mill10 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Dobry den! Chcel by som sa spytat, ci niekto vie ako sa da vypnut zvukove znamenie pri prekroceni rychlosti.....mozno to tu je, ale nenasiel som. Ked prekrocim rychlost cca 130 km/h ozve sa mi nepretrzite pipanie a vypne sa az ked spomalim na 120 km/h. Inak ziadny problem sa mi neobjavil a auto taha v pohode. Dakujem za odpoved! Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Musíš jezdit 130? 120 Ti nestačí???? :aut Citovat
mill10 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 jasne ze staci , ale pri predbiehani musis niekedy pridat a je to neprijemne ked ti to zacne pipat..... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Tak potom už jenom ty klapy na uši,co měl Otík ve filmu: Vesničko má,...... Citovat
Ticcino Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 No, jsou dva systémy. Jednak tempomat a druhak omezovač rychlosti. Jak funguje tempomat víme. Aktivuje se pootočením kolečka na levé páčce ze střední polohy dolů. Omezovač rychlosti se aktivuje pootočením stejného voliče nahoru. Pravděpodobně máš nastaveno to. Mně to bohužel nefunguje, tak nemohu referovat. Nicméně fungovat by to mohlo přesně tak, jak popisuješ. Jen by se mu ještě nemělo chtít jít přes oněch 130. Takže jako první zkontroluj, zda nemáš volič pootočený v jiné než středové poloze. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Ticcino No, jsou dva systémy. Jednak tempomat a druhak omezovač rychlosti. Jak funguje tempomat víme. Aktivuje se pootočením kolečka na levé páčce ze střední polohy dolů. Omezovač rychlosti se aktivuje pootočením stejného voliče nahoru. Pravděpodobně máš nastaveno to. Mně to bohužel nefunguje, tak nemohu referovat. Nicméně fungovat by to mohlo přesně tak, jak popisuješ. Jen by se mu ještě nemělo chtít jít přes oněch 130. Takže jako první zkontroluj, zda nemáš volič pootočený v jiné než středové poloze. Obmedzovač by ho cez 130 nepustil, jedine keby ho zošľapnutím plynu na podlahu deaktivoval ale to by potom nepípal. Po vypnutí motora sa hodnota uložená pre obmedzovač zruší predpokladám podobne ako pre tempomat. Citovat
mill10 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Tempomat tam nemam a obmedzovac rychlosti nemam aktivovany..... inak sa ziadna kontrolka nerozsvieti a auto plynule zrychluje, okrem toho pipania pri prekroceni 130 to nerobi nic ine.....no uz to vyzera, ze asi naozaj iba tie klapky na usi Citovat
Ticcino Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 to AnotherOne: Jo, já to dával jako možnou příčinu. Ovšem teď mě teda už fakt nic nenapadá. Mill10, a při tom pípání, píše to něco na displeji? Svítí někde nějaká kontrolka? Upřímně, o funkci pípání při překročení určité rychlosti jsem ještě neslyšel. A je to pípání nebo pískání? Není to vítr jdoucí skrz nějakou skulinu? Citovat
Freeman Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Mas auto z PUJCOVNY. Jedna z moznosti co lze v BSI aktivovat, je otravovat ridice pri prekroceni rychlosti, prave casto pouzivane u aut z pujcovny. Zajed na diagnostiku, vypnuti je pry stejne snadne, jako aktivace dennich svetel. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Freeman Mas auto z PUJCOVNY. Jedna z moznosti co lze v BSI aktivovat, je otravovat ridice pri prekroceni rychlosti, prave casto pouzivane u aut z pujcovny. Zajed na diagnostiku, vypnuti je pry stejne snadne, jako aktivace dennich svetel. Souhlas , jen dodám že to umí i 406 od roku 2002 výše ale je to funkce k ničemu. Citovat
mill10 Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Na displeji nepise nic a ani na kontrolnom panely nesvieti ziadna kontrolka....je to proste pipanie, ako ked zabudnem vypnut svetla....asi bude pravda to s tou aktivaciou. Auto nieje z pozicovne, ale prislo mi z francuzska a dost mozne ze to mal povodny majitel zapnute....vdaka za odpovede......skusim zajst na diagnostiku Citovat
Cingo Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Mne stále tempomat nefunguje, ale chcem sa spýtať či novšie modely majú to kolečko s troma polohamy? Ja mám podľa výbavy len tempomat bez omedzovača a mám len dve polohy. Znamená to že sú dva druhy páčok? Citovat
Laďa Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 [. Auto nieje z pozicovne, ale prislo mi z francuzska a dost mozne ze to mal povodny majitel zapnute....vdaka za odpovede......skusim zajst na diagnostiku Ve Francii nejsou auto půjčovny? Citovat
Nema307sw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Vypni si \"OVERSPEED ALERT\", tlacitkom na packe stieracov, čím sa ovláda PP pri móde spotreba. Je to asi 4 krok, treba tam dat off. Mne to pri prekročení rýchlosti nepípa, lebo som nejakým zázrakom deaktivoval zvukovú signalizáciu celého systému. Nepiští, ani keď nemám zapnutý pás. Citovat
jombo Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Serus pani isty pan \"odbornik\" v servise mi nejakym zazrakom aktivoval toto stupidne pipanie a preto by som rad vedel ako sa to da vypnut.Siel som s tym do Begamu v TT(original servis) no tam mi zadelil ze chcu 46€ za pripojenie na dia a tak som siel radsej prec.Preto moja otazka znie ci niekto vie o nejakom blizkom servise v okoli HC,TT,NR,PN ktory by to vedel opravit.Pripadne podotazka na P307 Break r.v.2002 myslite ze sa da aktivovat nieco take ako automaticke uzamikanie dveri po rozbehnuti?Dakujem za Vase odpovede Citovat
Marcel00 Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 ak to ne,as daleko do BA dobehni pipanie odstavime. v ofiko sevisoch budu pytat vzdy a vsade tolko. automaticke zamykanie mozes aktivovat/deaktivovat dlhsim podrzanim tlacidla na palubke zamknutia vozidla. Citovat
kacaba12 Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Vypni si \"OVERSPEED ALERT\", tlacitkom na packe stieracov, čím sa ovláda PP pri móde spotreba. Je to asi 4 krok, treba tam dat off. Mne to pri prekročení rýchlosti nepípa, lebo som nejakým zázrakom deaktivoval zvukovú signalizáciu celého systému. Nepiští, ani keď nemám zapnutý pás. Pokud vím tak 307 nemá funkci pípání pásů jenom cabrio. To pípání při překročení rychlosti se dá nastavit jenom na dia ve funkci BSI volba nastavení zakazníkem tam je spoustu věcí co se dá změnit a jedna z funkcí je zvuková signalizace při překročení rychlosti ,standartně je nastavená rychlost na 255 km/h pokud tam někdo nastavil 130 tak auto bude pípat,zde je i ta funkce pípání bez.pásu které nejde nastavit jenom na cabriu ,takže pás jenom svítí ale nebliká ani nepípá [upravil dne 14/9/14 16:30 od kacaba12] [upravil dne 14/9/14 16:31 od kacaba12] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.