Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Čafte...Potrebujem poradiť...včera večer som prišiel na jednu križovatku a podradil som na dvojku a potom keď som pridal, tak som zbadal, že mi začali silnejšie svietiť svetlá, osvetlenie v interiéri, okná sa mi rýchlo zatvárajú, ventilátor na klíme rýchlejšie fúka...proste ako keby sa do všetkého dostávalo viac šťavy...keď je auto v kľude naštartované tak je všetko ako predtým...ale akonáhle pridám, tak všetko zosilnie...a zdá sa mi, že aj teplota motora rýchlejšie stúpa...neviete prosím v čom by to mohlo byť ? ...predpokladám niečo okolo alternátora Citovat
mio Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Přebijí ti,regulator napětí bude ko.Počítej že ti začne přebijet baterka ,může i rupnout.Nech si přeměřit dobíjení! Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 hmm...dajme tomu že by to bolo tak...čo si myslím, že aj bude...je to drahá oprava ? alebo sa to stáva ? Citovat
pastorek Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Llukass4 hmm...dajme tomu že by to bolo tak...čo si myslím, že aj bude...je to drahá oprava ? alebo sa to stáva ? Podľa všetkého to tak bude. Istotu získaš premeraním. Občas sa to stáva. Bude treba vymeniť regulátor na alternátore. Cena nového orientačne cca 3 - 5000. Podľa toho čo píšeš by to mohla byť i baterka. Vtedy sa tiež chová tak že po pridaní sa viacej rozsvietia svetlá. Každopádne to zistíš iba premeraním nabíjania. V kľude by mala mať 12 - 12,5 V, pri štartovaní 10 V a viac, po naštartovaní 13,8 - 14,2. Merané na kontaktoch batérie. Pred meraním je vhodné prečistiť kontakty a svorky. Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 jj diik...hneď v pondelok dám skontrolovať to nabíjanie...baterka by mala byť v poriadku...pred dvoma týždňami som bol na prehliadke baterky a bola v poriadku...dokonca vtedy premeriaval aj dobíjanie a tiež bolo v poriadku...hmm...čo už...budem musieť pripraviť nejaké šušomete na tú opravu...aa môžem s tým behať zatiaľ normálne, alebo radšej nie ? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Radšej nie, keď je batéria prebíjaná, môže to zle dopadnúť. Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Dakto známy má voltmeter? Skontroluj, ako je vyššie napísané, po pridaní plynu do otáčok nesmie napatie vystúpiť nad 14,5 V. Ak vystúpi, je KO regulátor. V takom prípade NEJAZDI, lebo zničíš nielen baterku, ale aj elektroniku v aute. Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 známy nie...ale tam kde som kúpil baterku, tak sú maximálne ochotní a v pohode riešia problémy s tebou...takže zastavím sa tam a dám to premerať...ach...už ma to auto začína celkom srať ...ale ešteže to neni také ako otcova C5-ka ...teraz sme dávali robiť vŕzganie zadnej nápravy aaa zbohom...niečo hrozné...a tie peniaze za to Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Autá sa kazia všeobecne, mňa by naštvalo, keby sa kazilo drahé a nové auto. 605 už má nárok. Vieš, s tým voltmetrom - ja mám doma asi 5 voltmetrov, veď taký prístroj dnes stojí okolo 100 až 200 korún. Ak chceš, tak počkaj do pondelka, alebo si niekde požičaj. Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 noo to je tiež pravda...jasnee...veď počkám...voltmeter kúpim pri nejakej inej príležitosti asii Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 noo...takže mám ďalšiu radostnú správu...išiel som dole do auta...skuusil naštartovať...zapol som stretávacie svetlá, dva krát pridal a svetlá prestali svietiť ...parkovačky idú...takže chúdence Silverstary to asi nevydržali...nevyberal som ich, že či odišli žiarovky alebo dokonca nejaké káble ....nemohlo by to byť aj klinovým remeňom (myslím ten prúd) ? ráno som naštartoval a chvílu pišťal ako o dušu...predtým vôbec nepišťal Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Si dobre zahrávaš. Napatie stúpne na nejakých 15 a viac Voltov. Batéria varí, odíde otáčkomer, a viac elektroniky. Načo hazarduješ? Žiarovky sú sranda proti tomu, akú škodu možeš narobiť. Citovat
pastorek Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 To pišťanie remeňa môže mať súvis ale nebude príčinou. Citovat
Llukass4 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 som si vedomý toho, že to riadne dostáva zabrať...ale tak matka chcela vidieť čo sa to deje, tak som jej to ukázal a stalo sa to...nie som nejaký blázon aby som to zbytočne trápil...je jasne, že keby na tom pojdem aspon hodinku, tak sa s tym autom môžem rozlúčiť...diky teda za rady...v pondelok to skúsim všetko obehať čo a ako a napíšem Citovat
P607Olda Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Tady nejde o trápení, ani o hodinku jízdy. Elektronice stačí desetina sekundy přepětí. Ty to naivně \"předvedeš mamince\"... To bys předvedl i potkaný motor? Raději zavolej opraváře k tomu (ani to nestartuj). Aby pak nebyl inzerát \"Rozprodám zachovalou 605 - zničená elektronika\". Citovat
Llukass4 Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 noo takže auto je už v servise...elektrikár skonštatoval že odišiel regulátor (predsa) aa možno aj nejaké diody či čo...nevyznám sa v tom proste...hodnotu dobíjania odmeral až na 17 V ! ...heh...aa náhodou tam stál chlapík tiež so 605-kou Citovat
pastorek Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 17 V je ešte pomerne dobre, to mohla elektronika prežiť. Držím ti palce aby to bol iba regulátor. Citovat
Llukass4 Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 diky ...koncom týždňa by som mal ísť preň...dám vedieť čo to všetko bolo Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Llukass4 diky ...koncom týždňa by som mal ísť preň...dám vedieť čo to všetko bolo To se dříve opraví Temelín--než ten reg.napětí...:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.