Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Nová klubová drbna  

1. 1. Anketa: Nová klubová drbna

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak po několikadenním vítězství v počtu příspěvků zde máme pravděpodobně novou Klubovou drbnu. Kdo je pro udělení tohoto vzácného titulu ať odhlasuje výše.:D:D:D (např dnes - Člen dne je Peugeotkovic s 38 příspěvky):D:D

Vypadá to že Aka bude předávat svůj titul:D

[upravil dne 31/7/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

tak to chce zatinat nejen zuby, ale i pesti, aby nebylo mozno na klavesnici mackat jednotlive tlacitka:D:D:D

jinak samo gratulace k vykonum, ktere zdaji se byti dlouhodobe:potlesk

EDIT > a jeste prosim o zapis noveho rekordu, kdy v ankete vyhlasene v noci ze ctvtka na patek v jednu rano se do dvou do rana seslo jiz 6 hlasujicich a to nam jeste stavkuje tajemnik kdes na dovolene, ci co:xvul

[upravil dne 1/8/08 buml]

Odesláno

Ale od zítřka už tu nebudu.Od zítřka budu zase žít v reálném světě,přátelé:papa

Nemocenská končí..Po pravdě,bylo to utrpení jak pro mě-tak asi i pro některé z vás tady:roll

Tak už vás víc zlobit nebudu:bojim jen se někdy občas stavím,třeba jen tak tiše nakouknout,tak jako předtím;)

Od 7.7 jsem vlivem událostí neseděla v autku:roll tak celkem depka a asi jsem si to,když už jsem nemohla ven,ventilovala tady no:roll

Tímto se omlouvám:mad::roll pár věcí ještě promažu,co se bude dát,at\' vám to tu nestraší a tradá:papa:aut

Jste všichni moc fajn:super:aut:papa

[upravil dne 1.8.2008 peugeotkovic]

Odesláno

to promazani ti nepomuze, statistika zustane a ty znicis groo prubehu pokecu v threadru:bojim

jinak vitej zpet do realneho sveta;)

[upravil dne 1/8/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Ale od zítřka už tu nebudu.Od zítřka budu zase žít v reálném světě,přátelé:papa

Nemocenská končí..Po pravdě,bylo to utrpení jak pro mě-tak asi i pro některé z vás tady:roll

Tak už vás víc zlobit nebudu:bojim jen se někdy občas stavím,třeba jen tak tiše nakouknout,tak jako předtím;)

Od 7.7 jsem vlivem událostí neseděla v autku:roll tak celkem depka a asi jsem si to,když už jsem nemohla ven,ventilovala tady no:roll

Tímto se omlouvám:mad::roll pár věcí ještě promažu,co se bude dát,at\' vám to tu nestraší a tradá:papa:aut

Jste všichni moc fajn:super:aut:papa

[upravil dne 1.8.2008 peugeotkovic]

Ale no tak. Jenom nekoukej a normalne se bav :)mi nekouseme, ale jen rypeme ;)

Odesláno

ale Hurvajzi, drbna neznamena, ze naseka co nejvic prispevku v co nejkratsi dobe.......a zcela uprimne, vzdycky kdyz sem dosahla na clena dne, dost sem se stydela, pac vim, ze vypovidaci hodnota vetsiny mych prispevku neni zrovna technicky vysoka.....

a jen tak mimochodem, mrkla sem na seznam clenu dle poctu prispevku a vypada to, ze nejzvanenejsi jsou 406kari.....

Odesláno
Původně zaslal: aka

a jen tak mimochodem, mrkla sem na seznam clenu dle poctu prispevku a vypada to, ze nejzvanenejsi jsou 406kari.....

hele hele:bacha

:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ano?:aut:):D:mrk

Odesláno

Tak na silnici to s nima není žádná sláva tak aspoň na tom fóru...:D:D:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Tak na silnici to s nima není žádná sláva tak aspoň na tom fóru...:D:D:aut:aut

Něco se Ti v neděli nelíbilo?????

Guest servisman
Odesláno

a není to náhodou tím ,že nás je nejvíce??:)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

a není to náhodou tím ,že nás je nejvíce??:)

a nebo tim ze jste nejvetsi kecky??..:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...