Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych upozornit na tenhle levnej výfuk z aaavyfuky.cz - po třech měsících provozu se mi začíná střední díl rozpadat. A to docela krutě ve všech spojích i svarech, fotky nemam, kdyby byl jó zájem, tak to nafotim. Přitom zadní díl téže značky, stáří 8 měsíců, je zatim v klidu. Třeba je to jenom špatnej kus, kdo ví. Ale nemam z toho dobrej pocit, teď jsem to celý oblencal tim tmelem na spravování a jsem zvědavej, co na to řeknou v pátek na stk.

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

myslíš toho vejfuku nebo těch techniků na technický?

pokusim se je udělat, ale jak říkam, je to dost otmelovaný [/quote

Jo tááák :D],tak teď už ty techniky.....:D:D

Odesláno

Když se ti rozpadá po třech měsících provozu bych to nematlal tmelem, ale vyreklamoval. Teď když jsi to tím tmelem oblemcal tak to už možná bude problém.

Odesláno

já mám polmostrov od jara a zatím vypadá jako nový.no uvidíme po zimě.

každopádně záruka je dva roky a účet mám dobře schovaný-když jsem ho objednával,tak slibovali hory,doly.....

Odesláno

Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ?

post-0-14109601692949_thumb.jpg

Odesláno

Nejdřív dotaz na to příslušenství výfuku,to jde objednat,já beru výfuky od auto kelly i příslušenství a je na to spoleh,o tom polském jsem slyšel,ale tahle značka je dost známá a prý i dobrá!-spíše se jedná o špatný kus....

Odesláno
Původně zaslal: Zbyňa1

Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ?

neviem ako to je na 406 ja som si objednal na 405 tam boli držiaky navarené a dodali k tomu aj obímku na spoj.jediná zaujímavosť je že pri vyšších otáčkach píska

Odesláno
Původně zaslal: Durko

neviem ako to je na 406 ja som si objednal na 405 tam boli držiaky navarené a dodali k tomu aj obímku na spoj.jediná zaujímavosť je že pri vyšších otáčkach píska

kdyby si pískal aspoň nějakou hezkou písničku, tak by to mohla bejt docela i přednost :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...