Francouz_407 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Už po několikáté měním žárovky na předních světlometech, parkovací a potkávací,jak je to možné.Nemůže to být tím,že mám zaktivováno aut. rozsvěcení po startu,jinak nevím. Dnes mi opet odešla parkovačka na levém světlu.Tak jsem ji chtěl vyměnit ale nejde mi vyndat.Otáčel jsem ji dokola ale vůbec nejde vyndat z paraboly,možná dělám něco špatně.Pamatujete si někdo jak se vyndá žárovka z paraboly? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Já taky měním furt žárovky.Ten automat na rozsvěcení nemám.Asi mám nasrané v rukách. Nebo to je autem??? No furt-vydrží tak 3-5 měsíců--to néjni moc [upravil dne 6/8/08 ozzy1956] Citovat
Dave_k Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Co mám sedana přes 6 let tak jsem měnil pouze 2 žárovky H7 a to jsem 2 roky jezdil s automatickým rozsvěcením. Chyba bude asi někde v elektrice. Možná by pomohl nějakej autoelektrikář s osciloskopem. Ale třeba jsme nepřišli na to proč u Alušky v 306, když se dají do parkovaček LEDky tak do měsíce jsou v čudu a normální žárovičky drží. [upravil dne 6/8/08 Dave_k] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 kup ve škodovce předřadné odpory na H7 , stojí to tak okolo 180 kaček a máš klid. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Měnil jsem o víkendu parkovačku na pravém světle. Netočí se s ní, ale musí se vytáhnout. Dělal jsem to sikovkama, protože na pravém světle jsem tam sotva dostal prsty. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 2 Francouz_407: jestli často měníš žárovky, tak se ještě podívej jestli nemáš uvolněný světlomet. Stává se, že vibruje a to žárovkám nedělá zrovna moc dobře. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Tak tak vibrácie. Tiež svietim prakticky stále a žiarovku som za posledný trištvrterok odkedy mám auto ešte nemenil. Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Už po několikáté měním žárovky na předních světlometech, parkovací a potkávací,jak je to možné.Nemůže to být tím,že mám zaktivováno aut. rozsvěcení po startu,jinak nevím. Dnes mi opet odešla parkovačka na levém světlu.Tak jsem ji chtěl vyměnit ale nejde mi vyndat.Otáčel jsem ji dokola ale vůbec nejde vyndat z paraboly,možná dělám něco špatně.Pamatujete si někdo jak se vyndá žárovka z paraboly? Vítej v clubu......:D:Dtaky pořád měním žárovky ale na osv.SPZ za 3 měsíce tak už aspon 8 žárovek....jinak ze zbytkem mám klid.....zatím:myslim:myslim:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Nemáš u těch žárovek na SPZ špatný kontakt? Zkus poklepat na (ty vlastně máš SW) zadní dveře. Teď mě vlastně napadlo, jestli ti ty dveře nevibrujou a nebo s nima moc boucháš? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Určite nie je normálne aby žiarovky takto odchádzali. Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Nemáš u těch žárovek na SPZ špatný kontakt? Zkus poklepat na (ty vlastně máš SW) zadní dveře. Teď mě vlastně napadlo, jestli ti ty dveře nevibrujou a nebo s nima moc boucháš? Určitě je to žárovkama vždycky hrozně zčernaj a kontaktem to není.....:myslim:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Černejú postupne alebo až keď vlákno zhorí? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 To je běžné, že žárovka zčerná. To je rozprášený kov z toho vlákna jak se přepálí. Zkontroloval bych, jestli při vibracích neblikají. To taky žárovkám nedělá dobře, protože dostává proudové rázy. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Je oveľa horšie buchnuť s dverami keď žiarovka svieti ako keď nesvieti. Nerobievaš to? Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. To sa mi stalo niekoľkokrát po sebe. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj. [upravil dne 6.8.2008 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: HonzaZ To je běžné, že žárovka zčerná. To je rozprášený kov z toho vlákna jak se přepálí. Zkontroloval bych, jestli při vibracích neblikají. To taky žárovkám nedělá dobře, protože dostává proudové rázy. Zkoušel jsem už dost a zatím jsem na nic nepřišel a tak jsem tam dal diodovky.....naštěstí SPZ počítač nehlídá.....no uvidím mám je tam zatím 2 dny. Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Je oveľa horšie buchnuť s dverami keď žiarovka svieti ako keď nesvieti. Nerobievaš to? Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj. Většinou jsi myslím že mi nesvítí když otvírám kufr ale nebudu kvuli otevření kufru zhasínat motor.....:myslim Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Černejú postupne alebo až keď vlákno zhorí? To nevím....vzdycky jsem jsi toho všiml až mi nesvítila.... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Je oveľa horšie buchnuť s dverami keď žiarovka svieti ako keď nesvieti. Nerobievaš to? Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj. Většinou jsi myslím že mi nesvítí když otvírám kufr ale nebudu kvuli otevření kufru zhasínat motor.....:myslim Tak som to nemyslel, len či to nerobievaš často, plus keď je v kontakte vôľa mohlo by to byť o to horšie. [upravil dne 6.8.2008 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Přemo, ale když otevíráš páté dveře, tak by měly svítít, ne? [upravil dne 6.8.2008 HonzaZ] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Přemo, ale když otevíráš páté dveře, tak by měly svítít, ne? [upravil dne 6.8.2008 HonzaZ] SPZ? Snáď vnútorné osvetlenie kufra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.