Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Pri nastaveni automatickeho rozsviceni svetel se svetla rozsviti nebo zhasnou kdyz se sešeří. Je mozne svetla nastavit tak, aby se rozsvitila hned po nastartovani? Pokud ano, musim kvuli tomu do servisu?

Diky.

Odesláno

Ano, lze to nastavit. Říká se tomu denní světla.

Ano, musíš kvůli tomu do servisu, kde ti to aktivují.

Cena bude v rozmezí 0 až 500. Záleží na servisu a na náladě. Průměrně kluci platili 200-300.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Ano, lze to nastavit. Říká se tomu denní světla.

Ano, musíš kvůli tomu do servisu, kde ti to aktivují.

Cena bude v rozmezí 0 až 500. Záleží na servisu a na náladě. Průměrně kluci platili 200-300.

A nebo pokud máš senzor vpředu pod oknem, krásně překrýt a je to za OKč.:cool:

Odesláno

Ja mam senzor vpredu nahore na okne jak je destovy senzor a funguje to tak, ze se mi svetla rozinaji po kazdem startu a podle venkovniho svetla se mi bud podsviti nebo nepodsviti palubka. Svetla zustavaji svitit...akorat mi treba ve dne nejdou trvale zapnout dalkovy, jen houkacka:)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

permonik7: Tak to vypadá, že máš aktivovaný jak denní, tak automatický světla. Pak by se to mělo chovat tak, jak popisuješ.

Presne tak. A diaľkové môžeš samozrejme zapnúť aj cez deň (neviem síce načo) tak, že páčku prepneš na stretávacie svetlá.

Odesláno

ja to mam tiez tak ako permonik7 a dialkove mozes zapnut tak ako povedal AnotherOne.....cize normalne pretocis tu packu na stretavacie svetla a potom sa daju zapinat/vypinat aj dialkove svetla

Odesláno

ja si to nechaval delat primo v peugeotu v praze 6, chteli za to 160,-, trvalo to 30 sekund, nicmene mi tam nahrali verzi, ktera nepodporuje ty automaticky svetla - takze sensor je k nicemu - bud se zapnou jen svetla (v poloze 0) a nebo si k tomu rucne pripnu budiky (klasicka poloha)

Odesláno

AnotherOne+Ticcino: Asi jo, nevim co mi tam kdy aktivovali, ale chova se to tak, jak pisu a jak pisete i vy. Ve dne dalkovy nepotrebuju, ale mlhovky se obcas hodily a taky nesly zapnout. Musela jsem otocit packou a pak to slo;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

zdravím . Tak jem si to tady prohledal, díky dobrým radám jsem o 307SW dost pochopil a už si i sám udělal. Teď ale nerozumím jedné věci. Při pootočení klíčku ve spínači, kdy se mi jen rozsvítí přístrojovka - co všechno můžu těmi \"talčítky\" na páčce blinkrů a stěračů změnit? Co můžu změnit tlačítky na přístrojové desce (pravé na co je nevím a levé je na ujeté km). Co můžu mimo obečně známého nastavení na PP ještě změnit těmi tlačítky u PP ? Vím, že jde nějak změnit i stav km do servisní kontroly, ale ať zkouším jak zkouším, nepřišel jsem na to.:myslim díky za rady jo a hezké svátky všem

Odesláno

tak chlapi ... tolik chytrých hlav tady, a že by tohle nikdo nevěděl ? Nobo si to servisy nepřejí tady uveřejnit aby nepřišly o kšefty ? Opět jsem to v garáži zkoušel nastavit a pořád na ty funkce nemůžu přijít.:(

Odesláno

Pokud myslíš ty dva čudle co jsou pod budíkama, tak ten vlevo je pro intenzitu osvětlení budíků a ten vpravo na nulování denního počítadla Km a nulování servisního intervalu. Jak vynulovat sevisáka se dočti v uživatelské příručce.

Odesláno

Já měla přes PP nastavení světel Go Home, délku jejich svícení, nastavení automatické aktivace zadního stěrače při zařazení zpátečky a možná ještě i další, ale to si nepamatuju přesně.

Odesláno

No ja som si chcel dať tiež aktivovať automatické zapnutie svetiel hne&´d pri naštartovaní, ale zistil som (teda aspoň takto mi to povedali v servise) že svetlá sa zapnú ešte pred naštartovaním motora. Takže to má dve nevýhody:1. zbytočne sa vybíja baterka a 2. P307 má ako všetci vieme problém s kolísaním napätia - čiže často vypálené žiarovky pri štartovaní.

Inak stojí to 500,-Sk v Peugeote a 3 000,-Sk u Polície.:D

[upravil dne 12.12.2008 PEUGEOTIK307]

Odesláno

tak to teda mne se to zapina az po chytnuti motoru a stoupnuti napeti ... tzn. i kdyz motor startuje tak nic a az zhasne kontrolka baterky, tak se rozsviti svetla

mimochodem, zjistil jsem, ze kdyz mam zaply mlhovky, tak zapnuti dalkovych svetel je zrusi (to je ok), ale po prepnuti na potkavaci uz je nezapne - zustane svitit jen zadni mlhovka. taky vam to dela?

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: pxcz

tak to teda mne se to zapina az po chytnuti motoru a stoupnuti napeti ... tzn. i kdyz motor startuje tak nic a az zhasne kontrolka baterky, tak se rozsviti svetla

mimochodem, zjistil jsem, ze kdyz mam zaply mlhovky, tak zapnuti dalkovych svetel je zrusi (to je ok), ale po prepnuti na potkavaci uz je nezapne - zustane svitit jen zadni mlhovka. taky vam to dela?

A ty si si to nechal prehrať v BSI?:myslim

Odesláno

... no musím se znovu ozvat... tak fakt nikdo tady pořádně neví co s těmi páčkami a talčítky? Jedná se mi o to co můžu udělat JÁ SÁM a ne v servisu přes BSI. Už jsem po delším zkoušení přišel jak vypnou to pitomý zamykání při rozjezdu., ale nemůžu přijít na to, jak si tam nastavit například ty servisní kilometry.

Odesláno
Původně zaslal: G.Rast

... no musím se znovu ozvat... tak fakt nikdo tady pořádně neví co s těmi páčkami a talčítky? Jedná se mi o to co můžu udělat JÁ SÁM a ne v servisu přes BSI. Už jsem po delším zkoušení přišel jak vypnou to pitomý zamykání při rozjezdu., ale nemůžu přijít na to, jak si tam nastavit například ty servisní kilometry.

To sa nadstaví samo na 30 000km. Ty si nemôžeš určiť počet kilometrov sám. Ale potom PC ti podľa štýlu jazdy uberá km do ďalšej výmeny oleja.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...