Vlastas Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc Citovat
MJSytic Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Vlastas Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc že si máš dát sprchu? Citovat
OK406 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 O jaké vozidlo, motorizaci atd. se jedná?? Není to nikde uvdeno. Citovat
Devils-night Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Vlastas Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc Sice sem to nikdy nevidel,ale rek bych ze to bude neco s olejem.:-/Mozna ze je ho malo? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Uz sa to tu preberalo v inom temate teraz. Signalizuje to risku oleja, ci ho mas dost. Niekto to mal i budik na to, len to dost klame. Riad sa original podla risky. A pre istotu si rano, ked budes mat studeny motor pozri, ci mas dost oleja. tu je to i na budikoch, precitaj si Citovat
Butch Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Tvůj \"Simbol\" vypadá otřesně, to snad ani nění možné. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Butch Tvůj \"Simbol\" vypadá otřesně, to snad ani nění možné. pravda, to mne ani neba tohle číst Citovat
Vlastas Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Mnohokrát děkuji za vaše názory a odpovědi, věřte že tento simbol jsem si vůbec sám nevybral a oleje v motoru mám dost, tak se budu řídit rady na odkazu, věř měrce. Ještě jednou vám díky kamarádi Citovat
vendelinek Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: OK406 O jaké vozidlo, motorizaci atd. se jedná?? Není to nikde uvdeno. To tedka poslední dobou nikdo nedělá,taky sem jich už pár upozorňoval,výsledek--ho......o platný:bacha Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Vlastas Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc Co si to po sobě aspoň přečíst - Symbol na palubce nebo Simbol na pulobce, co mysliš že je lepší? Citovat
ajven Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vlastas Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc Co si to po sobě aspoň přečíst - Symbol na palubce nebo Simbol na pulobce, co mysliš že je lepší? kurňa, vlastas to je iný maďar :D:D lol [upravil dne 21.8.08 ajven] Citovat
Guest Robi607 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Je to hladina oleja, a u tohto auta ho bude málo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.