Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Poradí někdo, jak sundat ze skla starou samolepku? Je na zadním skle, pravděpodobně několik let, tže lepidlo je seškvařené od sluníčka, nezabral líh, ředidlo ani speciální odstraňovač nálepek ( a to už je pořádnej sajrajt ) Už nevím, co s tím, Jarda se s tím pral docela dlouho a nic... Citovat
permonik7 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 od spousty necistot mi pomohl cistic na sklo ( puvodne je na odstraneni musek z oken a svetel) - je to taky pekna ziravinka. Stalo to dost, ale fakt s tim slo zatim uplne vsechno;) Kdybych jela do garaze, mrknu na nazev. [upravil dne 31/7/08 permonik7] [upravil dne 31/7/08 permonik7] Citovat
robozv Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 skuk opatrne teplovzdusnou pistolou brat robi folie a ked je na okne nejaka nalepka alebo nieco ine robi to pistolou ale opatrne!!! Citovat
Demo Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 isopropyl alkohol, lihobenzin, tehnicky benzin... Citovat
buml Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 jj horkovzdusna pistole a žiletka, tu prodavaj primo na to určenou;) Citovat
bure Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 ja bych volal Horsta Fuchse, pripadne pana Skotu ... ovsem pozor, muze se stat ze \"cizinec dovoli, cizinec promine\" :D:D:D:D ale toluen v kombinaci s redidlem na lepidlo od revellu na plastove modely by mel zabrat taky Citovat
Ticcino Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Naprosto se přikláním k robozv a buml. Dále, pokud jde o papírovou nálepku, mohlo by pomoct jí pořádně provlhčit. Pokud je to gumik, pak ta horkovzduška (opatrně) a mechanicky odstranit. Ty chemikálie bych aplikoval až na zbytky po lepidle. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Jo a niekedy to ide iba s tou ziletkou. Predava sa na to priamo, v takom nadstavci. Maju ju napriklad bezne manici na STK, ked davaju dole starou nalepku z okna (je tam 2 roky) a davaju novu. Citovat
Fx Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Mám stejný problém, ale na víku kufru. Zkoušel jsem líh, izopropyl apod., ale povedlo se mi akorát seškrábnout kousek té folie. Je to už pěkně vysublimovaný - nevím, co s tím... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 No myslim ze potom ako by to skusil s tamtym by mu uz naostalo pod nalepkou ani len ten lak :D Citovat
urdemala Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 ale pude krásně dolů a dost rychle jinak já taky sundaval dvě fakt hnusný samolepky z víka kufru, taky to bylo téměř zarostlý.. trvalo to asi 15-20 minut (ani ne 1 dm2) a to pouze nechtama - čistá ruční práce, avšak 100% účinná. Žádný zlepšováky, prostě škrábat škrábat škrábat, pak vzít nějakým lihobenzínem a po pár umytích v myčce oukej Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Moc děkuju všem za rady, zatím ale bohužel nic nepomáhá. Nálepka bohužel není papírová, ale \"plastová\", za ta léta pomalu do toho skla vrostla, je úplně seškvařená, tže seškrabávání ani chemie nepomohly a horkovzdušnou pistoli nemám... ...no budu to zkoušet dál, nechci se smířit s tim, že tam bude takovej ohyzdnej flek... Citovat
Guest M-A-X Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Mel by na to stacit i obycejnej fen na vlasy ale potrva to dyl. A zbytky lepidla technickym benzinem Citovat
buml Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 nerikej mi ze to nejde dolu ziletkou, vzdycky sem s ni sundal vsechno a bez jedinyho skrabance jeste odkaz [upravil dne 31/7/08 buml] Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne S tím se dobře čistí vnitřek,čalounění třeba..... Citovat
urdemala Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne S tím se dobře čistí vnitřek,čalounění třeba..... ne, s touhle lampou se dávaj do kupy starý okna, ne? takže by to mělo bejt to pravý Citovat
qity3 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Riedidlo 6000 tzv aceton ale bacha na interier. a nenechat dlho posobit a potom ihnet osetrit. A na nalepky su origo ziletky s takym nadstavcom, ako tu uz bolo zmienovane Citovat
robozv Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 skade mas tu lampu na vojne mi taka zmyzla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.