pavloucha Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Zdravím, mám už dost prosezené sedadlo řidiče,nemáte zkušenost s výměnou třeba z jiného modelu,díval jsem se na ty z 605-ky a připadájí mi možná i o něco tvrdší a s lepším bočním vedení Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: pavloucha Zdravím, mám už dost prosezené sedadlo řidiče,nemáte zkušenost s výměnou třeba z jiného modelu,díval jsem se na ty z 605-ky a připadájí mi možná i o něco tvrdší a s lepším bočním vedení já to řešil takto Citovat
pavloucha Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 díky za inspiraci Pe.Tře:super Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 mel bych na prodej sedacky, celkem zachovale, neprosezene ( mam jen 73kg ) Jako bonus je vysaju mokrym vysavacem Citovat
pavloucha Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 taky nejsem těžkotonážník,ale dík,bylo to zvalchovaný po předchozím majiteli,stejný problém jsem měl kdysi v 309,budu to řešit asi sedačkama z jiný značky,po úpravě uchycení tam půjde dát podle mě jakákoliv,co si budem povídat,sedačky v peugeotech jsou dost měkký Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: pavloucha .......co si budem povídat,sedačky v peugeotech jsou dost měkký No, je vidět, že jsi ještě nejel v mym GTičku. Tam jsou sedačky dost tvrdý. Proto jsem se rozhodl pro jejich výměnu za měkčí sedačky, co mi zbyly z mýho XSička. Foto sedaček v GTičku (lepší pohled nemam): Sedačky z XSička: Ty sedačky z XSička jsou mnohem pohodlnější a zadní sedačky mají aspoň opěrky a jsou dělený. Takže tuto výměnu zvažuju opravdu vážně. Nevim, co je na měkčích sedačkách tak špatnýho. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Náš servisák je umí vysvléct, vypodložit na správných místech šikovně seřezanými pláty molitanu (z jiných sedaček), takže je udělá docela \"na přání\". Za pár stovek korun (asi 1,5 hodiny). Citovat
pavloucha Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 stiflerovi:vyhovují mi tvrdší sedadla víc,mám trochu chabrus záda PS:v GTI jsem opravdu niky nejel,máš pravdu Citovat
pavloucha Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 budu muset vyměnit kus za kus,mám tam kousek prodřenej potah až na molitan,nevim co s tím předchozí majitel dělal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.