Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Ahoj, tak to tu budeš jediný,co pežotům rozumí......:D jak chceš každopadně někdy je lepší své zaměstnání neprozrazovat forum má hodně členů a všichni maj bohužel peugeoty :D:D jinak zdravím kolegu , at se ti tu líbí Citovat
Solim1 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Výtam ťa tu a ak môžeš prezradiť, odkiaľ si? Citovat
sup Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Víta Ťa v klube, Poraď akú nemrznúcu zmes možno použiť do chladiacej sústavy, P 307 1,6 16V 80kW 2003, okrem doporučovaných v servisnej knižke ( PROCOR TM 108, GLYSANTIN G 33, REVKOGEL 2000). Potrebujem doplniť. Dík Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr forum má hodně členů a všichni maj bohužel peugeoty :D:D ne ne bohudík NE Citovat
Radess Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Vítám tě, lituji tě páč tu mají všichni peugeoty, kromě minimaxi ten má s.v.i.n.i., nebo už snad né? No každopádně ať se ti tu líbí Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Vítám tě, lituji tě páč tu mají všichni peugeoty, kromě minimaxi ten má s.v.i.n.i., nebo už snad né? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radess Vítám tě, lituji tě páč tu mají všichni peugeoty, kromě minimaxi ten má s.v.i.n.i., nebo už snad né? Sv.ně 307má je pořád na heveru:bacha, naštěstí je \"jen\" synovce, mojí oba italové no problémo Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: wen Zdravím všetkých , vidím že tu máte fajn fórum, ak by chcel niekto poradiť rád pomôžem... robím v peugeote asi 7 rokov, takže ak niekto chce radu nech sa páči. s pozdravom Roman Taky tě tady vítám.. 7krásných let v peugeotu.. Tak jestli můžu-potřebuju poradit,možná i přesně víš,co za závada se takhle projevuje:roll Už se mě to stalo podruhé v poslední době,v rozmezí asi 2tisíc km:roll Mám 206,1.1,najeto +-95000km K věci: Jedu jedu jedu,v klidu a pohodě jako vždycky, no a včilek:o auto najednou dost zbrzdilo a zároven\' se rozsvítila kontrolka diagnostiky.Mě okamžitě napadlo vyřadit,motor nezhasnul v poho,nic nedrhlo,i zkusila jsem znova zařadit,kontrolka zhasla a jelo se dalších +-2tkm dál.I znova to samé-autko zbrzdilo,kontrolka se zároven\' rozsvítila,já,jelikož už jsem si uložila do paměti v této situaci okamžitě kdyžtak vyřadit,jsem automaticky v mžiku vyřadila,kontrolka zhasla,motor ševelil,tak jsem zase zařadila a zase se jezdí dál.Po prvé se to stalo tak v 30km/h,podruhé v 70km/h. Citovat
Martinsk Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: wen Zdravím všetkých , vidím že tu máte fajn fórum, ak by chcel niekto poradiť rád pomôžem... robím v peugeote asi 7 rokov, takže ak niekto chce radu nech sa páči. s pozdravom Roman Ja Wen-ovi tiež želám nech sa mu tu darí. Ja ho dokonca poznám aj osobne. Citovat
wen Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: yaris1 Hele a co kdyby jsme tě hned testli?? , nevíš, co dotyčný myslí tím \"mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag.. \" ten nefunkčný kľúč treba buď 1, vložiť do spínačky a zapnúť na kontrolky a podržať uzamykanie na pár sekund /cca 5 s./ aby sa načítal kľúč alebo 2 , nakódovať obidva kľúče na novo v servise cez diag alebo cez PPS Citovat
yaris1 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: wen Původně zaslal: yaris1 Hele a co kdyby jsme tě hned testli?? , nevíš, co dotyčný myslí tím \"mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag.. \" ten nefunkčný kľúč treba buď 1, vložiť do spínačky a zapnúť na kontrolky a podržať uzamykanie na pár sekund /cca 5 s./ aby sa načítal kľúč alebo 2 , nakódovať obidva kľúče na novo v servise cez diag alebo cez PPS Děkuji Ti za info, ale ten první pokus selhal a ten druhý : včera jsem byl v servisu, ale Citroen,to by ale nemělo vadit, je to stejné, nebo ne? a hodinku se stím drbal a nic škoda, máš ještě nějaký tip?? díky Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: ozzy1956 orig. Planet je orig.diagnostika firmy Peugeot---mají jen servisy (koncesionáři...) Nenapísal si to o nič lepšie ako on Peugeot Planet 2000 je originálny diagnostický softvér (nemá niekto na stiahnutie?). [upravil dne 26.8.2008 AnotherOne] Tady máš odkaz kde to stáhnout,ale pozor jde to pouze na XP,Visty . http://cyclik.net/soft/84977-peugeot-planet-2000-v-sostave-peugeot-planet.html Citovat
georgegg Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 chci se jen zeptat jestli tam de nastavit i jinej jazyk než ruština co je tam na obrázku Citovat
georgegg Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 ok díky, a modeli dou vybrat všechny, že jo? jinak už to leze domů Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 To je pochopitelný,alespon posledni modely.Je to origo diagnostika Peugeot,ale budeš potřebovat také origo kabel,kterej asi jen tak neseženeš. [upravil dne 23.2.2009 sekaj] Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Klasicky-Skopiruješ adresu do prohližeče (jak maš nahoře to http:/) a klepneš na šipku.Poté na Free user ,počkaš na Download a uložíš.To je vše. Citovat
pastorek Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: sekaj Klasicky-Skopiruješ adresu do prohližeče (jak maš nahoře to http:/) a klepneš na šipku.Poté na Free user ,počkaš na Download a uložíš.To je vše. Asi som magor ale žiadny Free user tam nieje. Zobrazí sa stránka v ruštine. Po kliknutí na odkaz pýta heslo ktoré pošlú po zaslaní SMS. Tú som poslal asi pred hodinou a žiadne heslo neprišlo. Vzdávam to. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Pastorek: tých 8 odkazov čo tám máš toto treba stiahnuť (rapidshare). To s tou sms snáď nemyslíš vážne. Potom prezraď koľko si zacvakal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.