Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych si radši nakreslil svůj vlastní, ale potřebuji nějakej prográmek v kterým se t nechá udělat. Jestli něco znáte dejte tip. Dík.;)

Odesláno

no, k výstupu na plotr potřebuješ nějakej vektorovej formát. Nejlépe AI, stačí i CDR, DXF, DWG.... Čili Ideální je kombinace Adobe Ilustrator + photoshop, popřípadě Corel + Photopaint, Dalo by se tu v nejhorším udělat i v CADu. Možností je celá řada.

Odesláno

Nóóóóóó Hicksi to ses zase vytáh je to moc pěkný.Učiněnej šikula.Máš další nápady?Jen tak dál.Takle to vypadá,když má někdo Photoshop,Filipa a tyká si s pí sí:papa

Odesláno
:D:D:D S PC si tykám asi tak, že já řeknu \"šach\" a PC v zápětí \"mat\" a je to vyřešený, ale díky za kompliment. Eště by mě zajímalo, jak to bude vypadat ve skutečnosti.... Snad to nezeseru.:o:o:o
Odesláno

HICSi - ty jsi to vytiskl na plotr na samolepici tapetu (nebo neco pevnejsiho) a pak vystrihl nebo jaky je postup?

Odesláno

Vystříhávat bych si to netrouf. to by to dopadlo....:(:(:(

V Adobe Ilustrátoru to udělám přesně v rozměru 1:1 a pak to mechám vyplotrovat na řezacím plotru. Ten je vybaveney takovým spešl vlečným nožíkem a řeže to přímo do folie. Potom se z celý plochy oloupaj části folie, která tam nemá beyt, z vrchní strany se to přelepí další folií. Pak při lepení sloupneš původní spodní voskovej papír, při větších a složitějších plochách navlhčíš lepenou plochu nějakou jarovou vodou, lípneš na kárku, doladíš pozici, vyhladíš boule, vyženeš bublinky a necháš zaschnot vodu. Pak sloupneš krycí folii a je to na světě! :D:D:D

Odesláno

Teda pánové?Nestačim se divit.Šikulové!Ještě by to chtělo nechat vytisknout nějakou brožurku,když už má Hicks detailní výrobní postup v malíčku.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Někdy by sme taky mohli dát řeč o laku na káru cena/kvalita,kolik za kolik,kde a td.ale to je jiná kapitola,takže se těšim na další nápady a realizaci.:D

Odesláno

To Dave: WOW!!! Tak to je teda zupa!!! Klobouk dolu. Fakt cool. Koukám, žes tu studii neodflák jako já...:D:D:D A vono se to taky z perspektivy ponekud docela blběyc montuje co? :D:D:D

Odesláno

Shanim zadni znak na 406 (kufr) neporusen,zamek je OK pouze lvicek nepekne vypada,nabidnete nebo kde sehnat.Diky

Odesláno

Noo, tak je celkem cool! Podle me je to jedna z ucinnych ochran proti kradezi :D Tohle se da cornout jen na dily. Kazdopadne by me zajimalo, co ma napsano v technicaku za barvu. Barva: Plameny??? :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...