Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 let později...
Odesláno

Pokiaľ si chceš dať načipovať auto zásadne si to nedávaj robiť amatérom a ani si nevyberaj lacný čip.Ďalším krokom po načipovaní je i zmena turba za výkonnejšie.

Pokiaľ sa chystáš len načipovať s lacným čipom tak je otázka času kým ti to začne robiť hlúposti a prípadné zničenie motora.

Ja mám peugeot 307SW 1,6DHI 16V 110koní a trhól som na rozbeh Skodu Octaviu 1,9 s nacipovaným motorom.Do tretieho prevodového stupeňa sa nechytala.

Odesláno

No presne tak.Viacej elektroniky v aute viac problémov po načipovaní.

Pokiaľ niekto nie je závodný pretekár alebo tak a nemá zbytočné peniaze na opravy prúserov po načipovaní, neni dôvod ho dávať načipovať.

Odesláno

Vy všichni , kdo nedoporučujete chip, máte snad osobní negativní zkušenost? Jestli ano, sem s ní. Jinak pouze papouškujete, co jedna paní povídala... Já mám 1.6 HDI 110 k po chipu na cca 130k a jsem velmi spokojený a poznal jsem rozdíl. Chipoval jsem ve 150 000 km. Teď mám 250 tkm a motor jede pořád parádně!

Odesláno
Původně zaslal: Velickin

Vy všichni , kdo nedoporučujete chip, máte snad osobní negativní zkušenost? Jestli ano, sem s ní. Jinak pouze papouškujete, co jedna paní povídala... Já mám 1.6 HDI 110 k po chipu na cca 130k a jsem velmi spokojený a poznal jsem rozdíl. Chipoval jsem ve 150 000 km. Teď mám 250 tkm a motor jede pořád parádně!

130k v tý 1.6..a to jedeš pořád původní turbo? :o

Odesláno

to turbo u 1.6 hdi neumře kvůli čipu , ale proto , že to nemaže , u většiny úprav se stejně nemění mapa tlaku , ale jen se prostě přidá palivo,

a ty vaše firmy - velké a drahé udělají to samé , co ten úplný patlala v dílně - pohne o nějaké procenta s mapou - a nechce za to balík , jako ta pitomá firma , co ti řekne , jak profi to dělá a že ostaní to jen pokazej a pak se ti zlomí motor vejpůl. a ještě je totální výsměch že čím víc koníků , tím je to dražší - dělá tam pořád to stejné , jen na to víckrát klikne. takže bravo mistři ! čipujte tam , kde to stojí aspon 10 prutů , at se kluci s barevnýma internetovýma stránkama maj! a když se zeptáš proč je ten silnější čip dražší , tak ti odpoví - jamalalicha ? jamalaicha. jamalalicha i paprtála achánua achánua achánua i paprtála

Odesláno
Původně zaslal: janci.b989

Pokiaľ si chceš dať načipovať auto zásadne si to nedávaj robiť amatérom a ani si nevyberaj lacný čip.Ďalším krokom po načipovaní je i zmena turba za výkonnejšie.

Pokiaľ sa chystáš len načipovať s lacným čipom tak je otázka času kým ti to začne robiť hlúposti a prípadné zničenie motora.

Ja mám peugeot 307SW 1,6DHI 16V 110koní a trhól som na rozbeh Skodu Octaviu 1,9 s nacipovaným motorom.Do tretieho prevodového stupeňa sa nechytala.

Neni čip ako čip.

Aky si ty Janci z Močenku... Co to bolo za Octaviu? pretoze kamarat ma v Octe 1,9 tdi 2002 seriu 110 PS cipnutu na nieco okolo 150 ps...na brzde namerane 148 ps. Najazdene cez 250 000km bez problemov.... servisujem mu ju, tak viem o com hovorim. to auto ide ako svina.... za jedna ani neradi, pretoze je to zbytocne, je strasne kratka. ale porovnat to z 307 2,0 hdi aj keby s 136 ps je ako nebe a dudy... tiez som z Mocenku...tak ak mas nejake pochybnosti, staci sa dohodnut a ked bude auto u mna na servise tak predvediem....:D

[upravil dne 14/1/10 marisw]

Odesláno

To Radek 306:

Ano, vše na motoru mám stále původní. Nepočítám nové rozvody (150tkm-odešlo vodní čerpadlo) a spojku (při 240tkm měla už nárok). Motor skvěle startuje, jezdí za 5,5l, nežere olej, tahne pořád stejně dobře.

Chovám se k němu jak se má, netočím před zahřátím, přidávám VIF do nafty, dochlazuju turbo apod. Zároveň mu ale nijak zásadně nesloužím. Prostě se mi asi povedl... Občas se zobrazí a sama zmizí hláška\"antipollution fault\". Beru to jako nějakou samoočistu a už to neřeším.

Je to skvělé auto a nedám na ně dopustit.

Odesláno

:D těch zkušeností je dost....

Odesláno

Nechceš prozradit kdo ti to chipnul ? stranky nebo kontakt ? neco takoveho ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...