Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už po několikáté měním žárovky na předních světlometech, parkovací a potkávací,jak je to možné.Nemůže to být tím,že mám zaktivováno aut. rozsvěcení po startu,jinak nevím.

Dnes mi opet odešla parkovačka na levém světlu.Tak jsem ji chtěl vyměnit ale nejde mi vyndat.Otáčel jsem ji dokola ale vůbec nejde vyndat z paraboly,možná dělám něco špatně.Pamatujete si někdo jak se vyndá žárovka z paraboly?

Odesláno

Já taky měním furt žárovky.Ten automat na rozsvěcení nemám.Asi mám nasrané v rukách.:aut

Nebo to je autem???

No furt-vydrží tak 3-5 měsíců--to néjni moc :myslim

[upravil dne 6/8/08 ozzy1956]

Odesláno

Co mám sedana přes 6 let tak jsem měnil pouze 2 žárovky H7 a to jsem 2 roky jezdil s automatickým rozsvěcením.

Chyba bude asi někde v elektrice. :myslim Možná by pomohl nějakej autoelektrikář s osciloskopem.

Ale třeba jsme nepřišli na to proč u Alušky v 306, když se dají do parkovaček LEDky tak do měsíce jsou v čudu a normální žárovičky drží. :myslim

[upravil dne 6/8/08 Dave_k]

Odesláno

Měnil jsem o víkendu parkovačku na pravém světle. Netočí se s ní, ale musí se vytáhnout. Dělal jsem to sikovkama, protože na pravém světle jsem tam sotva dostal prsty.

Odesláno

2 Francouz_407: jestli často měníš žárovky, tak se ještě podívej jestli nemáš uvolněný světlomet. Stává se, že vibruje a to žárovkám nedělá zrovna moc dobře.

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Už po několikáté měním žárovky na předních světlometech, parkovací a potkávací,jak je to možné.Nemůže to být tím,že mám zaktivováno aut. rozsvěcení po startu,jinak nevím.

Dnes mi opet odešla parkovačka na levém světlu.Tak jsem ji chtěl vyměnit ale nejde mi vyndat.Otáčel jsem ji dokola ale vůbec nejde vyndat z paraboly,možná dělám něco špatně.Pamatujete si někdo jak se vyndá žárovka z paraboly?

Vítej v clubu......:D:D:Dtaky pořád měním žárovky ale na osv.SPZ za 3 měsíce tak už aspon 8 žárovek....jinak ze zbytkem mám klid.....zatím:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Nemáš u těch žárovek na SPZ špatný kontakt? Zkus poklepat na (ty vlastně máš SW) zadní dveře. Teď mě vlastně napadlo, jestli ti ty dveře nevibrujou a nebo s nima moc boucháš?

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Nemáš u těch žárovek na SPZ špatný kontakt? Zkus poklepat na (ty vlastně máš SW) zadní dveře. Teď mě vlastně napadlo, jestli ti ty dveře nevibrujou a nebo s nima moc boucháš?

Určitě je to žárovkama vždycky hrozně zčernaj a kontaktem to není.....:myslim:myslim:myslim

Odesláno

To je běžné, že žárovka zčerná. To je rozprášený kov z toho vlákna jak se přepálí. Zkontroloval bych, jestli při vibracích neblikají. To taky žárovkám nedělá dobře, protože dostává proudové rázy.

Odesláno

Je oveľa horšie buchnuť s dverami keď žiarovka svieti ako keď nesvieti. Nerobievaš to?

Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. To sa mi stalo niekoľkokrát po sebe. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj.

[upravil dne 6.8.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

To je běžné, že žárovka zčerná. To je rozprášený kov z toho vlákna jak se přepálí. Zkontroloval bych, jestli při vibracích neblikají. To taky žárovkám nedělá dobře, protože dostává proudové rázy.

Zkoušel jsem už dost a zatím jsem na nic nepřišel a tak jsem tam dal diodovky.....naštěstí SPZ počítač nehlídá.....no uvidím mám je tam zatím 2 dny.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Je oveľa horšie buchnuť s dverami keď žiarovka svieti ako keď nesvieti. Nerobievaš to?

Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj.

Většinou jsi myslím že mi nesvítí když otvírám kufr ale nebudu kvuli otevření kufru zhasínat motor.....:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: AnotherOne

Ja som mal taký problém so žiarovkou v lustri. Keď som menil žiarovku sklenený kryt som nasadzoval pri rozsvietenej žiarovke. Po pár dňoch bola v riti. Povedal som si, že asi to nie je s kostolným poriadkom a kryt som skúsil nasadiť potme. Odvtedy je pokoj.

Většinou jsi myslím že mi nesvítí když otvírám kufr ale nebudu kvuli otevření kufru zhasínat motor.....:myslim:myslim

Tak som to nemyslel, len či to nerobievaš často, plus keď je v kontakte vôľa mohlo by to byť o to horšie.

[upravil dne 6.8.2008 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...