Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

jojo to bude asi na mě... :D:D:D

Motor mám 2,2 HDi, za sebou asi 1000km, spotřeba kombinovaná 8,7lit. Dálnice 130-140km/h - 8,4lit. Mělo by to být podle papírů tak o cca litr míň... na druhou stranu mě jakási generální prohlídka po koupi auta teprve čeká, takže jestli to kluci v servisu trochu poladí, vymění svíčky, filtry apod., tak se možná dočkám překvapení v podobě nižší sotřeby :aut pak dám vědět.

Odesláno

Já mám 2.O 16 V, automat, LPG. Najezdil jsem od října 2008 cca 5 tis. km. Průměrná spotřeba 10.3 l. Jsem zatím nadmíru spokojen. Předtím jsem měl 1.8 16 V , LPG P-406 kombi a s tou jsem jezdil za 9 l.

Odesláno

Pic. Tak mě 2,2 Hdi 807 papá 7,8 přes léto a přes zimu 8,3 .80% okrsky do 20 km.Taky je rozdíl jestli jezdím na naftu od OMV nebo jinou.OMV-menší spotřeba o 0,2 litru.:cool:

Odesláno

me mesto papa ted v zime praha kolony 8,2/8,4 no a leto kolony praha 6,6 jeto 2hdi a jezdim na nejlacinejsi naftu co koupim za barakem

dalka 6,3

[upravil dne 12/2/09 plaz]

Odesláno

tak vám nevim, dnes jsem byl s autem v servisu na takové \"celkové\" prohlídce a postěžoval jsem si na spotřebu (tj. kombi 9litrů, město 10 a dálky 8,5 - všechno lehká noha), podle mě jsem tak o litr vejš než většina z vás tady se stejným motorem, ale prý je moje spotřeba naprosto v normálu. motor prý šlape v poho, diagnostika neukazuje žádné závady, tak nevím jestli to mám nechat plavat nebo je něco, co tu spotřebu může tak výrazně ovlivnit... :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám stejný problém mě to papá 13 město 10 dálky, (lehká noha) bylo mi řečeno že to dělá váha vzduchu, ale tu jsem už zkusil vyměnit a vše při starém, už nevím co s tím...:myslim diagnostika mlčí :myslim ...:bacha:bacha

807

2,2HDi 94kW manual 6, 2005

Odesláno

Me to ted pres zimu take basti kolem tech 9 v prumeru, ale ja jsem v tech kolonach prakticky porad, nebo aspon z velke vetsiny. Ja myslim, ze poskakovani na jednicku pres pul Prahy o moc min bastit nemuze, takze bych se tou spotrebou kuci zas tolik nevzrusoval. Na takhle obrovsky a tezky auto mi to nepripada zas tak mimo normu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...