ToonyCZ Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Ahojte, tak jsem si dnesk koupil 406 misto me milovane felinky, vse ok az do doby kdy jsem chtel od nas odjet. Nejde nastartovat. Kdyz sem odjizdel z bazaru tak po zadani 1111 auto nastartovalo a dojel sem bez problemu domu, jeste i doma sem nekolikrat nastartoval abych popopjel na dvore.vymenil sem si radio ktere v pohode fungovalo ale po zasunuti na sprane misto uz neslo zapnout....dal jsem jine radio a bylo funkcni tak cely nastvany sedam do auta, zadam kod, a nic...podruhe...nic... tak po docteni navodu cekam minutu auto zamykam a odemykam cekam pul hodiny a porad nic. na klavesnici sviti jak cervena tak i zelena kontrolka. :-( nevíte nekdo co delat? Prvni den a hned tohle..to nam to pekne zacina :-( nemohlo se neco stat ti m ze se neco stalo s radiem? [upravil dne 4.8.2008 ToonyCZ] Citovat
Dave_k Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Zkus odpojit baterku na chvíli. Jinak pokud svítí obě diody tak je někde problém na imo. Většinou to jsou přelomený drátky od klávesnice. Oddělej plast přes ten plastovej šroubek co je vidět po odklopení klávesnice. Přijdeš k pojistkám a máš přístup k těm problémovejm drátkům. Stáhni ten hadřík co je kryje a prolez jeden po druhým jestli není uvnitř nějakej zlomenej. P.S. První den u \"novýho\" auta to docela naštve. [upravil dne 1/8/08 Dave_k] Citovat
OK406 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 A nebo se obrať zpět na autobazar. A uveď to jako závadu. Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Díky za rady, kouknul jsem na ty kabilky a jeden modry byl uplne odpojeny - jakoby byl prestrizeny a druhy modry uz byl nacaty, zkusim zapojim uvidim co to udela :-( Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 No tak vic uz me to nas*at nemohlo:bacha pripajim dva modry kabilky a nic se nestalo... tak jak to mam v ruce tak jeste z toho vypadli dva sedivy > a vubec nevim kde byli, neposlala by sem nejaka dobra duse obrazek toho jak to tam patri? :-( Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 zkus si zde pročíst a s dotyčným poradit o vyřazení. Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 díky, zkusím to...po vypadnuti dvou sedych uz ani kontrolky na klavesnici nesviti. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 je to nemoc 406 ten imo já jej tam už neměl byl pryč Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 je to nemoc 406 ten imo já jej tam už neměl byl pryč Jojo hned jak se to odblokuje tak to pude z auta jak se to odpojuje? odkoduju, nastartuju a odpojim? [upravil dne 2.8.2008 ToonyCZ] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 mrkni jsem tu ještě něco najdeš sic staré téma ale snad i pomůže Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Ten 1111 byl asi servisní kód, fungoval do odpojení baterky. Skutečný kód je asi jiný. Pohledej, jestli není vepsaný v návodu, nebo někde v papírech, nebo volej prodejci, ať zavolá prodávajícímu, ať to řekne. Případně, kam auto jezdilo do servisu, tam ho možná mají zapsaný. Jinak, s výšeuvedeným přelomením a opravou drátků a pozdějším vyřazení imobilizéru, souhlasím. Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Díky moc. Tak zkousim to tam zpojit nejak takhle, uz se to sice rozsviti ale porad sviti obe kontrolky - auto nestaruje.:-( Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda Ten 1111 byl asi servisní kód, fungoval do odpojení baterky. Skutečný kód je asi jiný. Pohledej, jestli není vepsaný v návodu, nebo někde v papírech, nebo volej prodejci, ať zavolá prodávajícímu, ať to řekne. Případně, kam auto jezdilo do servisu, tam ho možná mají zapsaný. Jinak, s výšeuvedeným přelomením a opravou drátků a pozdějším vyřazení imobilizéru, souhlasím. Když ťukáš servisní kód tak to vždy při odblokování přes servisní kód 4x zapípá. 22ToonyCZ: A při mačkání kláves to normálně pípne? Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 ...Když ťukáš servisní kód tak to vždy při odblokování přes servisní kód 4x zapípá. 22ToonyCZ: A při mačkání kláves to normálně pípne? jojo pípne to ale porad sviti obe kontrolky a pri vypnutem klicku blika cervena. A zda se mi ze na pristrojovce vcera svitila jedna kontrolka, a ted nesviti... ale nevim jaka a jsite to taky nevim :-( Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 No na palubce vedle výstražnejch světel a vyhřívání skla by měla být dioda imobilizéru, která bliká nebo svítí stejně jako červená na klávesnici. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Takhle by to mělo vypadat, těc teček si nevšimej, sloužili k jinemu učelu Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Děkuju, takhle to přesně mám, pořád to nefakčí:-( Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Zde jsem opsal,když jsem u něj byl kdysy u OK406 tak jsem kouknul na jeho klávesnici a opsal jsem snad ti ti pomůže. Klávesnice je označena piny 1-15 takže zde to tu máš pin 1 fialový E25C 07 pin 2 šedomodrý 6299 pin 3 hnědý 820 pin 4 oranžový 821 pin 5 šedý 1031 pin 6 volný pin 7 volný pin 8 šedomodrý 824 pin 9 fialový 6298 pin 10 šedý 6289 pin 11 oranžový 3050 pin 12 hnědý 826 pin 13 fialový 72 CC05 pin 14 šedý 822 pin 15 žlutozelený ?? Takže mrkni a uvidíš Citovat
ToonyCZ Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Děkuju, Zapojeno vsechno dobre ale bohuzel porad sviti obe dve diody:-( je to beznadejny. myslite ze bych uspel kdybych reklamoval v bazaru? nebo stacilo by auto odtahnout do peugeot servisu a tam by to odblokli a rovnou odpojili? [upravil dne 2.8.2008 ToonyCZ] [upravil dne 2.8.2008 ToonyCZ] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 může býti kabel někde v ohybu přerušen což se stává. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.