Petura Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 nechodí mi centrál a jelikož není moc času na zkoumání proč a kde je chyba tak hledám \"jisté\" typy co a proč by to mohlo být .... při zamáčknutí kolíku na předních dveřích (řidič i spolujezdec) se ozve cvaknutí relátka (někde u nohou spolujezdce), ale to je všechno .... dál mi signalizace pořád ukazuje otevřený pravý zadní dveře (tak nevím jestli to může být tím) spínač v zámku cvaká ale signalizace nezhasíná ... klíč mám s origo dálkou, ale taky nefunguje, a když jsem se podíval ke stropním lampičkám jak je tam ta černá \"boule\" pro přijímač dálky, tak tam nic není - takže to asi bude důvod proč nefunguje dálka ale potřebuju rochodit centrál a zamykat budu klidně i klíčem [upravil dne 16.8.2008 Petura] Citovat
Kubis Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Ahoj,přečti nejdříve: POSUVNÉ DVEŘE KONTAKTY asi o čtyři stránky dozadu,tím bys měl začít,pak uvidíme dál.P806 [upravil dne 19.7.08 Kubis] Citovat
Petura Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Kubis: tak jestli jsem to pochopil správě, tak celá závada je v tom mikrospínači? až ten bude fungovat a dveře se budou \"zoborazovat\" jako zavřené tak centrál začne fungovat? Citovat
Kubis Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Ahoj,netvrdím,ale ten mikrospinač na zadním sloupku mi způsoboval samovolné odemčení ,nebo centrál udělal cvak-cvak (zamkl a hned odemkl).Můžeš ho i prstem zmačknout(ten mikrospinač) a na palubce kontrolovat ,zda zhasnou \"otevřené dveře\",protože dokud ty nezhasnou,nebude centrál zamykat.Jedna poznámka - i když jsem zamkl klíčkem,centrál to hned zase odemkl.... Problém nesvítících světel při otevřených dveřích jsem měl také (také tu někde popsáno),přerušený drát mezi dveřním mikrospinačem (u řidiče) a tuším zemí.Změřit ohmetrem to lze mezi konektorem a tím spinačem (také to tu někde je i s fotkama).Takže mrkni a zas napiš,třeba to na dálku opravíme.P806 Citovat
Berkoff Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 spatne ukostrena lapicka? pokud blika s blinkry, a jelikoz se central + alarm pripojuje na stropni lampu, mohl by byt problem i tam .... Citovat
Petura Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kubis Ahoj,netvrdím,ale ten mikrospinač na zadním sloupku mi způsoboval samovolné odemčení ,nebo centrál udělal cvak-cvak (zamkl a hned odemkl).Můžeš ho i prstem zmačknout(ten mikrospinač) a na palubce kontrolovat ,zda zhasnou \"otevřené dveře\",protože dokud ty nezhasnou,nebude centrál zamykat.Jedna poznámka - i když jsem zamkl klíčkem,centrál to hned zase odemkl.... Problém nesvítících světel při otevřených dveřích jsem měl také (také tu někde popsáno),přerušený drát mezi dveřním mikrospinačem (u řidiče) a tuším zemí.Změřit ohmetrem to lze mezi konektorem a tím spinačem (také to tu někde je i s fotkama).Takže mrkni a zas napiš,třeba to na dálku opravíme.P806 i když prstem mačkám ten mikrospínač, tak kontrolky otevřených dveří nezhasínají :-( všechny ostatní dveře ragují, jen ty pravé zadní se stále ukazují jako otevřené ... Citovat
Kubis Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Ahoj,tak když na ten to nereaguje,odmontuj ten mikrospinač i s uchycením,zkus,zdali jde povytáhnout ze sloupku,a pokud ano,budou připojeny dva dráty.Mikrospinač třeba nemikrospinačuje,klidně zkratni ty dva dráty,jestli kontrolka otevřených dveří zhasne.Pokud ano - jupí,ale pokud ne,tak půjdeme po drátech.Kam ale vedou,jestli do centrálu nebo do palubky - schéma elektriky dodnes nemám.Zbývají pouze dedukce.Možná se bude muset sundat ten tapecirunk (já tam mám reproduktor)z druhé strany. Někde jsem tady četl,že někomu odešel tento mikrospinač,tak dráty zkratnul - sice dveře neindikuje,ale centrál prý od té doby funguje - hm taky řešení.P806 Citovat
Petura Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kubis Ahoj,tak když na ten to nereaguje,odmontuj ten mikrospinač i s uchycením,zkus,zdali jde povytáhnout ze sloupku,a pokud ano,budou připojeny dva dráty.Mikrospinač třeba nemikrospinačuje,klidně zkratni ty dva dráty,jestli kontrolka otevřených dveří zhasne.Pokud ano - jupí,ale pokud ne,tak půjdeme po drátech.Kam ale vedou,jestli do centrálu nebo do palubky - schéma elektriky dodnes nemám.Zbývají pouze dedukce.Možná se bude muset sundat ten tapecirunk (já tam mám reproduktor)z druhé strany. Někde jsem tady četl,že někomu odešel tento mikrospinač,tak dráty zkratnul - sice dveře neindikuje,ale centrál prý od té doby funguje - hm taky řešení.P806 no tak mikrospínač, \"mikrá\" takže je problém někde dál ... na to jsem už krátkej, takže to budu muset dát do povolanějších rukou ... Citovat
Kubis Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Ahoj,takže ani při zkratování drátů na mikrospinači signalizace otevřených dveří nezhasla?P806 Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Tak jdi po vedení drátů a zjisti, zda-li není problém v tomto vedení :-( Citovat
Petura Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 stala se mi zajímavá věc, vyměnil jsem pojistku na centrál (15) a stalo se to, že: -dříve blikající lampičky s blinkrem už neblikaj a rosvěcí se s otevřením dveří, což je super -kontrolka otevřených pravých dveří zhasla a svítí jen když se otevřou dveře, což je taky super -ale problém je v tom, že když zamknu, tak se všechny zámky zamknou, ale v zápětí se hned odemknou a stále bliká dioda v palubce u čelního skla a dálkové ovládání na klíči nereaguje na nic (to bude asi chybějící elektronika ve stropě u zpětného zrcátka) - můžete mi někdo udělat fotku co máte pod tím černým \"bobíkem\" u lampiček na stropě? jestli mi tam opravdu něco chybí nebo ne ... - nenapdá někoho proč se mi to hned zase odemkne? Citovat
Petura Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 kde je schovaná jednotka centrálu? stále se mi to po zamknutí ihned odemkne, takže pojistku na centrál mám venku a zamykám každé dveře zvlášť a už mě to fakt neba Citovat
Kubis Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Ahoj,mělo by to být u spolujezdce zespoda - ukazují na to špičky noh,když tam sedíš....... Citovat
beluha Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: Petura stala se mi zajímavá věc, vyměnil jsem pojistku na centrál (15) a stalo se to, že: -dříve blikající lampičky s blinkrem už neblikaj a rosvěcí se s otevřením dveří, což je super -kontrolka otevřených pravých dveří zhasla a svítí jen když se otevřou dveře, což je taky super -ale problém je v tom, že když zamknu, tak se všechny zámky zamknou, ale v zápětí se hned odemknou a stále bliká dioda v palubce u čelního skla a dálkové ovládání na klíči nereaguje na nic (to bude asi chybějící elektronika ve stropě u zpětného zrcátka) - můžete mi někdo udělat fotku co máte pod tím černým \"bobíkem\" u lampiček na stropě? jestli mi tam opravdu něco chybí nebo ne ... - nenapdá někoho proč se mi to hned zase odemkne? ahoj, já pod tou černou polokoulí u zpětného zrcátka nic taky nemám, ale dálka mi funguje no a co se dálky týče, zkus baterky v klíči, jestli to nemají za sebou..... Citovat
Petura Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: beluha ahoj, já pod tou černou polokoulí u zpětného zrcátka nic taky nemám, ale dálka mi funguje no a co se dálky týče, zkus baterky v klíči, jestli to nemají za sebou..... baterky jsou 100% , nové a v jiné dálce funkční a dálkový ovládání nejde takže to opravdu vypadá, že to jednotka centrálu má za sebou ... Citovat
pastorek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Keď centrál po zamknutí hneď samovoľne odomkne tak by to mohol robiť mechanizmus zámkov predných dverí. Skús zamknúť a odomknúť kľúčom z oboch strán. Tá strana pri ktorej to bude normálne zamykať je chybná. Na motorčeku je prepínač ktorý prepína kontakty podľa toho či je dole alebo hore. Ak na jednej strane prepneš dole motorčeky stiahnu mechanizmus a ak sa druhý dobre neprepne tak si centrála myslí že znova odomykáš a dá všetky hore. ... snáď som to popísal zrozumiteľne. Citovat
Petura Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Keď centrál po zamknutí hneď samovoľne odomkne tak by to mohol robiť mechanizmus zámkov predných dverí. Skús zamknúť a odomknúť kľúčom z oboch strán. Tá strana pri ktorej to bude normálne zamykať je chybná. Na motorčeku je prepínač ktorý prepína kontakty podľa toho či je dole alebo hore. Ak na jednej strane prepneš dole motorčeky stiahnu mechanizmus a ak sa druhý dobre neprepne tak si centrála myslí že znova odomykáš a dá všetky hore. ... snáď som to popísal zrozumiteľne. čoveče je jedno na které straně zamykám, protože na obou stranách se to chová stejně ... zamkne a ihned odemkne Citovat
AnotherOne Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Tak potom je chyba v zostávajúcich zámkoch. Neviem, či máš na zadných dverách tie čudlíky na zamykanie dverí. Ak áno, tak vyskúšaj Pastorkov postup s tým, že jedny zadné dvere najskôr zamkneš ručne a potom ostatné centrálom. [upravil dne 21.8.2008 AnotherOne] Citovat
Petura Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 ať zamknu klíčem nebo zamáčknutím kolíku na dveřích tak se to stejně hned odemkne, ale přišel jsem na jednu zajímavost, a to že když mám zapnutý klíček a nebo když běží motor, tak při zamknutí auto zůstane zamknuté ale jak vypnu klíček tak se ihned odemkne ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.