Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Chel by som sa opytat ci ma niekto skusenost s al. diskami 6,5Jx15\'\' ET15 zaujima ma hlavne to ze 306-tka ma ET24 a 5,5J 14\"ze ci sa zmestia disky ktore maju ET 15 a su aj sirsie 6.5J 15\" Velke ET zmensim podlozkami ale ako ET zvacsit? :myslim ide mi o to ze ci sa zmestia na sirku alebo nie...ale asi nie ze? :bojim

[upravil dne 9.8.2008 katro]

Odesláno

lebo kedze disk zo sirkou 5.5j je o palec uzsi ako 6,5j takze to je palec naviac a 1\"=2,54 to je 1,27 na jednu aj druhu stranu. a kedze ET ma byt 24 a disk ktory chcem je ET15 takze to je o 9mm von. takze vnutorna cast bude ta sirka 1,27cm - to ET 9mm =3,7mm viac dnu. A vonkajsi okraj bude to 1,27cm + to ET 9mm =2,17cm von.Ak dobre ratam ak nie opravte ma. Takze...zmesti sa tam koleso ktore bude vytrcat von o 2,17cm?? :myslim

[upravil dne 9.8.2008 katro]

Odesláno

Nevím odkud máš že 306 má ET24. Takový má 206. 306 má standartně ET15 jako 406. Nedávno jsem jedny 406kový 15\" liťáky (OPALE) dával na 306 a úplně v pohodě padly jako ulitý. :papa

Odesláno

Nie nie.... 306 ma na 100% ET24... Tym som si isty. A tak je to aj v katalogoch a vsade inde. A to ze tam ET15 nesedi to netvrdim.. sedi to je len 9mm rozdiel... ale ci to so sirsim diskom nerobi problem.

Odesláno
Původně zaslal: katro

Nie nie.... 306 ma na 100% ET24... Tym som si isty. A tak je to aj v katalogoch a vsade inde. A to ze tam ET15 nesedi to netvrdim.. sedi to je len 9mm rozdiel... ale ci to so sirsim diskom nerobi problem.

Tak to máš asi blbý katalogy. Já měl donedávna na mym GTičku originál kola už od výroby (Cyclony) a měly ET buď 15 nebo 18, teď si nejsem jistej, ale ET 24 rozhodně na 306ku standardně nepatří. :papa

Odesláno

Na 306 jsou originál 14ky,mají opravdu ET 24,15ky doporučuju ET 15 a vyjdou akorát,takhle jsem to taky měl a kola nikde neškrtali.

Odesláno

No proste nechcem sa s nikim hadat ale ked som zhanal plechace tak mi v kazdej predajni kolies povedali ze origo rozmer na 306 je 4x108 5,5J ET24 a tak to udavaju aj na vsetkych strankach kde predavaju disky a proste nikde som nevidel iny rozmer. Dokonca to tu uz bolo raz aj preberane. Mozno pre AL disky udavaju mensie ET. To uz neviem. A to ET15 tam sadne len ci aj ked bude ten disk sirsi o palec. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

3O6 má při 14 palcových kolech ET 24.

306 má při 15palcových kolech ET 18.

Je tak těžké to pochopit ??? :myslim:)

presne tak, jen doplnim ze 14ky jsou 5.5\" a 15ky 6\"

Odesláno
Původně zaslal: katro

Ved nieje ja vravim ze sa nechcem hadat... ale akosi sa tato diskusia zvrtla inym smerom ako som chcel...

Takže suma sumárum ty disky co tam chceš dát (6,5Jx15\'\' ET15) tam půjdou bez problémů a úprav. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...