Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŮJČOVNA: Zapůjčení sedaček, nosičů a jiného příslušenství

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

neměl by někdo na půjčení jednu sedačku do třetí řady na Peugeot 307. Potřeboval bych jí zapůjčit nyní od pátku do neděle.

Děkuji.

Odesláno

Dobrý den,

nemá někdo za uplatu na půjčení jednu sedačku do 3. řady do Peugeot 308 ? potřebuji ji od 13.8 do 20.8.

Praha

děkuji!!

Odesláno

... abych pravdu řekl, netušil jsem, že 307 nebo 308 vůbec může mít tři řady, a když teda na tu verzi SW koukám, tak tam bych teda sedět nechtěl

(když jsem tuhle vezl 'prostorově výraznějšího' kámoše, a dostal na vybranou, jestli jde do druhý mezi děti nebo do třetí na samotku, tak si vybral třetí a na nedostatek prostoru si nestěžoval, ale to měl samozřejmě sedačku odsunutou maximálně dozadu - a ta 307/308 ani nemá kolejničky, prostě kolena pod bradu a jedém, ne? :-))

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Pokud potřebuješ obyčejnou sedačku, ne lavici, tak můžu postrádat, když se pro to stavíš dneska do Řečkovic, resp. tak okolo páté-šesté jedu přes NC Krpole směr Břeclav.

• O 5 let později...
Odesláno

Nemá někdo v Praze či blízkém okolí na případné zapůjčení zadní lavici do 3. řady? Jednotlivé sedačky mám, ale na jednu akci by se mi hodila třímístná lavice... kupovat ji ale nechci, to už spíš pojedem dvěma auty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...