Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

není nad traktorovej papír průklepovej :D

Měl jsem jednu ve formátu A3, bohužel už jí nemám a dodnes mě to mrzí, že jsem jí prodal

Odesláno

Přední kovový válec sloužil k ponunu papíru a proti tomu zadnímu kovovému (!!!) válci tloukla jedna jehla na papír s kopírákem. Celé to poháněly vynikající krokové motorky z Náchoda ;)

Odesláno

první počítač se kterým jsem se v životě setkal bylo toto

http://www.8bity.cz/muzeum/consul/

to mělo mnou zmíněnou tiskárnu zabudovanou v tom magnetofonu, pak 2 mechaniky 8"(? prostě velký jako gramofonový desky) a pak jednu super obrovskou tiskárnu, myslím, že měla devět jehel. V síti bylo 16 počítačů a programovací jazyk Karel byl můj kamarád

Odesláno

Hele já mám v práci ještě skvost a funkční a jednou za rok na ní tiskneme inventůru, zadarmo 2000 stránek.

Star ZA300

to byla pásková tiskárna, ale dokonce barevná a stála 13 litrů, tedy s podavačem volných listů.

Odesláno

Gratuluji k nové tiskárně. Hlavně ať vydrží.

Pe.tr, já nevím jaké desky kupuji, dojedu do servisu a tam něco dají.

• O 5 let později...
Odesláno

Ahoj tak jsem donucen koupi domů multifunkční tiskárnu...už je to neúnosné co jsou děti doma....

vůbec se v tom nevyznám,jestli inkoustovku nebo laserovku......

podmínka scaner...formát A4....fotky určitě tisknout nebudu...

poradíte??

Odesláno

jj, třeba u té, co jsem navrhl píšou:

Citovat

Tiskárna se dodává se startovacími kazetami s kapacitou 1500 stran (černá) a 680 stran (azurová, purpurová, žlutá).

Odesláno

Jen né Canon, oni vědí proč jsou nejlevnější, drahé náplně a hlavně po 2 letech a pár dnech tiskárna hodí error a může se vyhodit. Tiskárnu už jedině od HP nic jiného. V dnešní době bych připlatil buď za tankový systém a nebo za laser. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...