ludom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 ahoj všetkým, chcel som si kúpiť 406 hdi. smutné ale tak to je.....neskutočne neseriózny a podvodnícky prístup predajcu ku zákazníkovi. Proklamovali, že to auto má najazdené 75tis. km. vedel som že je to blbosť (presne ako to tu píšte,že majú všetky stočené km), ale nerátal som s tým, že ten voz ma viac ako 300tisic km. zálohu vzali a keď som im dokladoval, že to auto nemá skutočné hodnoty km, tak ma sproste odbili a zálohu nevrátia. proste podvod a v podobných bazároch už sa ani neobzriem po aute. tak ak budete mať možnosť, preverte si čo tam skutočne stoji za vozidlo. prajem veľa štastia. [upravil dne 9/8/08 ludom] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Tak chlape,co na to říct??? Ten bazar znám--všechna auta tam mají kolem 80 tisíc najeto....:mrk:mrk Ten chlap co ty km stahuje,jiné číslice asi nezná Ale na druhou stranu--existuje v CR poctivý bazar????,politik,podnikatel,prodejce....doplň si co chceš: [upravil dne 10/8/08 ozzy1956] Citovat
ludom Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 ja to chápem, že chcú zarobiť, ale už by sa mali uvedomiť, že to nejde na úkor zákazníka.... však si kazia meno, to im nevadí? asi sa pojdem pozrieť do D alebo F a zoženiem si niečo priamo tam.... škoda. 405 a 406 boli mojim oblubeným autom. asi preskočím na 407. a cez týždeň im to osladím na webe...... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: ludom ja to chápem, že chcú zarobiť, ale už by sa mali uvedomiť, že to nejde na úkor zákazníka.... však si kazia meno, to im nevadí? asi sa pojdem pozrieť do D alebo F a zoženiem si niečo priamo tam.... škoda. 405 a 406 boli mojim oblubeným autom. asi preskočím na 407. a cez týždeň im to osladím na webe...... Máš pravdu,co píšeš,proto si tolik lidí vozí auta z venku--neříkám, že je tam vše OK,ale takoví loupežníci,jako tady,tam v oficiálním autohausu nejsou. Mám auto z Francie...... [upravil dne 9/8/08 ozzy1956] Citovat
brslen Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 tak s ludom souhlasim nekoupil bych si tam ani brambory kdyby je tam meli.I kdyz jsem asi taky naletel a to jsem pro auto jel az do Cech nekde u Kolina. Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Už po X-té tu píšu stav km na budíku podle nehraje vůbec žádnou roli - důležité je v jaké je auto celkově kondici (auto s 300 000 km najetými s pravidelným servisem může být v lepším stavu, než auto s nájezdem 50 000, ale pod plným výkonem a stylem \"Jedu, dokud to neupadne, stejně to brzo prodám\"). Stáčení km se děje ze dvou důvodů: a) pro spoustu kupujících je to čísílko tak dogmatické, že díky němu \"přehlédnou\" i to, že by s autem majitel musel většinu doby, kdy byl vlastníkem auta, couvat. b) hodně velkou roli také hraje tlak od leasingových a úvěrových společností,. které nechtějí poskytovat svoje produkty na auta, která mají najeto víc než 200 000 km (nebo onen produkt aspoň řádně zdraží). Takže doporučení, keré můžete číst 1000x denně na různých serverech zabývajících se automobily - přestaňte se zaměřovat na stav tachometru, ale prolezte auto jako celek (pokud tomu nerozumíte, sežeňte si odborníka nebo někoho, kdo tomu rozumí) A VÁŠ ŽIVOT PO KOUPI VOZU BUDE ZCELA JISTĚ PODSTATNĚ ŠŤASTNĚJŠÍ. Citovat
brslen Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 ja nerikam ze se divam jen na km.Divam se na celkovy stav vozu.Myslim ze je nefer stacet ty km a vetsina lidi to dela kvuli tomu ze se to auto lepe proda a hlavne ze cenu muzou navysit o nekolik desitek tisic.Kdyby to radsi nechali tak jak to je a nevrtali do toho Citovat
Pata Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Kuceru \"znam\", neni to pro me zadne prekvapeni, spis naopak... Citovat
ludom Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 to:Medved beriem, ale ja som si to auto preliezol celé, hned som tomu chlapíkovi hovoril, že to auto ma cez 300tis. totálne zatlkal. mne by to až tak nevadilo, rátal som s tým že ten stav nie je taký ako na tacháči (rozdiel 100tis by som ešte bral), ale rozdiel viac ako 200tis. je už moc, keby dal aspon rozumnu zlavu. Karoseria bola v super stave to áno (kotúče už ale nie a kopec iných vecí sa mi nepáčilo) bohužial motor bol robený a to ma odradilo. na 2.2 to malo dosť mizerný tah. mam 1,9/66kw a ma to omnoho lepší tah ()vzdľadom na hmotnosť auta) a tiež mam 320tisic na tachaci, ale v motore sa nik nevrtal (menené len rozvody, kladky a tak). a ten motor bol dost sfušovany - všade silikon atd. palubný comp hlásil servis a pod..... Nevravým, že sa rozumiem motorom ako mechanik, ale stravil som pár rokov u suseda pri opravách aut, a viem kam sa mám pozrieť. mám už druhého levíka a nikdy som nemal problém. ale vždy sa mi podarilo kupiť voz so skutočnými km. to auto bolo opticky fakt pekné a to ma mrzí....... [upravil dne 9/8/08 ludom] Citovat
Dave405 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 U Kučery jsem měl vyhlédnutých několik aut v určité době, kdy jsem sháněl 406. Na autech vždy něco nesedělo a jejich přesvědčování, že auta mají opravdu najeto 70-85tkm bylo směšné. Pravda je, že jejich auta vypadají na pohled dost dobře a proto je třeba jít do detailu. Kdysi si zákazníka vážili a vozili slušné auta, teď už jedou na objem prodaných kusů a zákazníka si neváží, protože vědí, že ze všech okolních bazarů mají auta o kousek lepší, takže to vždycky někdo koupí. Nejlepší je si zajet pro auto osobně do němec, nebo zajet aspoň do západních čech, kde se dá od dovozců taky slušně koupit. Citovat
gonzo.96 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Hlavně je nesmysl , že na stáčení kilometrů jakkoliv profitujou leasingovky . Naopak leasingovky moc dobře ví jak se věci mají , ale riskeři to prostě berou tak , že pokud o to auto má zájem klient tak asi ví proč . Ono totiž CHYBA je vůbec si sjednávat leasing v bazaru !!!! :roll Citovat
subin Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Vůbec nejlepší by bylo,při podobném podvodu-provozovnu zavřít a byl by klid,podle mne je to zlodějina,ne jinak.Vemte si že zůstatková hodnota vozu je po 10 letech přibližně 15%,při průměřném nájezdu,stáčení tacho se děje převážně pro navýšení ceny a ne jinak! [upravil dne 28/9/08 subin] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.