pichy Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 hodně hloupý dotaz. přecházím se svojí 205 na čtrnáctky kola, ale rezerva mi zůstane třináctka. v techničáku budu mít samozřejmě pořád 13, takže je to nelegální, ale jde mi o to, co když budu mít defekt? dá se vůbec jet se třemi 14 a jednou 13? nebudu se houpat jak stůl s jednou kratší nohou? nebo rozdíl palce není nic moc patrný? kdo má zkušenost, napiště, prosím. díky Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 v tom nevidim žádnej problém . Já mam taky pravou nohu o 1 cm delší než levou a to nepajdam, ale nebudu tě zatěžovat svýma tělesnýma schopnostma Citovat
Dave_k Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Pokud použiješ rozměr pneu jak udává výrobce vozu tak by neměl být problém, protože celkový průměr a tudíž i obvod kola by měl zůstat zachován už jen proto, aby správně ukazoval tacho a správně Ti počítali km. Citovat
pichy Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Dave_k Pokud použiješ rozměr pneu jak udává výrobce vozu tak by neměl být problém, protože celkový průměr a tudíž i obvod kola by měl zůstat zachován už jen proto, aby správně ukazoval tacho a správně Ti počítali km. jsem si říkal, že se ptám debilně. tohle mě fakt nenapadlo. jasně, že při koupi pneu budu používat kalkulátor alternativních rozměrů pneu, takže by neměl být problém Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Preboha a jak by jazdili ty s dojazdovim kolesom ? Ja tam mam iba to male dojazdove kolo, a uz som s tym raz isiel, 30 km. Nad rychlost, 70 - 80 km/h to bolo ale strasne, takze sem si domo prdkal, 60 - 70, a da sa. A to koleso je hodne mensie od originalu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu Nouzák je 15\";) Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu Nouzák je 15\";) jenže čtyřka ráfek Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Pe.Tr já mám zimní 14 letní 15 dojezdovku 15,takže jak píše Radek pohoda.Kolikrát jsi za život píchnul?? já za 25 let jen 2x Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr kua tak mě napadá jak by to vypadalo když jsem měl na autě 14\" a k tomu nouzak , a ted tam mam 16\" , kua to jsem fakt zvedavej az pichnu Nouzák je 15\";) jenže čtyřka ráfek Na dojetí to stačí, obouvat tu 16\" gumu na to nebudeš Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 hlavně aby jsi měl šrouby u dojezdovky.:supervozím přibalené vedle ní protože u litáků jsou delší Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 hlavně aby jsi měl šrouby u dojezdovky.:supervozím přibalené vedle ní protože u litáků jsou delší jo tak na srouby k dojezdovce se chystam uz rok a to je mam doslova u prdelky , ale do auta to neee:D Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 mne to vypeklo takže vím co to je ,ale domů jsem to měl kousek:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 mne to vypeklo takže vím co to je ,ale domů jsem to měl kousek:D si furt řikam že tam narvu ty s tech hlinaku a nekam dojedu , ted tocim dvakrat ostravu za vikend ale urcite si je v praci vyzvednu Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 ty jsou delší jedině míti nějaké podložky pod šrouby;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 ty jsou delší jedině míti nějaké podložky pod šrouby;) kua to mas vlastně recht , no stavim se pro ne jeste dnes:super Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 to víš vlastní zkušenost. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Ha tak ja mám 17\" Hlinikače a rezervu 14\" plech.Rezerva pro benga a sprej na opravu gum v kufru:D Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: honza406 ty jsou delší jedině míti nějaké podložky pod šrouby;) kua to mas vlastně recht , no stavim se pro ne jeste dnes:super zde dodávám jak to vypadá když se mrkneš na šrouby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.