t.rozhon Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 zdravím, vím že se to tu řešilo, i s fotkama, ale teď to zaboha nemůžu najít. chtěl bych se zeptat na dodělání per ke zkrutné nápravě nebo její přitvrzení aby se auto tolik nekolíbalo. jedná se o C Berlingo díky za každé info Citovat
mio Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Snad je to co potřebuješ http://www.tzservis.com/zatezove.php Citovat
t.rozhon Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 dík za info, docela zajímavé já ale spíš než zvýšení zátěže potřebuji omezit naklánění - kolíbání auta. možná, že by pomohlo jen přesazení torzky. covy na to? Citovat
mio Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 1.tvrdší tlumiče (sportovní) 2.nižší profil pneu ...a mělo by být po naklánění. Na torzky bych moc u berlinga nesahal,mam na mysli snižovaní.Přeci jenom je to \" skoro\" nákladní vůz. [upravil dne 23.8.2008 mio] Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Musíš rozlišit, co Ti vadí: 1. náklony v zatáčce? 2. houpání zadku nahoru a dolů? 3. při naložení těžkého nákladu jde zadek moc dolů? Řešení: 1. pokud si dobře vzpomínám, Berlingo má stabilizátor na přední i zadní nápravě. Na zadní je řešen jako třetí zkrutná tyč. Zkontroluj stabilizátory, jestli tam jsou a fungují. 2. opotřebované tlumiče 3. přesadit torzky, nebo sehnat silnější torzky, nebo koupit Berlingo se zvýšenou nosností. Tvůj problém bych přejmenoval takto: proč ostatní Berlinga slouží ke spokojenosti a Tvoje ne? - nejezdi tak rychle do zatáček:D - nepřetěžuj ho:( - najdi závadu - kup si provedení se zvýšenou nosností [upravil dne 23.8.2008 P607Olda] Citovat
t.rozhon Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 potřeboval bych omezit náklony při průjezdu zatáček a houpání zadku nahoru - dolů. Předtím jsem měl P 3O6 Break a tam to bylo docela v poho. Je mi jasné, že Berlingo je o dost vyšší auto a také o něco kratší a to má jistě svůj vliv. Jinak to řeším kvůli dětičkám. na horších silnicích blinkají Takže tou rychlou jízdou to asi nebude, snažím se jezdit opatrně. A to opotřebení stabilizátorů a tlumičů bych asi neřešil, auto má najeto 25 tis km, tak by to snad mělo být OK. Kdyby vás něco napadlo, tak to sem hoďte, díky tom. Citovat
mio Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Jestli ti děti v zadu \"blinkají\",tak kup tlumiče.Měl jsem stejný problém :xsara break .Po výměně vše ok ,už se nehoupe:super. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Taky bych zkusil vymenit tlumiče--plynokapalinové--jsou tvrdší (jen zadní) Citovat
t.rozhon Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: mio Jestli ti děti v zadu \"blinkají\",tak kup tlumiče.Měl jsem stejný problém :xsara break .Po výměně vše ok ,už se nehoupe:super. mohl bys napsat značku, druh, typ, podle čeho jsi vybíral...? díky tom [upravil dne 24.8.2008 t.rozhon] Citovat
mio Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 sachs advantage - byly mě doporučeny od známého servisáka.Při nezatížené voze jsou příjemě tvrdší (neposkakují,nedrncají).Naložením se to samozřejmě změní ,auto se ale nehoupe a nenaklání a už se neblinká.Sám osobně jsem chtěl tvrdší (sportovní) ale tyhle jsou asi zlatý střed.Najeto skoro 10000 km a zatim OK. [upravil dne 24.8.2008 mio] Citovat
kodajz Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 řeším stejný problém. Vyměnil jsem tlumiče-byli tam ještě origo. Dal jsem tlumiče Mareli magneli nosnost 800 kg (mám osobní verzi Partnera-asi nosnost 600 kg) a bylo to výrazně horší než z origo tlumičema. Tak hodně, že jsem je vrátil. Ten co mi je prodával, nevěřil dokud jsem mu neukázal a neprojel. Co dál? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.