Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

vem to tak že žárovky jsou oranžové,aby blikaly oranžově a skla třeba bílý,To by se mohly dávat rovnou bílé žárovky,viděl jsem jak na STK zadní světla byla vybledlá svítila pomalu bíle a taky STK neprošel:aut

zkazil celý den??co naplat tady prší a já mám do pátku volno,takže taky nejsem nadčenej :D

Odesláno

no já tam mam daný zatim jen pro zkoušku stejný žárkovy jako jsou ve zpátečkách, tak když s tim bude problém tak je to venku hned ;). Ty svítí drobet na žloutle, ale při plnym rozsvícení je to znát, teda jak kdo si toho všimne :D A tady už dopršelo heč, ale do 5 hod. jsem v práci :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Chci se zeptat, jestli je daná barva blinkrů jakou mají blikat ? Chtěl bych si tam totiž dát někdy bílý ledky místo tý oranž :)

Jak si proboha přišel k řidičáku??? :o

Jasně, že oranžový! Vždyť i americký auta, co je mají červený, tak musej mít vyjímku ...

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Jak si proboha přišel k řidičáku??? :o

Bude to divný, ale udělal jsem testy a jízdy a bylo to. Jenže nevim co se tam píše. Já je totiž pořádně nikdy moc nepročítal. Ještě řekni , že ty si to všechno pamatuješ :P

Odesláno
Původně zaslal: honza406

přesně nějaké fáze si pamatuji i po 25 letech;)

no jo ale já nemam takovou kapacitu, abych si to pamatoval. Já si je totiž nepamatoval ani před samotnýma testama. Taky někdy proto koukam co to je na silnici za značky :o.A proto tu mam vás, že mi to povíte. Přece nemůžete řešit jen smysluplný dotazy. Taky si musíte někdy odpočnout ;)

Odesláno

Původně zaslal: honza406

přesně nějaké fáze si pamatuji i po 25 letech;)

no jo ale já nemam takovou kapacitu, abych si to pamatoval. Já si je totiž nepamatoval ani před samotnýma testama. Taky někdy proto koukam co to je na silnici za značky :o.A proto tu mam vás, že mi to povíte. Přece nemůžete řešit jen smysluplný dotazy. Taky si musíte někdy odpočnout ;)

Promiň, nechci být rýpavý, ale řidič, co nezná značky a jiné základní věci není řidičem a nemá na silnici co pohledávat. :-( Jakkoli jsem byl proti psychotestům na zbroják, který se dělat musej (i když novináři říkaj, že to v zákoně není), tak asi začnu podporovat psychotesty i pro řidiče. Jestliže někdo nemá kapacitu na to, aby si pamatoval pravidla... :-( Je to smutné. Navíc auto je mnohem větší zbraň, než pistole.

[upravil dne 7.7.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Promiň, nechci být rýpavý, ale řidič, co nezná značky a jiné základní věci není řidičem a nemá na silnici co pohledávat. :-( Jakkoli jsem byl proti psychotestům na zbroják, který se dělat musej (i když novináři říkaj, že to v zákoně není), tak asi začnu podporovat psychotesty i pro řidiče. Jestliže někdo nemá kapacitu na to, aby si pamatoval pravidla... :-( Je to smutné. Navíc auto je mnohem větší zbraň, než pistole.

Rýpavý nejsi. Já vim , že to zrovna neni dobrý neznát všechno, ale zase pravidla dodržuju to se neboj a náhodou mě v autoškole i chválil, že jezdim s rozmyslem atd. :aut

Jinak s psychotestama jsem klidně pro, ale mně by to určitě s pamětí moc nepomohlo. Já stejně hned všechno zapomenu. Proto taky jezdim pomalu, kdybych si vzpomněl, že jsem něco zapomněl :D

Odesláno

Rýpavý nejsi. Já vim , že to zrovna neni dobrý neznát všechno, ale zase pravidla dodržuju to se neboj a náhodou mě v autoškole i chválil, že jezdim s rozmyslem atd. :aut

Jinak s psychotestama jsem klidně pro, ale mně by to určitě s pamětí moc nepomohlo. Já stejně hned všechno zapomenu. Proto taky jezdim pomalu, kdybych si vzpomněl, že jsem něco zapomněl :D

si protirecis, nemuzes dodrzovat neco, o cem nevis ze existuje, nebot jsi to zapomnel :bojim

Ale vazne, to ze maj bejt blinkry oranzovy snad vi i kluci ve skolce ne ?:roll

Odesláno

Jízda s rozmyslem není totéž, jako jízda podle pravidel. Ona pravidla nejsou vždy zcela logická (zejména u nás). Proto je máme. Taky my, co je známe, podle nich i jezdíme, protože ta určují jednotné chování, tedy předvídatelnost. Jízda s rozmyslem bez pravidel nemusí, ale taky setsakra může být příčinou nejrůznějších neštěstí. Vždyť kolikrát jsme slyšeli ono pověstné \"... já myslel...\", \"... vždyť je to logické...\". Prdlajs.. Na to se nejezdí.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

si protirecis, nemuzes dodrzovat neco, o cem nevis ze existuje, nebot jsi to zapomnel :bojim

Ale vazne, to ze maj bejt blinkry oranzovy snad vi i kluci ve skolce ne ?:roll

To nebylo myšleno , že úplně zapomínam pravidla - to bych na tu silnici nelez. To bylo myšleno hlavně takhle na úpravy co se týče auta, protože jsem třeba i na Toyotě viděl zadní světlo a vypadalo moc hezky k tomu autu, ale brzdy svítily bíle, což mi teda nepřišlo zrovna moc dobrý, ale zase to světlo nevypadalo na domácí výrobu. Ale mam poslední dotaz co se týče těch pravidel, kterej mi drobet vrtá hlavou a pak už vás nebudu z pravidlama otravovat:) - Smí se ve městě kde jsou dva pruhy v jednom směru předjíždět z zprava ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...