tomyka Odesláno 1. březen 2004 Autor Odesláno 1. březen 2004 ze vahas ano xcel by som to. email: tommy79@azet.sk dikes. Citovat
Hics Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Lvíčka mám novýho i starýho a navíc megalibofčičku na prdel 405. Nejčko sem to dodělal chceš-li... Je to zatim jen studie. Eště to nejni vyplotrovaný, ale hystám se na to... Citovat
Hics Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Takovey trochu hustě nasranej levíček....:D:D Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 hmmm Hicsi tak to je fakt neco, to bych si mozna dal i na svoji 406 to se ti vazne moooc povedlo, akorat ja bych ho musel mit ve stribrne, ta modra by se na vinovou metalizku nehodila Citovat
tomyka Odesláno 6. březen 2004 Autor Odesláno 6. březen 2004 hicsi: a mohol by si mi poslat toho noveho a stareho levicka? xcem si urobit sablonu na plotry a idem to strieknut na stenu garaze Citovat
AKCZ Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 Taktez bych poprosil o Lvicka na akcz@seznam.cz Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 Vypadá to fajně. Taky přemýšlím o nějaké takové parádičce, abych si auti na parkingu před suprošem našel. Pomocí jakýho prográmku bych si to mohl nakreslit i sám? Citovat
Hics Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Ha! Tak du porozesílat Levíčky... Já sem to to vektorizoval v AI a montoval v Photoskopu. Nejni to nic složitýho. Pošlu vám to radši v Corelu. Ten asi budete mít spíš. Citovat
tomyka Odesláno 8. březen 2004 Autor Odesláno 8. březen 2004 poprosil by som AI. mam photoshop Citovat
Sepp Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Tak tohle je vazne nadhera - nechces si privydelat na mem auticku? Citovat
Hics Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 To Tomyka: Poslal sem to v CDR i AI, taxi vyber. Jináč dneska jedu slubně na Slovensko - Nitra, Levice...:D:D To Sepp: Pošli mi foto svýho miláčka a něco s tim zkusim vyšpekulovat... Citovat
tomyka Odesláno 8. březen 2004 Autor Odesláno 8. březen 2004 to je este stale daleko keby si isiel do kosic tak nezabudni sa ozvat, lebo ked hej tak to beriem jak urazku Citovat
KoZLiK Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Cau Hicsi taky mi pls. posly toho lvicka.Je jdeno jestli v CDRku nebo PSDcku.Diky Petr.Muj majl: petakozlik@post.cz PS: Mam dotazek: Kdyby ten lvicek byl jako samolepka,tak by to asi vypadalo blbe nebo je lepsi to tam klasiscky nastrikat?? Citovat
Hics Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Posílám.... Já to mám vyplotrovaný na samolepicí folie a nejni s tim žádnej problém a zle to nevyzerá. Dokonce to drží i na zrcátkách. Stříknout znamená udělat nalepovací ¨šablonu v negativu a nepojebat to, páč je jenom jeden pokus....:cool: Citovat
Guest MMMMM Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Hisc posli mi to prosim taky marsal@seznam.cz diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.