Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všichni, mám jen takovou malinkatou prosbičku.

Na jakou vzdálenost či jak to nazvat mi vydrží rezerva? :myslimPeugeot 306 (1997) Je to nafta a vím, že ta by neměla jít až na dno, ale člověk někdy neví. Díky moc. jana:papa

Odesláno

Ahoj,vítej mezi námi,než se tady trochu rozkoukáš,tak sem ti něco našel,koukni, a zkoušej hledání,když budeš něco potřebovat,a dej si auto do podpisu,je lepší přehled o jaký auto se jedná

Odesláno

Ahoj Jano,

poradím drsně,ale pravdivě---když nemám na naftu,jezdím MHD.,protože čistit potom palivový systém,měnit filtry--to

opravdu není to,co bych zrovna miloval. Snaž se--když se rozsvítí hladové oko--natankovat. Určitě to pojede ještě 80--100 km.Za komančů to nešlo,ale teď je pumpa na každém rohu. ahoj

[upravil dne 27/8/08 ozzy1956]

Odesláno

Pokud nejezdíš jako prase, tak ti vydrží klidně 100km, ale lepší je samozřejmě natankovat dřív. Ne jako já, co na rezervu najel asi 150km, a došla mi nafta 15km před pumpou, ke které jsem chtěl dojet :D Nicméně u tohoto starého motoru si netřeba dělat vrásky, když ta nafta dojde, nic se mu nestane, akorát je třeba po natankování napumpovat balónkem.

Odesláno

U naftové 205ky byla rezerva nějakých 8 litrů. Najel jsem s hladovým okem většinou tak 180km a pak jsem tankoval a to ještě tam pořád nějaká nafta byla ;-)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Ahoj Jano,

poradím drsně,ale pravdivě---když nemám na naftu,jezdím MHD.,protože čistit potom palivový systém,měnit filtry--to

opravdu není to,co bych zrovna miloval. Snaž se--když se rozsvítí hladové oko--hned natankovat. Za komančů to nešlo,ale teď je pumpa na každém rohu. ahoj

Jako benzinky su, ale ja tankujem len na shell, omw alebo slovnaft. A myslim, ze asi kazdy diesel tych 100km da, ale s lahkou nohou.

Odesláno

Zdravim vas ja mam skusenost so svojov 306kov 2,0HDI kombi a na rezerve som spravil 250km a ked jazdy priatelka tak sa to blizilo k 300km? Neviem kolko je v aute rezerva ale podla mna je kazde auto ine kazde to magicke oko zasvieti inak aj ked najradsej by sme boli keby nam to nesvietilo vobec

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Zdravim vas ja mam skusenost so svojov 306kov 2,0HDI kombi a na rezerve som spravil 250km a ked jazdy priatelka tak sa to blizilo k 300km? Neviem kolko je v aute rezerva ale podla mna je kazde auto ine kazde to magicke oko zasvieti inak aj ked najradsej by sme boli keby nam to nesvietilo vobec

:potlesk keby som mal mat 15l rezervu tak asi skrachujem na ziarovkach do magickeho oka :D:aut

Odesláno

Jestli Tě to zajímá jen pro info, tak OK. Ale jako mnozí výše radím NEZKOUŠET TO!!! :D mám ještě v příliš čerstvé paměti: Ač asi závada od počátku byla jinde, za to hledání, obavy a měnění toho, co se možná měnit nemuselo, to fakt nestojí... :roll

Odesláno
Původně zaslal: kanes

Původně zaslal: kaper

:potlesk keby som mal mat 15l rezervu tak asi skrachujem na ziarovkach do magickeho oka :D:aut

Ja viem ze mi skoro zacina svietit magicke oko ale je to individualne kazde auto zacina svietit pri inom zostatku PHM. a je lepsie ked svieti skorej jak ked ti preblikne a skape na sucho v nadrzi:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...