Neon Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Ahoy, nebudete někdo z Pražáků náhodou mít cestu zítra, nebo pozítří na magistrát (ev. vozidel). Potřebuju do Šebetova stihnout odhlásit 406tku a včera jsem to nestihl, protože jsem byl na STK a dovozu se 406tkou novou. A dneska ráno jsem tam dorazil na 8:45 a všechna pořadová čísla již byla OUT. A zítra a ve čtvrtek jsem celý den v práci... Takže kdyby tam měl náhodou někdo z vás cestu, tak bych mu na základě plné moci nechal pouze odhlásit moje bývalé auto. Anebo to můžeme pojmout, jako jakousi brigošku pro študáky ... Práce tak na 3hodiny (když budou fronty), takže za 300,- co vy na to studentíci?? Každopádně díky za případné nabídky, ale sám v to nedoufám ... Citovat
Bohouš Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Jo kámo, kvůli 300,- si další dovolenou nevezmu Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 to jsem dělal při škole Kdes byl, neříkej, že byly všechny pracoviště hned ráno mimo? Minimálně v Jeremiášce by se dalo uspět, ale to je z ruky... Já chodím většinou na Jarov. Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Jo kámo, kvůli 300,- si další dovolenou nevezmu S tim jsem ani nepočítal, ty bys tam šel za stravu ... :D:D ... Fakt je tato prosba spíš myšlena, kdyby se tam náhodou někdo v nejbližší době chstal, tak mu to třeba jenom urychlim, nebo opravdu bude-li mít někdo cestu, tak budu dlužníkem ... Ale sám tomu moc nevěřim ... Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Bohouš Jo kámo, kvůli 300,- si další dovolenou nevezmu S tim jsem ani nepočítal, ty bys tam šel za stravu ... :D:D ... Fakt je tato prosba spíš myšlena, kdyby se tam náhodou někdo v nejbližší době chstal, tak mu to třeba jenom urychlim, nebo opravdu bude-li mít někdo cestu, tak budu dlužníkem ... Ale sám tomu moc nevěřim ... U2U Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Ja pouzivam Hloubetin. Jsou tam do osmi a nikdy se mi nestalo, ze bych cekal dyl nez hodinu . Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: oddie to jsem dělal při škole Kdes byl, neříkej, že byly všechny pracoviště hned ráno mimo? Minimálně v Jeremiášce by se dalo uspět, ale to je z ruky... Já chodím většinou na Jarov. Byl jsem na výběžku a na bohdalci. Stejná situace ... Patrně je to tím, že jsou dovolené, mj. mají zkrácenou otevírací dobu (snad jenom do 15:30 a pátky zavřeno) a určitě funguje i méně přepážek ... Já vim, že i odpoledne pustějí nějaká čísla, ale to už taky bohužel nemam čas ... Tak co, když to nevyjde, tak ještě nějakou dobu bude jezdit nový majitel na papírech napsaných na mě ... Já na Trnkošovy jezdil taky kolem měsíce ... Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: DD Ja pouzivam Hloubetin. Jsou tam do osmi a nikdy se mi nestalo, ze bych cekal dyl nez hodinu . Na těch tvých pár návštěv jsi měl akorát kliku Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: oddie Na těch tvých pár návštěv jsi měl akorát kliku To nemuzu samozrejme vyloucit Citovat
Driver Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: DD Ja pouzivam Hloubetin. Jsou tam do osmi a nikdy se mi nestalo, ze bych cekal dyl nez hodinu . Jo tak to jsi měl z prd.... kliku, já tam pokaždý čekal od rána až do oběda. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 neone, bacha na plnou moc, jednou me vysplouchli, ze jsem nemel uredne overeny podpis..... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Neon: Ve čtvrtek ráno mám volno, takže kdybys to nutně potřeboval, je to možné. A to odhlašuješ v Praze? Ty nemáš S ? Hlavně bacha na tu plnou moc! Zjistit! [upravil dne 8/7/2008 Marcel505] Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 DD: tady jsou taky normálně až do osmi, ale léto=doba dovolenejch, tak to holt zkrouhli .. a čekačku jsem měl posledně (cca. měsíc zpět) taky kolem hodiny Marcel505: dík za nabídku, ale už je to zajištěno Ferrym -> díky Scratch: už jsme to jednou dělali přes plnou moc a stačil jim normálně napsanej papír, tak se prostě budou muset ukecat, že je to OKey, ale každopádně jim tam ještě pro jistotu cinknu, jestli to stačí ... Ikdyž taky už mám za sebou případ, že cinknu, zeptám se, úřednice něco řekne a ve finále je vše jinak ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Neon ... A zítra a ve čtvrtek jsem celý den v práci... tý jo , pražák a je celej den v práci!To čumím teda , platíš alimenty či co ? :D:D Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tý jo , pražák a je celej den v práci!To čumím teda , platíš alimenty či co ? :D:D No, musím trochu dohánět, protože naposledy jsem tam byl asi před deseti dny ... Takže dvoudenní maraton a pak zas 5dní pohodička, který ale patrně zabere 406tka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.