Sepp Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Kdyz tedy nekomunikujes pres ICQ - muzes mi to poslat tez na majl? Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Pošli mi to též please. dave_k@email.cz Díky Citovat
michal cermak Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 to hics:toho lva jsem už viděl na 407 silhouette.taky jsem o něm přemýšlel,ale už je nás moc. Citovat
Trundik Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Mooooc prosim, taky bych chtěl poslat na emila: vladtrunda@volny.cz. Stačilo by to v CDR. Diky moc Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Já bych si radši nakreslil svůj vlastní, ale potřebuji nějakej prográmek v kterým se t nechá udělat. Jestli něco znáte dejte tip. Dík. Citovat
Hics Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 no, k výstupu na plotr potřebuješ nějakej vektorovej formát. Nejlépe AI, stačí i CDR, DXF, DWG.... Čili Ideální je kombinace Adobe Ilustrator + photoshop, popřípadě Corel + Photopaint, Dalo by se tu v nejhorším udělat i v CADu. Možností je celá řada. Citovat
Majkl Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Nóóóóóó Hicksi to ses zase vytáh je to moc pěkný.Učiněnej šikula.Máš další nápady?Jen tak dál.Takle to vypadá,když má někdo Photoshop,Filipa a tyká si s pí sí Citovat
Hics Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 :D:D S PC si tykám asi tak, že já řeknu \"šach\" a PC v zápětí \"mat\" a je to vyřešený, ale díky za kompliment. Eště by mě zajímalo, jak to bude vypadat ve skutečnosti.... Snad to nezeseru.:o:o Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 HICSi - ty jsi to vytiskl na plotr na samolepici tapetu (nebo neco pevnejsiho) a pak vystrihl nebo jaky je postup? Citovat
Hics Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Vystříhávat bych si to netrouf. to by to dopadlo....:( V Adobe Ilustrátoru to udělám přesně v rozměru 1:1 a pak to mechám vyplotrovat na řezacím plotru. Ten je vybaveney takovým spešl vlečným nožíkem a řeže to přímo do folie. Potom se z celý plochy oloupaj části folie, která tam nemá beyt, z vrchní strany se to přelepí další folií. Pak při lepení sloupneš původní spodní voskovej papír, při větších a složitějších plochách navlhčíš lepenou plochu nějakou jarovou vodou, lípneš na kárku, doladíš pozici, vyhladíš boule, vyženeš bublinky a necháš zaschnot vodu. Pak sloupneš krycí folii a je to na světě! :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 Taky jsem si už něco narýsoval. Tak trochu podle Hicsova vzoru. Citovat
Majkl Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 Teda pánové?Nestačim se divit.Šikulové!Ještě by to chtělo nechat vytisknout nějakou brožurku,když už má Hicks detailní výrobní postup v malíčku.:D:D:D:D:D:D:D:D Někdy by sme taky mohli dát řeč o laku na káru cena/kvalita,kolik za kolik,kde a td.ale to je jiná kapitola,takže se těšim na další nápady a realizaci. Citovat
Hics Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 To Dave: WOW!!! Tak to je teda zupa!!! Klobouk dolu. Fakt cool. Koukám, žes tu studii neodflák jako já...:D:D A vono se to taky z perspektivy ponekud docela blběyc montuje co? :D:D Citovat
Guest MMMMM Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Shanim zadni znak na 406 (kufr) neporusen,zamek je OK pouze lvicek nepekne vypada,nabidnete nebo kde sehnat.Diky Citovat
Dave_k Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Sem rád že se líbí. Trochu práce to dalo. Poněvadž jsem foto svojeho lva více z boku neměl, musel jsem trochu improvizovat. Citovat
Guest marsal Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 A co řikáte tomuhle http://www.ilnur.ru/catalog/2000111010343724.html Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 mnoo chlapci si vyhrali docela je pekny jak se od tech zadnich cervenych svetel rozlezaj ty slehajici plemeny Citovat
destiny Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Noo, tak je celkem cool! Podle me je to jedna z ucinnych ochran proti kradezi Tohle se da cornout jen na dily. Kazdopadne by me zajimalo, co ma napsano v technicaku za barvu. Barva: Plameny??? :D:D Citovat
Dress Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 poldové a stk by to asi nepřekousli, ale je to hezký, zajímavý pro někoho kdo se chce odlišit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.