Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradí někdo, jak sundat ze skla starou samolepku? Je na zadním skle, pravděpodobně několik let, tže lepidlo je seškvařené od sluníčka, nezabral líh, ředidlo ani speciální odstraňovač nálepek ( a to už je pořádnej sajrajt ) :grr

Už nevím, co s tím, Jarda se s tím pral docela dlouho a nic...

Odesláno

od spousty necistot mi pomohl cistic na sklo ( puvodne je na odstraneni musek z oken a svetel) - je to taky pekna ziravinka. Stalo to dost, ale fakt s tim slo zatim uplne vsechno;) Kdybych jela do garaze, mrknu na nazev.

[upravil dne 31/7/08 permonik7]

[upravil dne 31/7/08 permonik7]

Odesláno

ja bych volal Horsta Fuchse, pripadne pana Skotu ... ovsem pozor, muze se stat ze \"cizinec dovoli, cizinec promine\" :D:D:D:D:D

ale toluen v kombinaci s redidlem na lepidlo od revellu na plastove modely by mel zabrat taky

Odesláno

Naprosto se přikláním k robozv a buml.

Dále, pokud jde o papírovou nálepku, mohlo by pomoct jí pořádně provlhčit. Pokud je to gumik, pak ta horkovzduška (opatrně) a mechanicky odstranit.

Ty chemikálie bych aplikoval až na zbytky po lepidle.

Odesláno

Jo a niekedy to ide iba s tou ziletkou. Predava sa na to priamo, v takom nadstavci. Maju ju napriklad bezne manici na STK, ked davaju dole starou nalepku z okna (je tam 2 roky) a davaju novu.

Odesláno

Mám stejný problém, ale na víku kufru. Zkoušel jsem líh, izopropyl apod., ale povedlo se mi akorát seškrábnout kousek té folie. Je to už pěkně vysublimovaný - nevím, co s tím...

Odesláno

No myslim ze potom ako by to skusil s tamtym by mu uz naostalo pod nalepkou ani len ten lak :D :D :D

Odesláno

ale pude krásně dolů a dost rychle :D

jinak já taky sundaval dvě fakt hnusný samolepky z víka kufru, taky to bylo téměř zarostlý.. trvalo to asi 15-20 minut (ani ne 1 dm2) a to pouze nechtama - čistá ruční práce, avšak 100% účinná. Žádný zlepšováky, prostě škrábat škrábat škrábat, pak vzít nějakým lihobenzínem a po pár umytích v myčce oukej

Odesláno

Moc děkuju všem za rady,

zatím ale bohužel nic nepomáhá. Nálepka bohužel není papírová, ale \"plastová\", za ta léta pomalu do toho skla vrostla, je úplně seškvařená, tže seškrabávání ani chemie nepomohly a horkovzdušnou pistoli nemám... :myslim

...no budu to zkoušet dál, nechci se smířit s tim, že tam bude takovej ohyzdnej flek...

Odesláno

Mel by na to stacit i obycejnej fen na vlasy ale potrva to dyl. A zbytky lepidla technickym benzinem

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: AnotherOne

:roker

S tím se dobře čistí vnitřek,čalounění třeba.....:):D

ne, s touhle lampou se dávaj do kupy starý okna, ne? takže by to mělo bejt to pravý

Odesláno

Riedidlo 6000 tzv aceton ale bacha na interier. a nenechat dlho posobit a potom ihnet osetrit.

A na nalepky su origo ziletky s takym nadstavcom, ako tu uz bolo zmienovane

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...