Marty Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Napsán autorem Hics Docela zajímavý sou ty seklý budíky, ale jak otáčky, tak rychlost sou podle nich nižší, než 250 Km/h, nicméně podle rychlosti na budíkách by to auto asi takhle nedopadlo. Všimli ste si, že to bylo TDI? Jsem koukal, že mi to TDI už připravili, abych si ho hodil do kufru a odvezl domu:D Osobně si myslim, že rychlost nemusí ty budíky ukazovat přesně. Co když teba posledních pár metrů letěl vzduchem, tak to asi nemuselo odpovídat....ale ruku do ohně za tuhle myšlenku nedam Citovat
David 106s16 Odesláno 20. březen 2004 Autor Odesláno 20. březen 2004 Spis si myslim, ze nez tam majznul, tak citil ze to neustoji a zkusil brzdit. Mozna i proto to nezvladnul. Citovat
vector Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Žííít jako kaskadééér. Označení A3 asi neznamená auto na tři kusy. Vypadá to, že zbytek řidiče si pořád hoví v té německé pohodlné sedačce. Ta silnice je moc hezká na vyjížďku, ale dvě kila je na ní na zabití což dokládají obrázky. Citovat
Dave_k Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Takovej sme?ák v lese. To je větší bordel než u nás. Citovat
vector Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Napsán autorem Dave_k Takovej sme?ák v lese. To je větší bordel než u nás. Je možný, že u nás by se to ani neřešílo jako nehoda, jenom by na tom smrku přibyla cedule \"ZKLÁDKA ZAKÁZÁNA POD POKUTOU 50 000Kč\" Citovat
destiny Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Stejne tam s tou rychlosti neco nehraje. Pokud by to melo byt TDi, tak ani 2.0 TDi DSG nelita 250km/h Jeho maximalka je 207km/h. Jedine motory, ktere se davaji do A3 a litaji 250 za hodinu jsou 3.2 quattro a 3.2 quattro DSG Ti maji oba omezovace na 250km/h [Editován dne 22/3/04 destiny] Citovat
Hics Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 To Destiny: Mrkni se na ty obrázky z linku. Tam je na jednom obrázku focnutej engine a je na něm vidět turbodmychadlo, čili potud je to jasný. Taky se mi pozdává, že 250 je poněkud příliš, ale takhle auto v kilu nezdevastuješ. Rozumě bych šacoval tak na 190 - něco přez 2 kila a nebo zkoušel to co ty: vichr v zádech a skopec 30% :D:D Citovat
Cidas Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Vzhledem k tomu, jak ten ten strom tenkej a vezmu-li v úvahu, že neuhnul ani o kousek , myslím, že by na to stačilo i 150... Bok auta vydrží prd... POdle těch dvou bílejch prostěradel soudim, že s sebou na onen svět vzal ještě někoho, kdo za nic nemoh a nebo mohl a četl mu špatně zatáčku. Vypadá to, že pod plachtama je materiálu dost. Podobnou nehodu jsem viděl u mě před barákem, kde to narval nějakej magor s fiestou do lampy. Údajně tam měl 110... Auto nebylo na tři kusy, ale jenom na dva... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.