budvar Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Už se to tu řešilo, občas u 405tek některých nejde nastartovat. Kontrolky pohasnou při startování, auto nedělá nic. Žádnej zvuk, mrtvý... V mým případě, už to mám zjištěný empirickým pozorováním ,že to dělá jen když je auto fakt hafo zahřátý... Občas se to stane po běžné jízdě, ale to jen škytne 1-2x a na potřetí nebo na podruhý to nastartuje a je klid na dlouho... Včera v těch vedrech se mě ovšem stalo, že Franta (má 405) odmítl startovat i po 15 minutách. Vím, že kolega co má stejnej stroj, to má vyřešený tlačítkem na palubce, kterej mu spojí na tvrdo cívku s + na baterce, ale na to si netroufám teď a napadlo mě, než si to nechám taky udělat (páč výměně startéru nevěřím coby efektivní metodě), napadlo mě zkusit startér chladit... Jemně 12V větráčkem. Mám ho tam, zatím provizorně viz. foto, pokud mě kára škytne, nebo bude pařák zapnu ho a uvidíme, jestli to bude fungovat. Pokud jo, dám mu tam teplotní čidlo a bude se automaticky spínat když stoupne teplota... P.S. tak zdokumentováno, a du jezdit... Opět pařák [upravil dne 29.7.2008 budvar] Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Nechal bych udělat kontrolu starteru--uhlíky,kotva,ložiska,spinač,proměřit rotor a stator. Odhadní cena 1000kč. Neměl by být problem dlouho,dlouho Citovat
AnotherOne Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Takým prdítkom to nemáš šancu v rozumnej dobe schladiť. Citovat
Karel Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Problém bude nejspíš ve spínací skřínce - opalené kontakty. Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Ak štartér pekne funguje za studena a blbne za tepla tak je najskôr špinavý. Vymontuj, vyčisti, skontroluj uhlíky, namaž ložiská vazelínou a bude fungovať ako nový. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Napadla mě taková blbost--asi jako ten ventilátor--dej starter do obalu, zapoj do chladícího okruhu....:D,néé,kecám,jdu spát,čau Citovat
budvar Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Takým prdítkom to nemáš šancu v rozumnej dobe schladiť. Asi máš pravdu Byl to zoufalej pokus Ale dneska v poho... Což samo nic neznamená... Původně zaslal: ozzy1956 Nechal bych udělat kontrolu starteru--uhlíky,kotva,ložiska,spinač,proměřit rotor a stator. Odhadní cena 1000kč. Neměl by být problem dlouho,dlouho Až se vzpamatuju z oprav před měsícem tak o tom může být řeč Původně zaslal: pastorek Ak štartér pekne funguje za studena a blbne za tepla tak je najskôr špinavý. Vymontuj, vyčisti, skontroluj uhlíky, namaž ložiská vazelínou a bude fungovať ako nový. Tak na to bych si asi netroufnul... Citovat
Berkoff Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 me to delalo taky, dlouha cesta po dalnici, a pak nic, a vono to bylo jen tim, ze odesel kabel od batery ke starteru, a jak se ohrival od motoru, tak odmital pracovat, vymenil sem kejbl za novy - cca 130 kc - a mel sem klid .... Citovat
budvar Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff me to delalo taky, dlouha cesta po dalnici, a pak nic, a vono to bylo jen tim, ze odesel kabel od batery ke starteru, a jak se ohrival od motoru, tak odmital pracovat, vymenil sem kejbl za novy - cca 130 kc - a mel sem klid .... určitě omrknu... Citovat
Martin.405 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 tak s tímhle mám poměrně velký zkušenosti, jak mě tak i tatíkovi to občas dělalo, že startér při hodně zahřátým autě jenom cvakal... první sem vyměnil cívku, potom sem celej startér rozdělal, vyměnil ložiska, dal nový uhlíky, nechal stočit kotvu, vyčistil namazal a ono to občas dělalo pořád (i když né tak často). takže nakonec přišla výměna spínací skříňky a je po problému. jinak tím tlačítkem na startování se to dá vyřešit taky Citovat
budvar Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 S kolegou sme to rozebírali a říkal, že i když ho vyměnili, časem se to vrátilo zas Teď má tlačítko a no problém - je to trošku jak v raketě, ale proč ne když to je spolehlivý řešení... Takže si to taky nechám udělat... Teď ovšem do výplaty musí počkat, páč brzo bude chtít Franta papat, tak mu tam budu muset nalit aspoň nějakou přesnídávku ať do výplaty vydrží Citovat
Durko Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 ja mam skrutkovač vo dverach.chcem urobiť tlačítko na štart ale nieje čas. mam to spraviť potom cez relátko alebo to môže isť na priamo? Citovat
pastorek Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Durko ja mam skrutkovač vo dverach.chcem urobiť tlačítko na štart ale nieje čas. mam to spraviť potom cez relátko alebo to môže isť na priamo? Ak dáš relátko budú sa menej opalovať kontakty tlačítka. Záleží od toho čo je lacnejšie. Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Měj u sebe voltmetr. Když to zablbne, tak jeden drží klíček v poloze START a druhý měří voltmetrem, kam jde a kam nejde šťáva. Budeš se divit, co zjistíš. Za kostru považuj minus baterky, ale ne svorku, ale přímo vývod baterky. Někde najdeš nečekaný úbytek napětí - špatný propoj. Měř i na kostře motoru, i na kostře startéru, pak na šroubu, kam jde PLUS od baterky, a taky na kablíku který jde od spínačky. [upravil dne 1.8.2008 P607Olda] Citovat
budvar Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 No tak 17 let, ono prostě ta elektrika už něco pamatuje... Dneska sem se naučil povytáhnout konektor ze spínací cívky startéru, připíchnout krokodýlka a o kostru tý cívky nastartovat... Vzhledem k tomu, že to udělá zatím jednou za uherskej rok, (a že zatím na tom nejsu jak kolega, kterej startuje skoro furt tímto stylem akorát přes tlačítko) tak mě tohle nouzový startování pro zatím stačí... Tlačítko odkládám na horší časy... Citovat
JaZa Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Kamarádovi na 4051.9D to taky občas dělalo a když auto startoval někde v koloně kombinačkama, zapomněl tam zařazenou jedničku...nebýt pohotové manželky tak se přejel vlastním autem. Byl to vadný kabel od spínačky.. Není to jen slabost 405-tek Citovat
banan1987 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 ja mam rovnaky problem len cvaka a nestartuje robi to len niekedy len tri razy nenastartovalo vobec... minule sa to stalo fotrovi na mojom aute a on schladil starter studenou vodou a nastartoval ako nic.. no rozmyslam o vymene kablov na starter popripade ho vycistit komplet zvnutra ale nechce sa mi ho rozoberat. Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 TAK S TAKYMTO VENTILATORCEKOM NEMAS SANCU SCHLADIT ANI MOTORčEK Z AUTICKA NA DIALKOVE OVLADANIE, A NIE TO ESTE STARTER V AUTE.... NEREALNE A ZBYTOCNE Původně zaslal: budvar Už se to tu řešilo, občas u 405tek některých nejde nastartovat. Kontrolky pohasnou při startování, auto nedělá nic. Žádnej zvuk, mrtvý... V mým případě, už to mám zjištěný empirickým pozorováním ,že to dělá jen když je auto fakt hafo zahřátý... Občas se to stane po běžné jízdě, ale to jen škytne 1-2x a na potřetí nebo na podruhý to nastartuje a je klid na dlouho... Včera v těch vedrech se mě ovšem stalo, že Franta (má 405) odmítl startovat i po 15 minutách. Vím, že kolega co má stejnej stroj, to má vyřešený tlačítkem na palubce, kterej mu spojí na tvrdo cívku s + na baterce, ale na to si netroufám teď a napadlo mě, než si to nechám taky udělat (páč výměně startéru nevěřím coby efektivní metodě), napadlo mě zkusit startér chladit... Jemně 12V větráčkem. Mám ho tam, zatím provizorně viz. foto, pokud mě kára škytne, nebo bude pařák zapnu ho a uvidíme, jestli to bude fungovat. Pokud jo, dám mu tam teplotní čidlo a bude se automaticky spínat když stoupne teplota... P.S. tak zdokumentováno, a du jezdit... Opět pařák [upravil dne 29.7.2008 budvar] Citovat
Durko Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 kde a ako najdem kábel ktorý ide z kabíny na cievku štartéra?moc sa mi nechce ťahať ho až z motora.robí mi to čim dalej tym viac a času je málo nič nestíham a venovať sa autu uz bohužial vôbec nie.dik za pomoc Citovat
Tosko Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 kabel by ti mal ist pod plasty smerom k spinacej skrinke:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.