mi nafta 15km před pumpou, ke které jsem chtěl dojet Nicméně u tohoto starého motoru si netřeba dělat vrásky, když ta nafta dojde, nic se mu nestane, akorát je třeba po natankování napumpovat balónkem. Citovat
Kelfik Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 U naftové 205ky byla rezerva nějakých 8 litrů. Najel jsem s hladovým okem většinou tak 180km a pak jsem tankoval a to ještě tam pořád nějaká nafta byla ;-) Citovat
El-Chio Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Ahoj Jano, poradím drsně,ale pravdivě---když nemám na naftu,jezdím MHD.,protože čistit potom palivový systém,měnit filtry--to opravdu není to,co bych zrovna miloval. Snaž se--když se rozsvítí hladové oko--hned natankovat. Za komančů to nešlo,ale teď je pumpa na každém rohu. ahoj Jako benzinky su, ale ja tankujem len na shell, omw alebo slovnaft. A myslim, ze asi kazdy diesel tych 100km da, ale s lahkou nohou. Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Zdravim vas ja mam skusenost so svojov 306kov 2,0HDI kombi a na rezerve som spravil 250km a ked jazdy priatelka tak sa to blizilo k 300km? Neviem kolko je v aute rezerva ale podla mna je kazde auto ine kazde to magicke oko zasvieti inak aj ked najradsej by sme boli keby nam to nesvietilo vobec Citovat
kanes Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: kaper Zdravim vas ja mam skusenost so svojov 306kov 2,0HDI kombi a na rezerve som spravil 250km a ked jazdy priatelka tak sa to blizilo k 300km? Neviem kolko je v aute rezerva ale podla mna je kazde auto ine kazde to magicke oko zasvieti inak aj ked najradsej by sme boli keby nam to nesvietilo vobec keby som mal mat 15l rezervu tak asi skrachujem na ziarovkach do magickeho oka :aut Citovat
*jose_106* Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Jestli Tě to zajímá jen pro info, tak OK. Ale jako mnozí výše radím NEZKOUŠET TO!!! mám ještě v příliš čerstvé paměti: Ač asi závada od počátku byla jinde, za to hledání, obavy a měnění toho, co se možná měnit nemuselo, to fakt nestojí... Citovat
oddie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Já už to se starým dieselem vyzkoušel tolikrát Holt maj ty starý auta v něčem výhodu... Citovat
kaper Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: kanes Původně zaslal: kaper Zdravim vas ja mam skusenost so svojov 306kov 2,0HDI kombi a na rezerve som spravil 250km a ked jazdy priatelka tak sa to blizilo k 300km? Neviem kolko je v aute rezerva ale podla mna je kazde auto ine kazde to magicke oko zasvieti inak aj ked najradsej by sme boli keby nam to nesvietilo vobec keby som mal mat 15l rezervu tak asi skrachujem na ziarovkach do magickeho oka :aut Ja viem ze mi skoro zacina svietit magicke oko ale je to individualne kazde auto zacina svietit pri inom zostatku PHM. a je lepsie ked svieti skorej jak ked ti preblikne a skape na sucho v nadrzi:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.