Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl to super víkend a to díky všem těm již výše zmiňovaným a já se taky připojuji k poděkování..:super;)

Odesláno

Děkujeme všem, kteří se na té víkendové bažině podíleli s námi (Trundik, Jitka, Koudak, Pe.Tr, Garfield a všichni ostatní). Snad to počasí nezanechá stinnou stránku na průběhu srazu. :papa

Odesláno

Nevím, proč si stěžujete na počasí - během weekendu spadlo několikrát \"pár kapek\" H2O (mohlo být i daleko hůř a celý weekend propršet).

Jinak se samozřejmě také připojuju k pochvale pořadatelům a současně i obsluze v občerstvení, která těch 150 duší (podle mých informací jsme se opravdu pohybovali někde kolem této cifry v počtu účastníků !!!) obsloužila způsobem pochvalyhodným.

P.S.

A jsem přesvědčenej, že i kdyby celý weekend lilo jak z konve, na naší náladě by to ani znát nebylo

Odesláno

Taky už jsem doma, díky všem za skvělý víkend už se těším na fotečky páč sám sem byl vyjímečně bez fotopřístroje.

Ch.i.n.ch.i.l.k.o davej na sebe pozor a čekám sem tam sms jak ti je ju :papa

Odesláno

Taky všem moc děkujme za velice vydařený sraz, hlavně pořadatelům že to všechno tak v pohode zvladli. Fakt moc moc díííííky:papa

Escaper + Permonik7 a naši navigátoři Martin a Berny

[upravil dne 13-7-2008 Escaper]

Odesláno

Chtel bych za sebe a za celou mou rodinku Marci a Tomasek :) podekovat za perfekne straveni vikend. Jako vzdy to bylo uzasne a moc jsem si to vsichni tri uzili. Co se tice pocasi to bohuzel zatim ovladnout nemuzem ale musim rict ze mohlo byt hure a prez den bylo pekne takze to byla parada a za v noci prselo to je jedno stejnen se vecinou popijelo a kecalo (az na pak jedincu kteri litaj ponocich po polich :) ) Jen skoda ze to zase tak rychlo uteklo jak vzdy ale uz ted se tesim na dalsi sraz a na vsechnyn ty super lidi :potlesk diky moc vsem jeste jednou :potlesk:potlesk:D

Odesláno

No jo no. Vendulka mělo to štěstí, že tu vodu prohlížela z blízka! :)

Jinak děkujeme za úplně perfektní víkend všem pořadatelům a účastníkům srazu. DÍKY! :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Děkujeme všem, kteří se na té víkendové bažině podíleli s námi (Trundik, Jitka, Koudak, Pe.Tr, Garfield a všichni ostatní). Snad to počasí nezanechá stinnou stránku na průběhu srazu. :papa

A majitelům kempu u kiosku u piráta svaly , válce a dostatek travního semene :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Jeste jednou vsem lidem velke diky, co mi pomohly, abych mohl zdarne sraz ukoncit a doplazit se dom....

Sraz byl super. ale priste vynecham podobne voloviny

Slovy díků a chvály tentokráte nešetři, Marline.

[upravil dne 13/7/08 kobra]

post-0-14109601418316_thumb.jpg

Odesláno

Taky se s Kubíčkem připojujeme.Moc děkujeme pořadatelům i všem ostatním za obětavou práci při přípravě a průběhu srazu :super

Zvláštní poděkování CH.I.N.CH.I.L.E za přesný odhad velikosti trička a za prášek pro Kubíčka :potlesk:papa

Odesláno

Tento orientťák mi přišel jako nejzajímavější ze čtyř na kterých jsem byla:potlesk Bylo to moc pěkný...a bez malého deštíku by to nebylo ončo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...