AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Tak už ostáva len šlaufpáka ... ops šaltpáka Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Docela pěkné. OT: rámečky budíků si předpokládám taky kdysi dodělával že? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: AnotherOne Tak už ostáva len šlaufpáka ... ops šaltpáka ta je dobrá od počátku zkrácená o 4 cm,pro mne super jen dceři se to moc nelíbí Má kožu, myslím páka nie dcéra. Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 rámečky budíkůjsou jen natřenou stříbrnou fixou WOW. Tak to je teda výsledek. Já bych někdy do budoucna rád ty rámečky. Ale ta fixa je aspoň levnější. Citovat
Gargamell Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Jak se projeví ta zkrácená páka? Kromě toho, že je mám ruku při řazení níže - lépe to vypadá, lepe se řadí či jak? Jinak ten volant vypadá luxusně. Citovat
MJSytic Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Až to pořádně \"vycentruješ\" tak to bude max v poho;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 dobra cena, musim na to mrknout :-) Citovat
Miss Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch dobra cena, musim na to mrknout :-) uz ti jedu koupit jehlu.-))z toho se nevykrousti.-))) usijes ji jiste sam.-)))) Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Scratch kde se da sehnat ta koza???? sehnal jsem ji v Globusu cena do 300 Kč Bude to koža za tú cenu? U nás to stojí okolo 700 a je treba pred aplikáciou namočiť aby sa natiahla. Pri schnutí sa scvrkne a dokonale obopne volant. Citovat
jurash Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 taky sem uz par volantu usil, v dobe mych studentskych let jsem si tak privydelaval u calounika. nikdy sem kuzi nenamacel, to se dela jen kdyz je potreba ji nekde extremne natahnout (kdyz uz treba nestaci nekde v koutku). pouzival jsem normalni kuzi, jako se bezne pouziva v autocalounictvi, takovej kousek na volant vyjde asi na 300,- . ty kuze z bamaxu a jinejch ruznejch hyper supermarketu jsou kvalitou spis bliz ke konzence s obsivat volant kozenkou, to snad ani nejde (aby to k necemu vypadalo) a i ta cena v hypersuper je nehorazne prestrelena za tu (ne)kvalitu. pro kuzi jedine k (auto)calounikovi.. jeden z volantu co jsem delal: Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 V návode bolo, že to treba namočiť. Bolo to myslím na presný priemer volantu a bez namočenia to tam nešlo narvať. Kupované v mototechne žiadne hyper ani super, tam by to stálo 150. Citovat
jurash Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 normalni bezna kuze napr. na autosedacky je natolik mekka, ze ji neni treba vubec namacet. jak sem psal, tyhle kuze ktery se daj koupit v hypersuper nebo nejaky mototechne jsou druhojakostni vyschly zmetky, ztvrdly jak jelenice kdyz ji necham mokrou dve hodiny na slunci, proto je asi v navodu ze se musi namocit. normalni kuze jde v obou smerech (X vs. Y) natahnout skoro o 50% a volant krasne obejme, ale chce to trochu trpelivosti.. aby si to nekdo nevysvetlil blbe, tak to napisu rovnou: do nikoho nerejpu, nici praci nehanim, jezdete si v cem chcete me je to uplne jedno... ja jen rikam svoje zkusenosti.. Citovat
jarajarda Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch kde se da sehnat ta koza???? No první co mne napadlo, že ve chlívě, až za moment mě docvaklo, že to bude kůže:D:D Kůže na volantu se moc příjemně drží, lepší než kdejaká umělina, na sedadlech ji ale moc nemusím, maximálně v kombinaci s látkou /polokožené čalounění/. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.