Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rezerva menší průměr než kola

Recommended Posts

Odesláno

hodně hloupý dotaz. přecházím se svojí 205 na čtrnáctky kola, ale rezerva mi zůstane třináctka. v techničáku budu mít samozřejmě pořád 13, takže je to nelegální, ale jde mi o to, co když budu mít defekt?

dá se vůbec jet se třemi 14 a jednou 13? nebudu se houpat jak stůl s jednou kratší nohou? nebo rozdíl palce není nic moc patrný? kdo má zkušenost, napiště, prosím. díky

Odesláno

Pokud použiješ rozměr pneu jak udává výrobce vozu tak by neměl být problém, protože celkový průměr a tudíž i obvod kola by měl zůstat zachován už jen proto, aby správně ukazoval tacho a správně Ti počítali km. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Pokud použiješ rozměr pneu jak udává výrobce vozu tak by neměl být problém, protože celkový průměr a tudíž i obvod kola by měl zůstat zachován už jen proto, aby správně ukazoval tacho a správně Ti počítali km. :papa

jsem si říkal, že se ptám debilně. tohle mě fakt nenapadlo. jasně, že při koupi pneu budu používat kalkulátor alternativních rozměrů pneu, takže by neměl být problém :super

Odesláno

Preboha a jak by jazdili ty s dojazdovim kolesom ? Ja tam mam iba to male dojazdove kolo, a uz som s tym raz isiel, 30 km. Nad rychlost, 70 - 80 km/h to bolo ale strasne, takze sem si domo prdkal, 60 - 70, a da sa. A to koleso je hodne mensie od originalu :)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Pe.Tr

kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu :D

Nouzák je 15\";)

jenže čtyřka ráfek

Odesláno

Pe.Tr já mám zimní 14 letní 15 dojezdovku 15,takže jak píše Radek pohoda.Kolikrát jsi za život píchnul?? já za 25 let jen 2x :papa

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu :D

Nouzák je 15\";)

jenže čtyřka ráfek

Na dojetí to stačí, obouvat tu 16\" gumu na to nebudeš:D
Odesláno

hlavně aby jsi měl šrouby u dojezdovky.:supervozím přibalené vedle ní protože u litáků jsou delší :super

Odesláno
Původně zaslal: honza406

hlavně aby jsi měl šrouby u dojezdovky.:supervozím přibalené vedle ní protože u litáků jsou delší :super

jo tak na srouby k dojezdovce se chystam uz rok :D a to je mam doslova u prdelky , ale do auta to neee:D

Odesláno

mne to vypeklo takže vím co to je ,ale domů jsem to měl kousek:D

si furt řikam že tam narvu ty s tech hlinaku a nekam dojedu , ted tocim dvakrat ostravu za vikend ale urcite si je v praci vyzvednu

Odesláno

ty jsou delší jedině míti nějaké podložky pod šrouby;)

kua to mas vlastně recht , no stavim se pro ne jeste dnes:super

zde dodávám jak to vypadá když se mrkneš na šrouby ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...