Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Ahoj,

tak to tu budeš jediný,co pežotům rozumí......:D:D

jak chceš :bacha:D

každopadně někdy je lepší své zaměstnání neprozrazovat :D

forum má hodně členů a všichni maj bohužel peugeoty :D:D:D

jinak zdravím kolegu , at se ti tu líbí :papa

Odesláno

Víta Ťa v klube,

Poraď akú nemrznúcu zmes možno použiť do chladiacej sústavy, P 307 1,6 16V 80kW 2003, okrem doporučovaných v servisnej knižke ( PROCOR TM 108, GLYSANTIN G 33, REVKOGEL 2000). Potrebujem doplniť. :nevim

Dík

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

forum má hodně členů a všichni maj bohužel peugeoty :D:D:D

ne ne :bacha bohudík NE :roker

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Radess

Vítám tě, lituji tě páč tu mají všichni peugeoty, kromě minimaxi ten má s.v.i.n.i.,:myslim nebo už snad né?

:D:super

Sv.ně 307má je pořád na heveru:bacha, naštěstí je \"jen\" synovce, mojí oba italové no problémo :roker:D

Odesláno
Původně zaslal: wen

Zdravím všetkých , vidím že tu máte fajn fórum, ak by chcel niekto poradiť rád pomôžem... robím v peugeote asi 7 rokov, takže ak niekto chce radu nech sa páči. s pozdravom Roman

Taky tě tady vítám..

7krásných let v peugeotu..

Tak jestli můžu-potřebuju poradit,možná i přesně víš,co za závada se takhle projevuje:roll

Už se mě to stalo podruhé v poslední době,v rozmezí asi 2tisíc km:roll

Mám 206,1.1,najeto +-95000km

K věci:

Jedu jedu jedu,v klidu a pohodě jako vždycky, no a včilek:o auto najednou dost zbrzdilo a zároven\' se rozsvítila kontrolka diagnostiky.Mě okamžitě napadlo vyřadit,motor nezhasnul v poho,nic nedrhlo,i zkusila jsem znova zařadit,kontrolka zhasla a jelo se dalších +-2tkm dál.I znova to samé-autko zbrzdilo,kontrolka se zároven\' rozsvítila,já,jelikož už jsem si uložila do paměti v této situaci okamžitě kdyžtak vyřadit,jsem automaticky v mžiku vyřadila,kontrolka zhasla,motor ševelil,tak jsem zase zařadila a zase se jezdí dál.Po prvé se to stalo tak v 30km/h,podruhé v 70km/h.:roll

Odesláno

Zdravím všetkých , vidím že tu máte fajn fórum, ak by chcel niekto poradiť rád pomôžem... robím v peugeote asi 7 rokov, takže ak niekto chce radu nech sa páči. s pozdravom Roman

Ja Wen-ovi tiež želám nech sa mu tu darí. Ja ho dokonca poznám aj osobne.

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Hele a co kdyby jsme tě hned testli?? ;) , nevíš, co dotyčný myslí tím \"mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag.. \"

:)

ten nefunkčný kľúč treba buď

1, vložiť do spínačky a zapnúť na kontrolky a podržať uzamykanie na pár sekund /cca 5 s./ aby sa načítal kľúč

alebo 2 , nakódovať obidva kľúče na novo v servise cez diag alebo cez PPS

Odesláno

Původně zaslal: yaris1

Hele a co kdyby jsme tě hned testli?? ;) , nevíš, co dotyčný myslí tím \"mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag.. \"

:)

ten nefunkčný kľúč treba buď

1, vložiť do spínačky a zapnúť na kontrolky a podržať uzamykanie na pár sekund /cca 5 s./ aby sa načítal kľúč

alebo 2 , nakódovať obidva kľúče na novo v servise cez diag alebo cez PPS

Děkuji Ti za info, ale ten první pokus selhal a ten druhý : včera jsem byl v servisu, ale Citroen,to by ale nemělo vadit, je to stejné, nebo ne? a hodinku se stím drbal a nic :myslim škoda, máš ještě nějaký tip?? díky

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: ozzy1956

orig. Planet je orig.diagnostika firmy Peugeot---mají jen servisy (koncesionáři...)

Nenapísal si to o nič lepšie ako on :D

Peugeot Planet 2000 je originálny diagnostický softvér (nemá niekto na stiahnutie?).

[upravil dne 26.8.2008 AnotherOne]

Tady máš odkaz kde to stáhnout,ale pozor jde to pouze na XP,Visty :bojim.

http://cyclik.net/soft/84977-peugeot-planet-2000-v-sostave-peugeot-planet.html

Odesláno

To je pochopitelný,alespon posledni modely.Je to origo diagnostika Peugeot,ale budeš potřebovat také origo kabel,kterej asi jen tak neseženeš.

[upravil dne 23.2.2009 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Klasicky-Skopiruješ adresu do prohližeče (jak maš nahoře to http:/) a klepneš na šipku.Poté na Free user ,počkaš na Download a uložíš.To je vše.:papa

Asi som magor ale žiadny Free user tam nieje. Zobrazí sa stránka v ruštine. Po kliknutí na odkaz pýta heslo ktoré pošlú po zaslaní SMS. Tú som poslal asi pred hodinou a žiadne heslo neprišlo. Vzdávam to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...