Edison Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Tak gratuluji k rozhodnutí a já doufám, že brzy narazíš na někoho, kdo si to svícení do ksichtu nenechá líbit a ty přední světla ti vymlátí...A přál bych to všem co si takový p*čoviny dávají do auta... Nejlepší je, jak se vždy najde někdo, kdo automaticky předpokládá, že xenon musí nutně oslňovat. A to naprosto bez znalosti konkrétních podmínek motnáže. To, že vypálený žárovky, který jsou blbě seřízený je asi naprosto vždy vpořádku a nikdy neoslňují. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 xenony, xenony, ještě že existují, jinak by se některé existence na foru neměli ani o čem bavit. Citovat
klumir Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Tak gratuluji k rozhodnutí a já doufám, že brzy narazíš na někoho, kdo si to svícení do ksichtu nenechá líbit a ty přední světla ti vymlátí...A přál bych to všem co si takový p*čoviny dávají do auta... :D mluvíš mi z duše..... je to stejně hnus,jaká je povaha toho českého človíčka-xenony nutně potřebuju,abych lépe viděl a ještě si to sám sobě zdůvodní,že je to vlastně pro vlastní bezbečnost... a že se mu pojede o moc lépe..... a že je to proti zákonu,no to je takové jako lehce dobrodružné..... jsem přesvědčený,že když si koupíš např.nové brzdy,nebo tlumiče,nebo pneumatiky,nebo třeba vyměníš poškrábané čelní okno-uděláš pro svou vlastní bezpečnost a pohodovou jízdu víc,než montáží H.I.D. Citovat
RychJ-1 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa xenony, xenony, ještě že existují, jinak by se některé existence na foru neměli ani o čem bavit. A jak tak koukám, tak kdyby nebylo takových troubů, tak Ty nemáš co jíst... Takže ono si nevybereš... PS: Pokud se budeme bavit o xenonech jako takových, tak neřeknu ani slovo, ale pokud se budeme bavit o HID sadách, tak už jsem tu několikrát byl proti a řekl zde svůj názor na to, at se Ti to líbí nebo ne. Jednou to prostě není povolené a určitě z dobrých důvodů, které vidíme všichni den co den na silnicích, tak to nemá na autě co dělat... Pak mu to vymlácení světel ze srdce přeji. Stejně tak jako jelitům co jezdí at už s předníma, či zadníma mlhovkama kdy to není potřeba. Jediné na Vás, pokuty pokuty pokuty a hoodně velké, aby se Vám ty sady a mlhovky hodně vyplatily !!! [upravil dne 26/8/08 RychJ-1] Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Peca24 takze vidim ze tema se ubira uplne jinym smerem nez jsem chtel jako to ze si je koupim uz jsem rozhodly i pres veci s tim spojen ktere tu pisete spis by me potesilo kdyby mi sem nekdo hodil odkaz primo na bixenony h4 ktere pouziva a jake s nima ma zkusenosti jak dlouho vydrzi vybojka atd Skús hľadanie. Je tu pár ľudí ktorý ich predávajú, montujú a majú s nimi skúsenosti. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Stále se najdou lidé, kteří se vyjadřují k věcem, kterým nerozumí. A stále se najdou lidé, kteří mají potřebu se hádat a vybíjí si tím energii, kterou by mohli - kdyby to uměli - vynaložit na daleko prospěšnější věci. Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Peca24 takze vidim ze tema se ubira uplne jinym smerem nez jsem chtel jako to ze si je koupim uz jsem rozhodly i pres veci s tim spojen ktere tu pisete spis by me potesilo kdyby mi sem nekdo hodil odkaz primo na bixenony h4 ktere pouziva a jake s nima ma zkusenosti jak dlouho vydrzi vybojka atd Skús hľadanie. Je tu pár ľudí ktorý ich predávajú, montujú a majú s nimi skúsenosti. napríklad Citovat
Demo Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 mel jsem H4 xenony. Svitilo to krasne, ale vsude, neslo to poradne seridit. Dat xenony do necockovych svetlometu je prasecina. Pokud ti to sviti na pikacu, tak si kup novy svetla a zarovky NightBreaker od Osramu a mas pokoj. Citovat
ThorR Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Demo mel jsem H4 xenony. Svitilo to krasne, ale vsude, neslo to poradne seridit. Dat xenony do necockovych svetlometu je prasecina. Pokud ti to sviti na pikacu, tak si kup novy svetla a zarovky NightBreaker od Osramu a mas pokoj. S tim rozptylenim se to lisi u kazdeho svetla. A jinak co se tyka cocky, tak neni nutnost mit cocku kdyz mas origo xenony z fabriky, jedno auto to tak ma bezne, schvalne jestli uhodnete ktere Citovat
ThorR Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 jj Medour S classe s tim zacal, v te dobe cocky jeste neexistovali, tusim ale ze je to jedine auto, volvo myslim nema xenony ale psal jsem to jen proto, jak tady nekteri pisou ze bez cocky je to jak pest na oko, pritom se to tak delalo origo... [upravil dne 26.8.2008 ThorR] Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Demo videl jsem to u MB i u Volva i Renault laguna to taky tak má bez čoček...... Citovat
RychJ-1 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Stále se najdou lidé, kteří se vyjadřují k věcem, kterým nerozumí. A stále se najdou lidé, kteří mají potřebu se hádat a vybíjí si tím energii, kterou by mohli - kdyby to uměli - vynaložit na daleko prospěšnější věci. Hehe docela jsi mě pobavil...:D:D Nechápu, co je špatné na tom říct svůj názor, stejně tak jako jsi Ty řekl svůj názor pro, tak já jsem řekl svůj názor proti... Ale ona se u nás demokracie bere jen v nějakém směru (většinou v tom, ve kterém se nám hodí) jak tak na to koukám a nejen zde na Peugeot forum... [upravil dne 26/8/08 RychJ-1] Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: minimaxa Stále se najdou lidé, kteří se vyjadřují k věcem, kterým nerozumí. A stále se najdou lidé, kteří mají potřebu se hádat a vybíjí si tím energii, kterou by mohli - kdyby to uměli - vynaložit na daleko prospěšnější věci. Hehe docela jsi mě pobavil...:D:D Nechápu, co je špatné na tom říct svůj názor, stejně tak jako jsi Ty řekl svůj názor pro, tak já jsem řekl svůj názor proti... Ale ona se u nás demokracie bere jen v nějakém směru (většinou v tom, ve kterém se nám hodí) jak tak na to koukám a nejen zde na Peugeot forum... [upravil dne 26/8/08 RychJ-1] Citovat
EXI.60 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Mě by jen zajímalo kolik procent z celkového ježdění najezdí lidi v noci nebo potmě co chtějí H I D xenony.Já myslím že to jde pod 5%.Stejně se má jezdit max.povolenou rychlostí.na to stačí obyč.halogenky-dobře seřízený světla!Kdo jezdí v noci 140Kmh a víc po1.a 2.třídě a potřebuje xenony aby viděl,tak je to u mě hovado a prase.Dívá se jen na sebe.Nevím proč mají být pořád mrtví k vůli těmto frajerům.At si radši rozbijou sami hubu někde o strom a nikomu neublíží.Vždyt vidíme všichni pořád na silnicích to stejný Citovat
ThorR Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Myslim ze clovek, ktery jede v noci po silnici 2. tridy 140km/h nepotrebuje hidy ale rakev, to je ale diskuze trosku jinde. Ja si zase myslim, ze clovek ktery neni zvykly jezdit v noci a vyda se na nejakou nocni uzsi cestu prave zminovane 2. tridy, tak urcite ohrozi mene aut, chodcu atd. kdyz bude svitit na cesti hidama nez obyc. halogenama. Mimochodem dnes jsem si koupil a namontoval hidy H7 a jedine auto na me nebliklo, a pritom ja vidim skvele.... Citovat
Fusion Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Já hidy používám už dlouho a když teď sednu do auta s halogenama tak mám pocit že nesvítí nic. Ty xenony nasvítí silnici tak, že všechny předměty sou perfektně vidět, čáry sou líp rozeznatelný (zvlášť v dešti kdy to bývá problém) a vypadají jak kdyby byly rozsvícený. Kdo to nezkusil bude jenom remcat. Když je člověk bezmozek tak bude oslňovat jakýmkoliv světlem protože je neumí seřídit. A kdybych oslňoval tak na mě občas někdo blikne, což se mě nestává. Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw&feature=related :D:D:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=oqumUBXhw9c&NR=1 Citovat
jurash Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Tak gratuluji k rozhodnutí a já doufám, že brzy narazíš na někoho, kdo si to svícení do ksichtu nenechá líbit a ty přední světla ti vymlátí...A přál bych to všem co si takový p*čoviny dávají do auta... pekny veci lidem prejes, snad se ti aspon trochu ulevilo.. Citovat
klumir Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Fusion Já hidy používám už dlouho a když teď sednu do auta s halogenama tak mám pocit že nesvítí nic. Ty xenony nasvítí silnici tak, že všechny předměty sou perfektně vidět, čáry sou líp rozeznatelný (zvlášť v dešti kdy to bývá problém) a vypadají jak kdyby byly rozsvícený. Kdo to nezkusil bude jenom remcat. Když je člověk bezmozek tak bude oslňovat jakýmkoliv světlem protože je neumí seřídit. A kdybych oslňoval tak na mě občas někdo blikne, což se mě nestává. kdybych měl blikat na každého vola co mě osilňuje-tak blikám minimálně jednou do minuty.a on stejně udělá to,že na mě blikne taky-takže to mě to zrovna nepomůže..... že vidíš lépe v dešti-tak to ti věřím.a víš proč??protože se velká část světla odrazí-protijedoucím do xsichtu.vždycky.když máš halogeny i když H.I.D-akorát že H.I.D. svítí víc,takže se jednak více odrazí a chudák s halogenama vidí hovno,ale i více zůstane na cestě. možná je celý problém v legislativě. je to borbel,že někdo může mít světla co hodně svítí a jejich odrazy osilňujoty ty,co tak dobré světla nemají a ani mít nemůžou(pokud nezmění auto) a vídí tak houby...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.