Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v pátek jsem píchl kolo u auta..už se nebudu rozčilovat, že je to za poslední 2 měsíce 3.defekt:grr, ale když jsem viděl, co mi v pneuservisu vytáhli z pneumatiky, tak jsem nevěřil vlastním očím:o

post-0-14109601670233_thumb.jpg

Odesláno

A co jsi tam teda měl? Ten třímetrový svinovací metr a nebo tu tyčku člověka z doby bronzové? :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

A co jsi tam teda měl? Ten třímetrový svinovací metr a nebo tu tyčku člověka z doby bronzové? :D :D :D

Ten artefakt tam je jenom pro srovnání, aby šlo snadno poznat rozměry toho metru :papa

Odesláno

Ja som pred mesiacom rozťal bočnú stenu pneumatiky na rozbitej pivovej flaši, Presne povediac spodok pivovej flaši sa mi zahrizol do gumy a bolo po nej , prazdna za 5 sekund.... pneu 215/55 r16 Michelin Pilot Primacy....ciže žiadna lacna zaezitost.... a najhorsie ze to bolo na ceste prvej triedy medzi Šalou A GAlantou vo večerných hodinach...Nejaky dobrak musel z auta vyhodiť tuto flašu a tá čakala na ceste na prveho kaskadera...

Odesláno

To nase...:xvul u nás v práci chytil týpek do kola vrut a vyřešil to tím že ho tam našrouboval až po hlavičku a jezdí s tím asi měsíc:D a světe div se-neutíka:mrk:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Peti

To nase...:xvul u nás v práci chytil týpek do kola vrut a vyřešil to tím že ho tam našrouboval až po hlavičku a jezdí s tím asi měsíc:D a světe div se-neutíka:mrk:D:D

To je bežná prax. Veď aj oprava je na princípe, že ti tam narvú gumenný štopeľ.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tohle bych si myslel ze i prejedu a ne ze mi to roztrhne gumu..:roll solidni kousek kovu..

naštěstí mi to gumu neroztrhlo, ale jen se to do ni celý zapíchlo..ale sám nechápu jak, když to ani špičatý není

Odesláno

Jed nekdy po D1 odstavnym pruhem a to dost pomalu. Uvidis co tam je. Nespocet sroubku a vseho moznyho

Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

Jed nekdy po D1 odstavnym pruhem a to dost pomalu. Uvidis co tam je. Nespocet sroubku a vseho moznyho

Taky to tam dost nalítá při těch nehodách...

Odesláno
Původně zaslal: Peti

To už jsem taky viděl, ale byl sjetej jakoby to byl hřebík...

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

naštěstí mi to gumu neroztrhlo, ale jen se to do ni celý zapíchlo..ale sám nechápu jak, když to ani špičatý není

Hádám, že to byla - jako většinou - zadní guma. Ten bazmek si volně leží na silnici, přední kolo, tím, jak ho přejede, ho nadhodí zadní gumě do cesty a ta ho prostě přirazí k vozovce. Pak holt povolí to měkčí.

Odesláno

clovece, co zkusit nejake nemagneticke pneu? ty tvoje evidentne pritahuji sber :)

jinak pokud to bylo nekde v dire mezi panely nebo tak ve vhodnem uhlu, nevidim problem aby se to zapichlo do pneu. samozrejme ne tehdy, kdyz se to bude jen tak povalovat na asfaltu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...