Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za jak dlouho půjdete do důchodu? Spočítejte si to

Recommended Posts

Odesláno

no, my mladší jsme předurčený k tomu že nás do krematoria povezou rovnou z práce :)

Dokážu si představit že bych svojí profesi dělal do řekněme 75 let (pokud zůstanu normální :)) ale co potom lidi s dílny?. Dokážete si třeba představit 70ti letýho soustružníka? :nevim

Odesláno

Pokud se důchodového věku dožiju, tak si myslím, že se stejně není na co těšit - nějak mě představa Medvěda lenošícího na pohovce nebo okopávajícíého zahrádku neláká (a kecat s důchodcema v parku o tom, jak kdysi bylo líp - to bych si to snad radši hodil) - variantu, že bych byl těžce nemocný a někdo by se o mně musel starat záměrně vynechávám.

Ale co, při mém životním stylu se důchodu ani nemám šanci dožít, tak se nemám čeho bát - HLAVU VZHŮRU!

[upravil dne 25/7/2008 Medvěd]

Odesláno

Vy snad někdo počítáte s důchodem??? Za dvacet let budou už lidi chodit do práce s prostěradlem v podpaží. A až to s nima sekne, tak ho akorát přikrejou. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Deinak

Tímhe tempem nás všechny stejně udřou k smti:bacha

No a proto se ted\' nemusím cítit blbě že jsem si po dlouhé době vzala 2 týdny nemocenskou k načerpání nových sil,že né?:bojim:roll

[upravil dne 25.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Deinak

Tímhe tempem nás všechny stejně udřou k smti:bacha

No a proto se ted\' nemusím cítit blbě že jsem si po dlouhé době vzala 2 týdny nemocenskou k načerpání nových sil,že né?:bojim:roll

[upravil dne 25.7.2008 peugeotkovic]

Aneb lidé si to vyberou jinak... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...