Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vlastas

Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc

:xvul že si máš dát sprchu?:myslim:D:aut

Odesláno

Prosím nevíte co to znamená? Někdy mi párkrát blikne při startování. Díky za pomoc

Sice sem to nikdy nevidel,ale rek bych ze to bude neco s olejem.:-/Mozna ze je ho malo?:myslim

Odesláno

Uz sa to tu preberalo v inom temate teraz.

Signalizuje to risku oleja, ci ho mas dost. Niekto to mal i budik na to, len to dost klame. Riad sa original podla risky. A pre istotu si rano, ked budes mat studeny motor pozri, ci mas dost oleja.

tu je to i na budikoch, precitaj si :)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Butch

:xvul Tvůj \"Simbol\" vypadá otřesně, to snad ani nění možné.

pravda, to mne ani neba tohle číst

Odesláno

Mnohokrát děkuji za vaše názory a odpovědi, věřte že tento simbol jsem si vůbec sám nevybral a oleje v motoru mám dost, tak se budu řídit rady na odkazu, věř měrce. Ještě jednou vám díky kamarádi :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: OK406

O jaké vozidlo, motorizaci atd. se jedná?? Není to nikde uvdeno.:(

To tedka poslední dobou nikdo nedělá,taky sem jich už pár upozorňoval,výsledek--ho......o platný:bacha:bacha

Odesláno

Co si to po sobě aspoň přečíst - Symbol na palubce nebo Simbol na pulobce, co mysliš že je lepší?
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Co si to po sobě aspoň přečíst - Symbol na palubce nebo Simbol na pulobce, co mysliš že je lepší?

kurňa, vlastas to je iný maďar :D:D:D lol

[upravil dne 21.8.08 ajven]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...