Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: AnotherOne

Tak už ostáva len šlaufpáka ... ops šaltpáka :D

ta je dobrá od počátku zkrácená o 4 cm,pro mne super jen dceři se to moc nelíbí ;)

Má kožu, myslím páka nie dcéra.

Odesláno

rámečky budíkůjsou jen natřenou stříbrnou fixou ;)

WOW.:o Tak to je teda výsledek. :super

Já bych někdy do budoucna rád ty rámečky. Ale ta fixa je aspoň levnější.:D

Odesláno

Původně zaslal: Scratch

kde se da sehnat ta koza????

sehnal jsem ji v Globusu cena do 300 Kč ;)

Bude to koža za tú cenu? :o U nás to stojí okolo 700 a je treba pred aplikáciou namočiť aby sa natiahla. Pri schnutí sa scvrkne a dokonale obopne volant.

Odesláno

taky sem uz par volantu usil, v dobe mych studentskych let jsem si tak privydelaval u calounika. nikdy sem kuzi nenamacel, to se dela jen kdyz je potreba ji nekde extremne natahnout (kdyz uz treba nestaci nekde v koutku). pouzival jsem normalni kuzi, jako se bezne pouziva v autocalounictvi, takovej kousek na volant vyjde asi na 300,- . ty kuze z bamaxu a jinejch ruznejch hyper supermarketu jsou kvalitou spis bliz ke konzence s obsivat volant kozenkou, to snad ani nejde (aby to k necemu vypadalo) a i ta cena v hypersuper je nehorazne prestrelena za tu (ne)kvalitu. pro kuzi jedine k (auto)calounikovi..

jeden z volantu co jsem delal:

hpim1201.jpg

Odesláno

V návode bolo, že to treba namočiť. Bolo to myslím na presný priemer volantu a bez namočenia to tam nešlo narvať. Kupované v mototechne žiadne hyper ani super, tam by to stálo 150.

Odesláno

normalni bezna kuze napr. na autosedacky je natolik mekka, ze ji neni treba vubec namacet. jak sem psal, tyhle kuze ktery se daj koupit v hypersuper nebo nejaky mototechne jsou druhojakostni vyschly zmetky, ztvrdly jak jelenice kdyz ji necham mokrou dve hodiny na slunci, proto je asi v navodu ze se musi namocit. normalni kuze jde v obou smerech (X vs. Y) natahnout skoro o 50% a volant krasne obejme, ale chce to trochu trpelivosti..

aby si to nekdo nevysvetlil blbe, tak to napisu rovnou: do nikoho nerejpu, nici praci nehanim, jezdete si v cem chcete me je to uplne jedno... ja jen rikam svoje zkusenosti..

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

kde se da sehnat ta koza????

:D No první co mne napadlo, že ve chlívě, až za moment mě docvaklo, že to bude kůže:D:D

Kůže na volantu se moc příjemně drží, lepší než kdejaká umělina, na sedadlech ji ale moc nemusím, maximálně v kombinaci s látkou /polokožené čalounění/.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...