Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo jak je řešené elektrické stahování oken na novějším modelu 405ky? Problém je v tom, že pří zavírání okna u řidiče se motorek nezastaví, ale začne přeskakovat a to dokud neťuknu na šipku dolů. To se mi ale zase to sklo trochu otevře. Tohle mě zlobí jen u zavírání. Při otevírání je vše v pohodě. Normálně se motorek zastaví.

Jestli je tam nějáký koncový spínač nebo přes vlastní ŘJ, protože jsem koukal pod tapec a tam jsem našel kromě motúrku nějáký bitron.

Díky za každou radu.

[upravil dne 24.8.2008 capumpor]

Odesláno

Podle mě spíš v tom spínači, ale ten bitron taky můžeš zkusit. Měl by být shodný s tím starším typem, jen spínače byly jiné. Kdybys potřeboval, tak ty spínače k řidiči 405 nový model tu mám dva...

Odesláno

Přeskakuje to zřejmě po zubech na stahovačce okna, motůrek vytáhne okno nahoru a pak řahtá kolem dokola - elektronika ho nevypne protože se točí a není zvýšený odběr proudu.

Odesláno

To je víc než pravděpodobné, ale když okno sjede dolu tak to nezlobí a to se mi zdá divné. Dělá mi to jen pří zavírání. Potom, co jste mi psali, tak jsem ještě neměl čas se na to podívat. Zítra se tam podívám a zkusím taky vyzkoušet jiný vypínač. Jeden tady mám, není to sice s nápisem auto, ale na vyzkoušení stačí.

Odesláno

Bude to čo písal otec. Na tom ozubenom páse poháňanom šnekom budú na konci vydreté zuby od namáhania pri zastavovaní okna. Na opačnej strane pri otváraní to ešte bude dobré.

[upravil dne 26.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

resili sme to tady nedavno v souvislosti se \"stresnim oknem resp. sibrem\", taky nekomu preskakovali zuby ... Me to delalo u 405ky ve dverich taky - kdyz to rozdelas, tak zjistis, ze tam je byly umelohmotny kolecko se zubama a na nej je kolmo kovova ozubena tycka, ktera jde z motorku, na to bily kolecko se namotava nebo odmotava lanko a tim se okno zveda nebo jede dolu ... Problem je v tom prevodu tycka-byly kolecko, bud budou zuby uz vydreny, nebo se to jenom cely povolilo a kolecko nakrivo nebo je moc daleko. Zkus to rozdelat a mrknout. Jestli budes mit spatny kolecko, tak doporucuju sehnat a vymenit kompel stahovani. Mozna to jde cely rozebrat ale osobne bych se do toho nepoustel, nedokazu si predstavit, jak tam pak zpatky namotavam to lanko. Komplet stahovani se da od rozumnejch lidi sehnat za 500,- penez, na vrakaci budou chtit tak litr ...

hribe ;)

[upravil dne 1/9/08 hribe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...