Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lvíčka mám novýho i starýho a navíc megalibofčičku na prdel 405. Nejčko sem to dodělal chceš-li...

512_tn_7.jpg

Je to zatim jen studie. Eště to nejni vyplotrovaný, ale hystám se na to...:P

Odesláno

hmmm Hicsi tak to je fakt neco, to bych si mozna dal i na svoji 406 ;) to se ti vazne moooc povedlo, akorat ja bych ho musel mit ve stribrne, ta modra by se na vinovou metalizku nehodila

Odesláno

Vypadá to fajně. Taky přemýšlím o nějaké takové parádičce, abych si auti na parkingu před suprošem našel. ;)

Pomocí jakýho prográmku bych si to mohl nakreslit i sám?

Odesláno

Ha! Tak du porozesílat Levíčky... Já sem to to vektorizoval v AI a montoval v Photoskopu. Nejni to nic složitýho.

Pošlu vám to radši v Corelu. Ten asi budete mít spíš.

Odesláno

To Tomyka: Poslal sem to v CDR i AI, taxi vyber. Jináč dneska jedu slubně na Slovensko - Nitra, Levice...:D:D:D

To Sepp: Pošli mi foto svýho miláčka a něco s tim zkusim vyšpekulovat...

Odesláno

Cau Hicsi taky mi pls. posly toho lvicka.Je jdeno jestli v CDRku nebo PSDcku.Diky Petr.Muj majl: petakozlik@post.cz

PS: Mam dotazek: Kdyby ten lvicek byl jako samolepka,tak by to asi vypadalo blbe nebo je lepsi to tam klasiscky nastrikat??

Odesláno

Posílám.... Já to mám vyplotrovaný na samolepicí folie a nejni s tim žádnej problém a zle to nevyzerá. Dokonce to drží i na zrcátkách. Stříknout znamená udělat nalepovací ¨šablonu v negativu a nepojebat to, páč je jenom jeden pokus....:cool::cool::cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...