Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Veverka,

sam vlastnim Microsoft LUMIA 640 DualSIM LTE. ten telefon ma vydrz velmi slusnu, v priemere nabijam kazdy treti den. pozor iba tento model disponuje s tak slusnou vydrzou.

da sa objednat aj priamo cez microsoft ceska republika, nakolko tento model sa do tychto krajin byvaleho vychodu nevozi.

ja som ho kupoval cez microsoft vo francuzku, za dva dni bol kurierom doma.

myslim ze by splnal to co potrebujes, cenu takisto a nieje to ziadne velke padlo.

https://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia640-lte-dual-sim/

Odesláno (upraveno)

Díky za zajímavý tip. Microsoft by mě vůbec nenapadl! Tak nějak jsem automaticky očekával Androida (když jablečňák jisto jistě ne) ;) Mrknu. :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Sam jsem z mictosoftu presedlal na android. Nebylo to však z důvodu, že by mi Windows phone nevyhovoval, jen se mi rozbil a já byl nucen vzít android. Ale proč to píšu. Záměrně jsem ti Microsoft nedoporučoval a to z prostého důvodu. Microsoft jeho Windows phone a celý jeho systém zabil. Takže už se nic nevyrábí, podpora bude jistě upadat. Už je to bohužel mrtvý systém

Odesláno
před 9 hodinami, Veverka napsal:

iVěc mi prostě domů nesmí, od nikoho z okolí nemám dobré reference, furt jim na tom něco nefunguje... Prostě NE a tečka ;)

Já ti to nechci rozmlouvat, je to tvoje věc, já jen že mám úplně opačný zkušenosti a to osobní. Mě už domu nesmí nic jinýho než nakousnutý jablko, funguje vždy a za jakýchkoliv okolností :)

Odesláno (upraveno)

Tuším že, Z3 Compact od Sony se pro Evropu v dualsimu ani neprodávala ale nechci nikoho mystifikovat. Každopádně svižnosti ji postupně dost ubývá i přes silnou customizaci systému ale každý má jiné zkušenosti, osobně ji vlastním přes 2,5 roku.

Docela dost lidí v mém okolí má tenhle model ale osobně bych se bál té "pouze" 2GB RAM paměti ale "nenáročný" uživatel to asi nemá šanci poznat.

https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-3S-2GB-16GB-Global-Special-Edition-s-CZ-LTE.html

dále pak hodně kolegů z práce vlastní ony Huaweie a konkrétně modely P8Lite a P9Lite a zatím jsem na to neslyšel špatného slova, takže bych možná zvážil zda neudělat ústupek v podobě pár mm na úkor spolehlivosti/funkčnosti.

Každopádně pokud bys nevyžadoval plné LTE tak Xiaomi Mi 4 jsem vlastnil také a tehdy jsem to bral kvůli výkonu a rozměrům, je to stylovka jako prase ale jedna vada na kráse a to, že to neumí paměťovky.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno
před 11 hodinami, Veverka napsal:

iVěc mi prostě domů nesmí, od nikoho z okolí nemám dobré reference, furt jim na tom něco nefunguje... Prostě NE a tečka ;)

Úplně přesně stejné "argumenty" slýchám na francouzská auta :D

Odesláno

Přesně jak pisete kdo přešel na iVeci už by se zpátky na android a Windows nevrátil.me by se taky líbil,ale je me líto dat 15000 za mobil když na něm prdlajs dělám a furt me padá na zem....

Odesláno

já mam androidy a po vybalení z krabice dobrý, ale jak to člověk používá, tak za chvilku se systém strašně zpomalí, občas něco nejde, takže restart, pořád čistit paměť, atd.. Před 2 rokama jsem si pořídil iPad a do teď pořád stejná rychlost, restarty neznám, vše funguje na ťuknutí, synchronizace jsou jedna báseň. Mobil už plánuju taky vyměnit a nemůžu se dočkat.

žena měla androidí telefony a pořád nadávala že jí něco nejde, dlouho trvalo spuštění foťáku atd. Pořídil jsem jí iPhone 5s a po pár měsících si neskutečně libuje a dává mi za pravdu

Android je pro lidi, co si s mobilama rádi hrajou a šťourají se do nich, iOS je pro ty, co ty zařízení chtějí používat :)

Odesláno
před 2 hodinami, kveton napsal:

já mam androidy a po vybalení z krabice dobrý, ale jak to člověk používá, tak za chvilku se systém strašně zpomalí, občas něco nejde, takže restart, pořád čistit paměť, atd.. Před 2 rokama jsem si pořídil iPad a do teď pořád stejná rychlost, restarty neznám, vše funguje na ťuknutí, synchronizace jsou jedna báseň. Mobil už plánuju taky vyměnit a nemůžu se dočkat.

žena měla androidí telefony a pořád nadávala že jí něco nejde, dlouho trvalo spuštění foťáku atd. Pořídil jsem jí iPhone 5s a po pár měsících si neskutečně libuje a dává mi za pravdu

Android je pro lidi, co si s mobilama rádi hrajou a šťourají se do nich, iOS je pro ty, co ty zařízení chtějí používat :)

Musíš mít telefon a ne ty čínské mrdky......  používám telefon a ne čínské mrdky a nic se nezpomaluje a nic se neseká.......hold když si někdo koupí telefon za 3litry nemůže čekat zázraky

Odesláno
před 1 hodinou, Přema napsal:

Stejně je to úplně jedno, protože 95% lidí má telefon na hraní. Alespoň to vidím kolem sebe iphone/android tak 1:2 a všichni na tom používají max. email, net, FB ,různé hry a další blbiny. Pořád si je porovnávají, komu to jede rychleji, co vše to má..., ale nikdo na tom nepracuje :D. Já bych přivítal spíše telefon do 4.5", klidně tlustější, než ty dnešní žiletky, co kloužou z ruky. Systém, který by uměl spolehlivě synchronizovat s MS Outlook v PC. Když tak vzpomínám, někde mi leží S B7610 s WM 6.5, který to docela dobře splńoval.

Odesláno (upraveno)

Tak na tohle jsem dlouhou dobu používal než jsem jej nechal na střeše auta a odjel domů HTC TyTN II. Neskutečný pracant a když jsem oželel sem tam GPSku tak vydržel v klidu 3-4dny. Jinak to že se Samsung a Iphone vyrábí v číně tak bych označení pro ostatní zařízení trošku promyslel. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Pokud jde o iVěci, je to pro mě věc principu. Nebudu třeba z ženských přesedlávat na chlapy, protože se to jinému líbí ;) Prostě to nechci a tečka, myslete si, co chcete. Jo, až jednou budou třeba atraktivnější, dostupnější a userfriendlyovatější, tak to třeba přehodnotím :D Teď zní požadavek Android. Koneckonců netuším, proč musejí být "jabka" o tolik dražší, tím spíš, když ani nejsou celá :D

Služební standard máme teď Samšunt J5, ale to už právě docela pádlo. Jako alternativu vidím uvedené Huaweie příp. ty Šaomi, ale o těch moc nevím, neznám, taxe ptám na zkušenosti.

Díky všem za přínosné i zbytečné příspěvky ;):papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Já mám osobní Lenovo S60 z Činy a teď před vánocemi jsem dostal pracovní Huawei P8 Lite. Mám zkušenost i s iPadem a jablko už bych nikdy nekoupil. Huawei jsem zatím spíš zkoušel a oproti Lenovu, které mám někdy od loňska je to docela bída v poměru ceny. Ty telefony jsou sice stejně velké skoro na milimetr, ale Huawei nemá hardwarové tlačítka, takže jsou stále zobrazeny na displeji, což užitnou plochu zmenšuje. Má sice DUAL SIM, ale jen za cenu toho, že se nepoužívá žádná microSD. A já jsem nepřišel zatím na nic, co by uměl líp. I fotky vypadají lépe z Lenova, ale to možná vyřeší nějaké nastavení. Hry kromě jednoduchých moc nehraji a všechny i 3D co jsem zkoušel fungovaly bez problémů. Huawei teda umí NFC, ale to si nejsem jistý, jak moc lze v praxi využít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...