brslen Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Eště teď se chechtám až mě bolí břicho:super:super:super :potlesk:potlesk jsme asi sami dva komu se to libi Citovat
oddie Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Holt někdo má rád určitou úroveň, no. Třeba takové Divadlo Járy Cimrmana, to je laťka poměrně vysoko, že... nebo ze zahraničních třeba Jistě, pane ministře. Pokud je člověk znalý něčeho s úrovní, těžko se bude bavit nad rádobyvtipnými vypatlanci... Citovat
adraj Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Holt někdo má rád určitou úroveň, no. Třeba takové Divadlo Járy Cimrmana, to je laťka poměrně vysoko, že... nebo ze zahraničních třeba Jistě, pane ministře. Pokud je člověk znalý něčeho s úrovní, těžko se bude bavit nad rádobyvtipnými vypatlanci... Proto zůstávám ,asi nejenom já,na té střední úrovni,ale dobře se zase pobavím a pořádně zasměju:D:D:D [upravil dne 21/8/08 adraj] [upravil dne 21/8/08 adraj] Citovat
oddie Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Jestli těm dvěma vypatlancům říkáš střední úroveň, tak to o tobě věru mnoho lichotivého nevypovídá... Citovat
adraj Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 no dobře tak nižší no:D.Každý má holt jiný smysl pro humor:D Citovat
Fakir Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 To jsou hovada... :D:D:D Zezačátku je to celkem nuda, ale ten Hůlka na konci mně rozsekal, to prostě nešlo... :D:D [upravil dne 21/8/08 Fakir] Citovat
Butch Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Holt někdo má rád určitou úroveň, no. Třeba takové Divadlo Járy Cimrmana, to je laťka poměrně vysoko, že... nebo ze zahraničních třeba Jistě, pane ministře. Pokud je člověk znalý něčeho s úrovní, těžko se bude bavit nad rádobyvtipnými vypatlanci... Nechápu jak to Oddie dělá, ale má zase pravdu a nezbývá než tiše souhlasit se vším co řekne. To je takový Old Shatterhand Peugeot-clubu \"Ještě nikdy neřekl nepravdu.\" Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Butch Původně zaslal: oddie Holt někdo má rád určitou úroveň, no. Třeba takové Divadlo Járy Cimrmana, to je laťka poměrně vysoko, že... nebo ze zahraničních třeba Jistě, pane ministře. Pokud je člověk znalý něčeho s úrovní, těžko se bude bavit nad rádobyvtipnými vypatlanci... Nechápu jak to Oddie dělá, ale má zase pravdu a nezbývá než tiše souhlasit se vším co řekne. To je takový Old Shatterhand Peugeot-clubu \"Ještě nikdy neřekl nepravdu.\" 05.mp3 Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Tak jsem se na celý sestřih podíval a musím souhlasit s Oddiem - nic mi v tom vtipné nepřišlo (nejspíš mé pocity vyjadřuije slůvko - ubohé). Mám rád humor, ale takový, nad kterým se musí člověk i zamyslet (Cimrmani, Šimek s Grossmannem, Werich s Voskovcem apod.) a není to jen prvoplánové trapné chachacha, čehož jsou typickými představiteli právě Genzer se Suchánkem a Petr Novotný - z \"pokusů o humor\" takových .... je mi až stydno. Zlatým fondem humoru jsou pro mě \"Židovské anekdoty\", tam se snad ani nedá šlápnout vedle Jedna za všechny: Roubíček potká Kohna a říká: Hele, pane Kohn, já myslel, že jsme přátelé Kohn: ???? Roubíček: No a přátelé, když je důvod k oslavě, tak se vzájemně pozvou .... Kohn: Pardon, ale nějak nechápu ... Roubíček: Dobře, ta polopatě - viděl jsem Vaší dceru, ona v parku kojila dítě - a já si nepamatuju, že bychom mu připili na zdraví Kohn: Když má čas a mlíko, tak si může kojit koho chce - to přece netřeba zapíjet [upravil dne 22/8/2008 Medvěd] Citovat
urdemala Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 mno, tak bohužel, taky mi to nepřipadá vtipný.. jednou jsem byl na nějaký diskuzi, když byl v plzni festival divadlo na ulici, kde se právě tahle dvojka objevila. dopředu jsem nevěděl, že budou jako hosti právě oni, to bych tam asi ani nešel, ale když jsem je viděl na živo, tak jsem trochu změnil názor. úpřímě tam řekli pro mě dost zásadní věc - že tyhle scénky nebo jak to nazvat dělají spíš na kvantitu, bez nějakýho hlubšího významu a hlavně jakožto zábavnou obživu. to mi připadá důležitý vědět, od tý doby se jim sem tam i zasměju, protože vim, že mě mají na háku, že to sou fakt vtipný chlapíci a ty jejich estrády jsou často vycucaný z prstu, nesnaží se vymyslet kdoví co, hlavně že něco natočí. prostě dělají takovou blbou prdel, kterou jim někdo veme, někdo neveme. když to srovnam s tim jelitem novotným, kterej si myslí, že je nejzábavnější v česku, no škoda slov Citovat
brslen Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Tak jsem se na celý sestřih podíval a musím souhlasit s Oddiem - nic mi v tom vtipné nepřišlo (nejspíš mé pocity vyjadřuije slůvko - ubohé). Mám rád humor, ale takový, nad kterým se musí člověk i zamyslet (Cimrmani, Šimek s Grossmannem, Werich s Voskovcem apod.) a není to jen prvoplánové trapné chachacha, čehož jsou typickými představiteli právě Genzer se Suchánkem a Petr Novotný - z \"pokusů o humor\" takových .... je mi až stydno. Zlatým fondem humoru jsou pro mě \"Židovské anekdoty\", tam se snad ani nedá šlápnout vedle Jedna za všechny: Roubíček potká Kohna a říká: Hele, pane Kohn, já myslel, že jsme přátelé Kohn: ???? Roubíček: No a přátelé, když je důvod k oslavě, tak se vzájemně pozvou .... Kohn: Pardon, ale nějak nechápu ... Roubíček: Dobře, ta polopatě - viděl jsem Vaší dceru, ona v parku kojila dítě - a já si nepamatuju, že bychom mu připili na zdraví Kohn: Když má čas a mlíko, tak si může kojit koho chce - to přece netřeba zapíjet [upravil dne 22/8/2008 Medvěd] hold kazdy ma svuj styl humoru-mne zase nebavi nad vtipem, srandou premyslet kdyz se chci zasmat tak hned a ne ze si reknu-jeste popremyslim a pak uvidim jestli se zasmeju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.