f3Rd@ Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Takovy blbce je lepsi nechat jet. Maji komplexy, at uz ze stareho auta nebo z maleho ptaka a potrebuji si dokazovat, ze na tom nejsou tak spatne... kdyz me nekdo sere, tak mu zkusim kousek poodjet a kdyz se za me v prvni obci zase nalepi, tak mu bliknu a necham ho jet, nema cenu se rozcilovat, jestli si potrebuje dokazat ze mu ten prohnily golf jede lip nez 406, tak at si jede, vsichni stejne dobre vi, kde je pravda. Ovsem kdyz me predjede a jede pak celou dobu 80km/h, tak to taky rosu. To je pak lepsi fakt na chvili zastavit. To je jak kdyz me minuly vikend vzala borka v 911-ce. Tak si rikam, ze bych ji na ty okresce mozna predjel, bo nejela az na krev, ale honit to az na doraz, riskovat jen proto abych si nakonec pripustil, ze ta zenska by me stejne dalal kdykoli by chtela, tak to nema cenu. To si raci doma zapnu zavodni hru a tam se vyradim. Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No jo plynovkar je zas silnej. Vazeni strcte si ty hracky do prdele nebo se vam neco stane. Jeste by me kolik z vas si precetlo stodevatenactku:grr Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: buml No jo plynovkar je zas silnej. Vazeni strcte si ty hracky do prdele nebo se vam neco stane. Jeste by me kolik z vas si precetlo stodevatenactku:grr myslíš \"zajímalo\" :D když už chceš bejt chytrej, tak si po sobě alespoň přečti to, co píšeš a když už sem něco píšeš, tak se chovej slušně!!! málo kdo je tady na ty tvý sprostý slova zvědavej [upravil dne 26/8/08 minimaxa] Citovat
Kurt Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Správně, minimaxo! A ještě mu napiš, že si má přečíst stodvacítku! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 a přečti si stodvacítku! a basta, a a a vůbec Citovat
Marlin Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa a přečti si stodvacítku! a basta, a a a vůbec Skodovkar jeden hustej Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Zakon 119/2002 to jen pro ty magory co nosej plynovky, tak na ne plati taky.A jo mas pravdu, myslel sem zajimalo.a za onim slovem si stojim. Jak ma nekdo plynovku tak je silnej jako svin, ale dusledky jednani moc nedomejsli! Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 2 Marlin >to vis poradnej wagen:super [upravil dne 26/8/08 buml] Citovat
Marlin Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: buml 2 Marlin >to vis poradnej wagen:super [upravil dne 26/8/08 buml] Sracka je to, neni to poradny nemec z Mnichova Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 bylo to tak, ze bud skoncim na obrubniku, nebo nekdo skonci ve mne. Cholerik jsem, to vim, ale malokdo me nastve tak jako tento pan. Dal jsem to sem schvalne, cekal jsem, ze to schytam, ale spis doufam, ze si to precte vic nas choleriku a ze se z meho prikladu pouci a priste zastavime vsichni u benzinky. buml: Plynovka byla nouzovy reseni jako zastraseni, rukama jsem na nej nemohl, drzel jsem volant a dusledku sveho jednani jsem si plne vedom...., nepatrim k tem, kteri by neznali zakony.... mozna to tak nevypada, ale nikoho jsem neohrozil, kdezto on ohrozil asi 20 ridicu, jak jim tam soupal jednoho mysaka za druhym. oddie: neboj, prosel bych, neprasim a to same ja cekam i od ostatnich, a Miss Scratch vi, kdyz me nekdo oprasi, tak si reknu debil - mohl se aspon omluvit a neresim to, ale na co jsem haklivej, je fakac, to me pak nezastavi nic :-(, tak prosim nefakovat [upravil dne 26/8/2008 Scratch] Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No dobra, jen mi prijde divny strilet plyn z jedouciho auta do druhyho auta, jestli sem te pochopil dobre. Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ještě dotaz na Scratche - proč jsi tedy nezastavil a nepopovídal si s oním pánem z oka do oka - on o to totiž evidentně stál. Citovat
Maverick Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 V případě Scratche bych řekl, že je jedině dobře, že nezastavil, protože by byl schopnej ho z toho auta vytáhnout a vysvětlit mu to ručně a to by měl na krku ještě ublížení na zdraví Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: buml No dobra, jen mi prijde divny strilet plyn z jedouciho auta do druhyho auta, jestli sem te pochopil dobre. prvni naboj je slepej, chtel jsem ho jenom odehnat, aby dal pokoj, plyn by nasledoval kdyby pokoj nedal. Pochopil jsi to dobre, ocekaval jsem ze by se tam kus plynu mel dostat, ale to by byla katastrofalni verze. To co predvadel byla opravdu neskutecna debilita, kdyz pominu lehovec a koleje, tak jsem neprasil a sel svou cestou :-( 2Medved: na kolejich jsem se mu snazil zmizet aby mi dal pokoj, potom u te sazka areny jak tam oprasil passata, tak uhnul nekam k tem kovosrotum a ja pokracoval rozcilen, ale v klidu dal s tim, ze jsem se ho konecne zbavil. Mrzi me to, ze jsem se nechal takhle vyprovokovat, beru to jako vlastni ponauceni, priste zastavim na pumpe a dam si kafco :-) Citovat
Béďa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 ne vzdy clovek vydrzi byt za volantem 100% v klidu.. timto nikoho neomlouvam ale jen konstatuju ze vetsina z nas se obcas za volantem taky pekne dopali.. co se tyce plynovky, tak jsem zasadne proti nejakemu zastrasovani touto hrackou, jak uz tu nekdo psal jsou lidi co maj ostry a to pak neskonci moc dobre.. Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Zaujímavé čítanie. Nauč sa praktizovať to príslovečné \" múdrejší ustúpi \". Potom sa môžeš škodoradostne usmievať že ten druhý je blbec. Obaja budete spokojný a cesta bezpečnejšia. ..... Ja by som tú plynovku po ňom asi hodil...:D Citovat
jbily Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Něco podobného na toto téma. Níže kopírovaný email nám přišel na firemní obecnou email adresu... Komentář netřeba. Formular ze web stranek ---------------------------------------------------------- Jmeno a prijmeni: zkurveny jmeno E-mail: nemammail@nomail.cz Telefon: Mesto: brno Zprava: No jen chci upozornit ANONYME protoze jsem kurva jak me nazval vas ridic(i). Ze se chova jak HOVADO ZIP mu nic nerika curakovi ze Meli byste si davat bacha koho berete aby s vasimi dodavkami nejezdili RALY po meste. Schvalne me hnup predjede pak dobre jede v pravem pruhu , myslim si bude asi odbocovat zaradim se tedy do leveho. Pred timto ridicem zacalo zabocovat auto tzn. Ano musel priprzdit tim sem se dostal vedle nej a mirne pred nej (KDYBY HODIL BLINKR DO MEHO PRUHU KLIDNE BYCH HO PUSTIL VOLA) a pak nastava zuzeni tak jsem hodil blinkr DOPRAVA a ten vas curak schvalne zrychli abych se do jeho pruhu nedostal, kreten jeden ALE I TAK NEZRYCHLIL VCAS A DOSTATECNE RYCHLE. Nicmene pan si vyzkousel brzdy a reakce no co se da delat , nic se nestalo, mozna sem ho mel nechat byt ale to si nedokazu odpustit TAK TO VIDIM JA!! Citovat
Guest bostich Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Hele zaspívat si \"jsem tak hezká, tuze hezká....\"(film Kurz sebeovládání) ikdyž občas mě nějakej podobnej magor vytočí a taky mám snahu ho $&$&@#@%$!! Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 ¨jsem rad, ze nejsem sam :-), budu priste zpivat ;-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Delfínka? Delfínka vždycky na třicet... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.